Jump to content
octavian_tavi_3

Microsoft Office fara Word

Recommended Posts

Conform sursei in urma unui proces in legatura cu un patent software, proces pe care l-a pierdut, Microsoft nu mai poate (interzis de tribunal pentru eternitate) testa, demonstra sau comercializa versiunile de Word cu XML, adica Word 2003, Word 2007, plus ca are de platit o amenda de cateva sute de milioane de dolari.

Deocamdata acesta interdictie este valabila numai in SUA.

Link to comment

UPDATE interdictia se refera la folosirea custom XML in Word, daca acest custom XML nu va mai fi implementat in Word, Microsoft poate sa vanda in continuare Word cu XML normal.Compania i4i avea un patent software pentru custom XML din 1998, patent pe care Microsoft l-a incalcat si acum va suporta consecintele.

OpenOffice ar putea sa fie si el afectat, deoarece varinta urmatoare implementeaza acest custom XML.

Link to comment

ce lume de rahati jur.., n-au ce face decat sa scotoceasca fiecare chitibus doar sa faca si ei bani .. nu sant destui oameni pe lume care fac rau , de ce dreq se ia de aia ce nu au nici o tendinta rea, de ce nu sar pe aia care ar trebuii inchisi ? .. america ..

era vorba ca cineva are copyright pe acel XML si a cerut despagubiri pentru faptul ca a fost utilizat fara aprobare. tu ce vrei sa faca acel cineva, sa aresteze violatori si criminali? si-a facut dreptate.

Link to comment
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...