blk Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 Ala e lup toata ziua blk Si cainii se trag din veverite, nu? Trebe sa luam toti cainii vagabonzi din bucuresti si sa-i aruncam intr-o padure in creieru muntilor.
andix3x Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 This dog's gonna eat you if you don't say ' Tatal Nostru ' :lol: la cainii vagabonzi din Bucuresti sunt de acord :)
the_first Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 mergi inchiriaza o fata... sa-ti satisfaci fanteziile :>
andix3x Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 lol'ed hard la postul lui the first @memmorex well , consumati banii pe ceva care iti place .....nu`ti putem spune noi ce sa`ti ei ....eu am vre 500 ron pusi de o parte si habar nu am ce sa imi iau :D ...
nu ma cunosti Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 dai la saraci daca nu stii ce sa faci cu ei.. ajuta si tu lumea daca ai asa de multi bani.
2ndAldguth Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 Sunt 2 milioane. O suma foarte mica de bani pentru vremurile noastre. Ori ii spargi intr-o mica distractie, ori ii pui la banca si mai strangi pana ajungi la o suma cu care chiar sa merite facuta o investitie.Sau uite o idee: http://www.beanbags.bizoo.ro/vanzare/67552...iu-minge-Dari#1^_^ Un fotoliu in care sa te relaxezi.
ReNuX Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 eu zic sa-i bagi la ruleta, pe verde :) daca ai bulan scoti de 36 ori suma bagata :D
Memmorex Posted August 12, 2009 Author Posted August 12, 2009 Pentru cei care au zis ca sunt bogat si nu am ce face cu banii.Nu sunt deloc bogat. Pentru zetulescu-Sunt un copil.Nu am copii de hranit.Am invatat de mic sa ma distrez si fara multi bani.De ce sa fiu ca toata lumea si sa alerg dupa bani?Mai bine cheltui niste bani,da` macar m`am distrat.Multumesc tuturor pentru raspunsuri.As ruga moderator sa inchida topicul pentru ca deja am ajuns in alte chestii care nu imi plac mie...Niciodata nu mi`a placut sa zica cineva de mine ca am bani multi si nu am ce face cu ei pentru ca nu era adevarat.Multumesc din nou...
mogul Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 e criza financiara si el nu are ce face cu banii ) , ps : dute cu prietenii tai buni , sau cei din copilarie ma rog , si dale de baut ce vor ei + pizza xD