Jump to content
blk

Mafia 4 - Singuri impreuna

Recommended Posts

Posted

nici nu stiu pe cine sa mai cred..

Intradevar , pana acum ceva dovezi care sa incrimineze pe cineva nu am vazut :-? ....Insa parca mi se pare Lucian mai suspect decat rapture ....pur si simplu el a inceput sa`l atace pe liquid pentru ca avea arc :blink: ....

Posted

Nu doresc autograf, dar totusi nu ai reusit sa raspunzi corect la intrebare, de ce ai nevoie de alcool (in special alcool cu o concentratie mare)?

"dar totusi" exista o grila cu raspunsuri? eu ti-am raspuns ... :error:

Posted

=)) , tu nu ...wanksta da :D ...

btw l`a vazut cineva pe wanksta aseara ?:-?

Parca l-am vazut eu aseara inainte sa ma duc la culcare, era pe coridor se plimba, putin cam teleghidat, cred ca bause ceva.

Posted (edited)

eu votez liquidlove

votul meu nu se va schimba si nu voi mai raspunde acuzatiilor fara sa fie adresate sub forma unui interogatoriu.

daca mai e nevoie de convingere, poate o sa recurg si la situatii mai drastice, dar va asigur ca n-ar fi cel mai intelept lucru sa ma obligati sa fac asta in vazul tuturor.

mergeti pe principul asta: am dreptate, omorati un mafiot/criminal. n-am dreptate, inseamna ca sunt necurat, ma omorati pe mine a doua zi si tot va alegeti cu capul unui mafiot/criminal pe tava. eu sunt dispus sa-mi pun viata in pericol ca sa-l demasc pe liquid.

Pai,mai ca as fi dispus,si de acord sa mor,sa vezi ca is curat,ca a 2'ua zi tu sa ramai cu buza umflata,si sa fi omorat ca sunt curat . Tu nu intelegi,te-ai aruncat asupra mea,fara motive,doar ca eu ti-s mai drag . Si pacat ca lumea nu vede ce ar trebuii sa vada,wanksta...daca mor,dupa lucian tu urmezi . Ai asteptat o zi,practic nu ati anchetat nimic,si votez liquidlove ...halal mafie .

asta ce vrea sa insemne ?

@liquid ai atras prea mult atentia asupra ta si stii foarte bine ca asta e echivalenta cu linsarea....totusi imi e greu sa cred ca o persoana s-ar descoperi in asa hal daca s-ar sti cu musca pe caciula ; de obicei mafiotii stau si asteapta sa vada cum reactioneaza multimea si apoi incep sa caute pe cei care sunt mai deschisi pentru a le arunca cadavrele in brate .

Pai tocmai mihai,daca eram mafiot,ma bagam inseama cu toti,faceam eu ce faceam ? Stateam frumos in banca mea,si nu vb numai cand trebuie,dar uite ca nu-i asa,de ce nu va dati seama fratiiilor,uite..daca eram mafiot procedam exact cum face Lucian acum .

@Intr-o ora ma duc la vanat,si daca mai vine cineva si la casuta parasita,vine cineva ?

Edited by liquidlove
Posted

Putem merge doar noi doi? ;;) Mi-ar face placere sa te cunosc mai bine :D

tu esti un fel de macho ? :D nu am venit sa sarbatoresc trecerea anilor in a cunoaste pe cineva :sef:

@ pitikoo , nu ms ,tine pt tine ;;)

Posted

tu esti un fel de macho ? :D nu am venit sa sarbatoresc trecerea anilor in a cunoaste pe cineva :sef:

Nu sunt un fel de macho...nu stun chiar deloc. Si ce rost mai are o petrecere daca nu socializare? Si poate ceva mai mult ;;)

Posted

Nu stiu ce sa zic , intradevar lucian a inceput sa il atace pe liquidlove pentru ca a fost politicos in momente in care unii nu fac decat sa bea :-? ,si pentru ca are un arc ....ceea ce nu mi se pare o arma deosebit de periculoasa . Din cate vad Lucian vrea sa il elimine cu orice chip pe liquid ...e greu sa aleg pe cine sa votez ...neavand dovezi , investigatii ale evetualilor politisti ...

trebuie sa dau cu moneda :))

votez Lucian

Posted

Nu sunt un fel de macho...nu stun chiar deloc. Si ce rost mai are o petrecere daca nu socializare? Si poate ceva mai mult ;;)

e nu ,dovedesti contrariul :D

@ votez Lucian

Posted

Cand votati,veniti si cu niste acuze .

Io is suspect in ochii tai,de ce ?

