2dor Posted August 11, 2009 Share Posted August 11, 2009 Nu este fictiune, ci o scena sinistra, vazuta pe viu in Bucuresti. In rolul principal a fost distribuit un tanar de 23 de ani, internat de altfel la urgenta. Un sofer l-a dus in mare graba la doctor. De parca scena pe care a vazut-o conducatorul auto nu ar fi fost suficient de halucinanta in sine, comportamentul victimei i-a dat fiori. Barbatul mergea cu cutitul infipt in cap, extrem de linistit, de parca nimic nu s-ar fi intamplat. Misterul avea sa fie spulberat la camera de garda a spitalului Floreasca. Analizele, obligatorii inainte de operatie, au demonstrat ca victima agresiunii era indopata cu heroina. De aceea nici nu a putut spune ofiterilor, inainte sa intre in blocul operator, cine, unde si de ce l-a atacat cu un cutit de bucatarie. Pana sa intre in operatie, anestezistii au avut ceva bataie de cap, sa refaca dozajul de anestezic, pentru ca tanarul drogat cu heroina putea sa nu fie sedat de o doza normala. Medicii au descoperit ca respectivul cutit ii fusese infipt intre tampla stanga si mandibula, cam prin dreptul urechii. Lama de 12 centimetri a trecut razant pe langa cutia craniana. Asa se face ca nici un centru al creierului nu a fost atins. Operatia a decurs cu bine, lama a fost scoasa din capul tanarului si cel mai probabil acesta nu va ramane cu sechele neurologice. Acum, politia trebuie sa descalceasca toata povestea. Sursa: ProTV.ro Link: aici Me: Ma intreb de ce nu folosim stupefiante pe post de anestezic Medicii au reusit sa-l salveze si chiar i-au scos cutitul din cap tanarului de 23 de ani care marti mergea pierdut si plin de sange prin Bucuresti. Link2: acilea Link to comment
Stalk3r Posted August 11, 2009 Share Posted August 11, 2009 interesant , dar radiografia aia nu prea pusca una cu alta.. Link to comment
RealityAl3x Posted August 11, 2009 Share Posted August 11, 2009 a 2-a imagine pare facuta in photoshop Link to comment
LuckyShot Posted August 11, 2009 Share Posted August 11, 2009 pozele nu sunt de la articol. pe site nu e decat video si acolo arata clar cum a fost de fapt cutitul infipt si anume perpendicular pe tampla. macar aveti si voi curiozitatea si uitati-va Link to comment
acelasi_bandit Posted August 11, 2009 Share Posted August 11, 2009 mare norocos k nu a patit nimic :) Link to comment
Nach3 Posted August 11, 2009 Share Posted August 11, 2009 Mie imi place de ala care prezinta... :) zici ca`i GAY ... Norocu lui ca nu a patit nimic. Link to comment
Cristian Posted August 11, 2009 Share Posted August 11, 2009 Intr-un fel a avut noroc ca era "pana-n gat" de heroina... :whistle: Link to comment
Anonim1 Posted August 11, 2009 Share Posted August 11, 2009 nu se mai fac cutite ca pe vremuri. Link to comment
DivinE Posted August 11, 2009 Share Posted August 11, 2009 super tare..poate era cascador Link to comment
Memmorex Posted August 11, 2009 Share Posted August 11, 2009 Sincer...desi nu e bine sa fi dopat ,si mai ales in momente din astea,CRED ca heroina la salvat.Eu unul,am trecut printr`un accident destul de grav.Am jucat fotbal.Cineva mi`a dat cu capu in gura si mi`am muscat buza de jos fiind sectionata si pe o parte si pe alta.A inceput sa curga sange,eu am zis ca e doar o zgarietura si cand am ajuns in baie si m`am uitat ce e acolo am avut o stare de lesin(am incercat sa ma tin tare) si am inceput sa ma agit. Link to comment
2dor Posted August 12, 2009 Author Share Posted August 12, 2009 Medicii au reusit sa-l salveze si chiar i-au scos cutitul din cap tanarului de 23 de ani care marti mergea pierdut si plin de sange prin Bucuresti.Link2: acileaupdate Link to comment
RooT92 Posted August 12, 2009 Share Posted August 12, 2009 Am vazut si eu la tv, un noroc ca al acestui tanar nu cred ca exista :D Link to comment
RaifalM3n Posted August 12, 2009 Share Posted August 12, 2009 sunt cazuri in lume si mai grave :Ddar oricum se poate considera norocos ... Link to comment
flakyn1 Posted August 12, 2009 Share Posted August 12, 2009 Bine ca nu a fost ranit grav :) Link to comment
DuR@nG0_* Posted August 13, 2009 Share Posted August 13, 2009 nu se mai fac cutite ca pe vremuri. ) cum naiba sa ai un cutit in cap si sa nu-l simti deloc Link to comment
2dor Posted August 13, 2009 Author Share Posted August 13, 2009 ) cum naiba sa ai un cutit in cap si sa nu-l simti deloc Avea disable Era drogat "pana in gat" cum spunea un memebru mai sus. Link to comment
topaZz Posted August 13, 2009 Share Posted August 13, 2009 Nu prea seamana a2a imagine cu prima Link to comment
2dor Posted August 13, 2009 Author Share Posted August 13, 2009 Nu prea seamana a2a imagine cu prima pozele nu sunt de la articol. pe site nu e decat video si acolo arata clar cum a fost de fapt cutitul infipt si anume perpendicular pe tampla. macar aveti si voi curiozitatea si uitati-va nu au avut timp sa developeze radiografiile Link to comment
alcholic Posted August 13, 2009 Share Posted August 13, 2009 drogat .... ca drogat ... :> ii tare declaratia asistentei ... sau medicului ce e aia.... "asa ceva nu am vazut numai in filme" .... viata e un adevarat film :tiphat: Link to comment
Radu21 Posted August 13, 2009 Share Posted August 13, 2009 Doamne... cum sa mergi asa pe strada.. Mai era si drogat #-o Link to comment
Animosity Posted August 14, 2009 Share Posted August 14, 2009 //god_mode dupa cum spunea cineva mai sus they sure dont make'em like they used to .. Link to comment