Jump to content
blk

Mafia 4 - Singuri impreuna

Recommended Posts

Posted

nu lucian a zis asta, ci deza. dar pana acum chiar e singura dovada normala si nu presupuneri de genul "unde ai fost aseara" 8-|

la mine ramane asa votez liquidlove si cu asta basta

Checked .

Nu intelegi,dovada asta o ai,ca am zis eu ca o am,eu am vrut singur sa am aceasta arma,cand m-a intrebat

'De unde detii o arma de foc' ,puteam sa spun 'Esti nebun/a eu nu am asa ceva,cum poti sa afirmi asta' ,si sti de ce puteam ? CA NU S-AU FACUT INVESTIGATII .

Gandeste-te,eu am facut arcul in dimineata dupa moartea lor,inainte de moartea lor eu nu am avut arc,nu va ganditi putin... .

Posted

Imi pare rau,dar toate indiciile duc la el.

1. are o arma.

2. cand a fost luat la intrebari s-a incurcat.

3. incearca sa mute atentia de la el catre lucian.

votez liquidlove

Ma duc sa-mi aduc arcu sa vanez niste sobolani :yum:

Cred ca dupa ce l-ai omorat pe Equi,i-ai luat arcul. :(

Posted

Argumentele lui liquid mi se par destul de plauzibile... dar...

Ceea ce banuiesc ee ca , cei cu intentii rele vor sa ne dezbine... asa ca am sa votez sper sa nu gresesc...

votez Lucian

Posted

Vreau binele tuturor,so,ceva voluntari sa stea deseara trezi ? M-as oferii eu voluntar,dar maine voi pleca la vanat cu inca 4 oamenii,si voi incerca sa ma odihnesc .

Va trebuii sa ne procuram si ceva arme,cu care sa mergem la vanat ,cine merge acum prin padure sa aduca niste crengi de fag,le vom putea folosii pe post de arcuri,deoarece sunt foarte flexibile . Totusi suntem in ani 1950,arme de foc,m-as mira sa aiva careva ...

August 10 2009,15:00

Ma duc sa-mi aduc arcu sa vanez niste sobolani :yum:

August 10 2009,15:02

Cand am zis eu ca ar trebuii sa ne procuram arc,el la 2' minute a bagat o replica la misto,merg la vanat sobolani cu arcul,dar nu va ganditi,voi postati sa fie postat,ma rog...

Deci,oameni buni..eu zic sa aveti grija,4 dintre voturile ce le-am acumulat,sunt de la mafioti,si sunt linistit ca restul de cetateni corecti ce is,isi vor da seama de cine e mafiotul aici .

Posted

In bucatarie. -_-

liquid,ai dat-o in paranoia. :)

Ati dat-o voi in penibil ,daca tu sustii ca nu esti mafiot,si te iei doar dupa dovezile aduse de lucian,tu nu vezi..ca el v-a bagat pastila,si a fugit..nu mai dai de el,dar eu...care stau si incerc sa va lamuresc ca nu-s eu mafiot,si gresitit .

Dar tare ma tem,ca eu incerc sa lamuresc niste mafioti ca nu-s mafiot,si asta ma roade ..

Posted

August 10 2009,15:00

August 10 2009,15:02

Cand am zis eu ca ar trebuii sa ne procuram arc,el la 2' minute a bagat o replica la misto,merg la vanat sobolani cu arcul,dar nu va ganditi,voi postati sa fie postat,ma rog...

Deci,oameni buni..eu zic sa aveti grija,4 dintre voturile ce le-am acumulat,sunt de la mafioti,si sunt linistit ca restul de cetateni corecti ce is,isi vor da seama de cine e mafiotul aici .

liquidlove,pt ce ai dorit sa organizezi o vanatoare cand sunt destule provizii pana la primavara??

a fost un alibi pt confectionarea de arme??

P.S.-nu pot acuza pe nimeni..doresc doar raspuns la intrebarile mele..!

P.S.2-daca nu voi avea suficiente dovezi nu voi vota!!nu pot sa iau viata unui om doar pt ca presupun eu ceva..!

Posted

E magazia plina . La stanga langa toaleta baietilor .

sunt paianjeni in magazie... imi ee frica...