Ia uitate la inceput,cine vorbea cu toti,si cine bla bla,daca eram murdar,faceam toate astea ? Vorbeam atata timp doar ca sa ies in evidenta ca pe urma sa ma prinda ca is stiu eu ce ?

Eu ca cetatean cinstit,nu as putea sa votez pe cineva cum a facut-o el,fara o investigatie la baza,doar pe niste vorbe . Mi-ar fi frica ca as putea omoraa un politist,sau un medic . Dar el nici nu s-a gandit la asta . El e sigur ca io-s murdar,nu va da de gandit treaba asta ?

Wake up,stiu ca e greu sa-l votezi lucky,si ma rog,dar aici esti in joc,iar daca ai un rol,si nu esti mafioata,uita orice prietenie din afara lui,si joaca-ti rolul cum trebuie .

Posted

de ce dracu' amestecati alte cacaturi in joc?

daca esti mafiot nu poti socializa?e interzis prin vreo lege nescrisa?

asta ma gandesc ca a fost si strategia ta, sa socializezi parand inocent.

te-ai incurcat,ai o arma,esti cel mai bagat in cacat pana acum.sorry,that's the true. :)

Posted

n-are nicio legatura faptul ca-l cunosc :-?? si pe tine te cunosc. el nu mi se pare suspect prin felul in care a vorbit pana acum, tu da. si ma mai bazez si pe asta "deget acuzator liquidlove

De cand posezi o arma si de cat timp stii sa o folosesti?Pentru ce iti trebuie?"

pana acum e singura urma de dovada realista

Posted

n-are nicio legatura faptul ca-l cunosc :-?? si pe tine te cunosc. el nu mi se pare suspect prin felul in care a vorbit pana acum, tu da. si ma mai bazez si pe asta "deget acuzator liquidlove

De cand posezi o arma si de cat timp stii sa o folosesti?Pentru ce iti trebuie?"

Faptul ca am zis ca am o arma,este ca am vrut eu .

Gandeste .

Eu daca eram mafiot,ziceam ca mi-am procurat o arma sa afle toti ? Sa fiu suspectat,credeam ca va ganditii,de acea am zis ca am o arma,arma asta daca vrei,mi-am bagat-o pe gat singur,ca asa am vrut eu . Arma asta nu e pe urma unor investigatii,daca ma investighezi vei putea afla nedumerita ca-ti zice blk,ca defapt eu nu am arma...eu mai pot zice ca am si un BMW M3,care ma astepata inafara cabanei,sunt lucruri la care voi nu ii dati importanta.. .

Iar daca Lucian nu ti s-a parut ciudat ca s-a aruncat asa haotic pe mine,fara dovezi concrete,doar cu ce crede el,atunci e bai mare .

Posted

Intradevar ai dreptate , insa nu avem de unde sa stim 100% ca lucian e politist ...daca a mers la ghici ? Cam asa ar face orice mafiot la inceput , s`ar da drept politist pentru a capata increderea noastra .Si apoi ce ar face ? Ar incepe sa arunce acuzatii chiar celor mai buni politisti sau doctori ,avand ca scuza ca e politist naiv sau ceva de genul ....

Posted

Intradevar ai dreptate , insa nu avem de unde sa stim 100% ca lucian e politist ...daca a mers la ghici ? Cam asa ar face orice mafiot la inceput , s`ar da drept politist pentru a capata increderea noastra .Si apoi ce ar face ? Ar incepe sa arunce acuzatii chiar celor mai buni politisti sau doctori ,avand ca scuza ca e politist naiv sau ceva de genul ....

nu lucian a zis asta, ci deza. dar pana acum chiar e singura dovada normala si nu presupuneri de genul "unde ai fost aseara" 8-|

la mine ramane asa votez liquidlove si cu asta basta

Posted

Faptul ca am zis ca am o arma,este ca am vrut eu .

Gandeste .

Eu daca eram mafiot,ziceam ca mi-am procurat o arma sa afle toti ? Sa fiu suspectat,credeam ca va ganditii,de acea am zis ca am o arma,arma asta daca vrei,mi-am bagat-o pe gat singur,ca asa am vrut eu . Arma asta nu e pe urma unor investigatii,daca ma investighezi vei putea afla nedumerita ca-ti zice blk,ca defapt eu nu am arma...eu mai pot zice ca am si un BMW M3,care ma astepata inafara cabanei,sunt lucruri la care voi nu ii dati importanta.. .

Iar daca Lucian nu ti s-a parut ciudat ca s-a aruncat asa haotic pe mine,fara dovezi concrete,doar cu ce crede el,atunci e bai mare .

pai tocmai aia e. Ti-ai facut o arma si ai zis ca e pt vanat, dar e posibil sa fie si pt altceva..

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...