In bucatarie. -_-

liquid,ai dat-o in paranoia. :)

cea din bucatarie ee gata deja... :whistle:

Posted

Eu am adus toate dovezile,iar incerci sa muti atentia.

Se manifesta paranoia din nou,crezi pe toata lumea mafioti. :(

am dreptul sa pun intrebari..!nu cred pe nimeni mafiot..!nu sunt sigur nu voi vota..!

nu ai inteles?iti mai explic odata?

Posted

am dreptul sa pun intrebari..!nu cred pe nimeni mafiot..!nu sunt sigur nu voi vota..!

nu ai inteles?iti mai explic odata?

Era pentru liquid ;/

Posted

E ceva normal :-? , pana si eu nu mai stiu in cine sa am incredere :| ...

The_first hai ca vin cu tine , nu mai suport sa vad lumea certandu`se

Daca mor , first e de vina :gun: ...

Posted

liquidlove,pt ce ai dorit sa organizezi o vanatoare cand sunt destule provizii pana la primavara??

a fost un alibi pt confectionarea de arme??

P.S.-nu pot acuza pe nimeni..doresc doar raspuns la intrebarile mele..!

P.S.2-daca nu voi avea suficiente dovezi nu voi vota!!nu pot sa iau viata unui om doar pt ca presupun eu ceva..!

Daca te uitai printre raspunsurile mele de la inceput,aflai si raspunsul,provizii sunt conserve si lucruri ce se fac la minut,piuree de cartofi,si astea ...dar nu este pic de carne .

Sti cand mergea bunicu tau la pescuit sa se relaxeze ? Nu neaparat ca ii placea pestele,doar sa se relaxeze,asa am plecat si eu la vanat,de in cazul asta de nevoie,eu fiind mai in varsta,ca toti de aici cred,am un regim mai strict...si nu pot sa mananc toate E'urile si conservantii ce se afla in conserve .

De acea mi-am procurat un arc sa merg la vanatoare,si v-am indemnat pe toti sa va faceti unu,nu este un arc cu care ai putea sa omori pe cineva...este de dimensiuni mari,are 1,3 metri inaltime,imagineaza-ti cum m-ai vedea pe mine,sa ma duc pe hol,cu ditamai arcu in mana,si sa omor pe nu stiu cine,nu are atata forta cat sa omoare un om,+ ca as fi usor de observat,nu e vorba de un cutit,care-l bagi la curea,si mergi pe la spate si poc,nu v-ati gandit de loc..

Esti irecuperabil .

Posted

sau paianjeni...

Posted

Can i join?

liquid dupa ce ca o arde pe paranoia,a inceput si sa jigneasca.Nu stie cum sa se mai scoata. ;/

Posted

conserve zici ? :))

Eu cand am intrat in cabana,si m-am dus la camara,erau numai conserve . Nu am vazut altceva,si sincer...nici ca m-ar fi interesat . Carnea de iepure e asa delicioasa....

Posted

Daca te uitai printre raspunsurile mele de la inceput,aflai si raspunsul,provizii sunt conserve si lucruri ce se fac la minut,piuree de cartofi,si astea ...dar nu este pic de carne .

Sti cand mergea bunicu tau la pescuit sa se relaxeze ? Nu neaparat ca ii placea pestele,doar sa se relaxeze,asa am plecat si eu la vanat,de in cazul asta de nevoie,eu fiind mai in varsta,ca toti de aici cred,am un regim mai strict...si nu pot sa mananc toate E'urile si conservantii ce se afla in conserve .

De acea mi-am procurat un arc sa merg la vanatoare,si v-am indemnat pe toti sa va faceti unu,nu este un arc cu care ai putea sa omori pe cineva...este de dimensiuni mari,are 1,3 metri inaltime,imagineaza-ti cum m-ai vedea pe mine,sa ma duc pe hol,cu ditamai arcu in mana,si sa omor pe nu stiu cine,nu are atata forta cat sa omoare un om,+ ca as fi usor de observat,nu e vorba de un cutit,care-l bagi la curea,si mergi pe la spate si poc,nu v-ati gandit de loc..

tu mergi sa vanezi ca sa te relaxezi, cand stim ca au murit 2 prieteni de-ai nostri :blink: ?

nu e un arc cu care ai putea omori pe cineva ? atunci cum omori animalele ?

Posted

ce treaba ai tu daca vrea sa-l voteze pe liquid? de unde stii tu ca nu face bine ca-l voteaza? de fapt tu stii ca face rau ca-l voteaza. vedeti cum ataca orice persoana care se da la anturajul lor? ma conving eu si de tine ;;)

Nu e problema mea ca-l voteaza pe liquid. Problema mea e ca are acelasi vot cu al tau, iar eu cand spun ca esti mofiot nu am nici cel mai mic dubiu

mergeti pe principul asta: am dreptate, omorati un mafiot/criminal. n-am dreptate, inseamna ca sunt necurat, ma omorati pe mine a doua zi si tot va alegeti cu capul unui mafiot/criminal pe tava. eu sunt dispus sa-mi pun viata in pericol ca sa-l demasc pe liquid.

Ia fiti atenti la cele 2 citate de mai sus. Nu vi se pare ca sunt cele mai comune argumente pe care le poate avea un mafiot?

Imi pare rau,dar toate indiciile duc la el.

1. are o arma.

2. cand a fost luat la intrebari s-a incurcat.

3. incearca sa mute atentia de la el catre lucian.

votez liquidlove

Cred ca dupa ce l-ai omorat pe Equi,i-ai luat arcul. :(

Inainte de orice, vreau sa spun ca habar n-am cine e liquid deci nu o sa-mi dau cu parerea. Dar, avand in vedere ca, dupa cercetarile mele, lucin este mafiot 100%, nu vad care ar fi rostul ca 2 mafioti sa se atace intre ei.

Referitor la asa-zisele dovezi:

1. da, are o arma cu care vaneaza fluturasi - suna chiar periculos

2. se poate intampla din multe cauze. stiti ca si detectorul de minciuni poate da gres daca interogatul are emotii or smth

3. tu ori esti neatent, ori ... el, a facut doar sa se apere. nu l-a votat pe lucian pe sistemul "daca ma votezi, te votez" ci, a avut o oarecare incredere in vorbele mele.

Si hai sa va mai spun ceva:

Eu de la inceputul zilei strig in gura mare ca lucian e mafiot.

Liquid n-a facut altceva decat sa se apare ... + ca la votat pe lucian; pe cine vroiati sa voteze? pe sine SE?

Daca lucian ar fi cel curat si eu as fi mafiotul, credeti ca nu ma ataca pe mine? De ce il ataca pe liquid care in mare masura cauta sa-si justifice nevinovatia (si nu o sa incerc eu sa va conving de asta) si nu ma ataca pe mine care fac acuzatii la greu? De ce nu ma voteaza pe mine?

Va spun eu - pt ca eu am adus niste dovezi plauzibile pt voi / certe pt mine, si stie ca sansele de a va convinge pe voi ca sunt mafiot sunt mai mici. In schimb, e mult mai usor sa profiti de scparea lui liquid si sa-i prostesti pe restul.

Posted

sunt mai multe variante : una daca liquid ar fi mafiot si a incercat sa socializeze cu restu pentru a se acoperi , dar e mult prea evident acest lucru si avand in vedere ca liquid pare baiat destept nu cred ca ar face asa ceva daca ar fi mafiot , in schimb cel ce arunca primul piatra in cineva este de cele mai multe ori vinovat ori Lucian a acuzat prea repede si fara dovezi relevante tot ce a dorit a fost sa mute atentia pe altcineva si din cate vad a reusit

votez Lucian

Posted

Can i join?

liquid dupa ce ca o arde pe paranoia,a inceput si sa jigneasca.Nu stie cum sa se mai scoata. ;/

Oricine e binevenit , pana si lucian si liquid :) ......E bautura pentru toti , insa m`am saturat de conservele astea ...

Posted

Esti irecuperabil .

ai dreptate,oarecum..!sa mergi cu arcul prin holurile casei..!hmmm....eu nu mi-as indrepta atentia spre o arma de vanatoare sau de foc...!criminalul ne-a omorat gazda prin otravire!nu uitati asta...!i-as interoga pe cei care au mers sa consume alcool..!criminalul are vaste cunostinte in substantele otravitoare...!

nu mai faceti supozitii..!liquidlove,atata timp cat cei de aici aduc dovezi deplorabile nu votez..!

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...