liquidlove Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 Vad ca nu esti singurul/singura (Denyi) care s-a simtit rau,si eu am fost putin afectat,oare sa fie ceva virus,sau doar efectele oboselii . Eu in 30 de minute plec la vanat,cine mi se alatura ? Sau plec doar singur .
jas2jas Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 Vad ca nu esti singurul/singura (Denyi) care s-a simtit rau,si eu am fost putin afectat,oare sa fie ceva virus,sau doar efectele oboselii . Eu in 30 de minute plec la vanat,cine mi se alatura ? Sau plec doar singur .As veni eu cu tine , doar ca nu stiu sa folosesc armele de foc , ma poti invata :?
Black Dragon Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 deget acuzator jas2jas<< de ce vrei sa inveti cum se trage cu o arma ? >>
jas2jas Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 deget acuzator jas2jas<< de ce vrei sa inveti cum se trage cu o arma ? >>Ca sa merg la vanatoare ?Sa ma protejez de eventuale pericole.
Black Dragon Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 Ok , ok .. daca tu zici ca sunt pericole .. :)<<deget acuzator Mr.Lingy>>Am auzit un simplu zvon , ca stii manuii arma foarte bine . Ti-ai exersat talentul pe cei doi , sau ?
Denyi Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 Vad ca nu esti singurul/singura (Denyi) care s-a simtit rau,si eu am fost putin afectat,oare sa fie ceva virus,sau doar efectele oboselii . Eu in 30 de minute plec la vanat,cine mi se alatura ? Sau plec doar singur .hm..cred ca e din cauza oboselii,sper sa nu fie vreun virus,vin si eu cu tine sa te ajut :)
Linky Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 <<deget acuzator Mr.Linky>>Am auzit un simplu zvon , ca stii manuii arma foarte bine . Ti-ai exersat talentul pe cei doi , sau ?Pare a fi un simplu zvon, prima si ultima oara cand am manuit o pushca aveam 5 ani si m-am impuscat in picior.
jas2jas Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 Pare a fi un simplu zvon, prima si ultima oara cand am manuit o pushca aveam 5 ani si m-am impuscat in picior.deget acuzator Mr.LinkyCine ar lasa o pusca la indemana unui copil ? Cati ani ai , domnule Linky ?Ne poti spune cu ce fel de pusca ai fost impuscat 'accidental' ?
Black Dragon Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 Hai sa fim seriosi , acuma ai ~20 de ani . Orice barbat manuieste o pusca greu , este grea . Dar acuma in urma cu 15-20 de ani , ai reusit tu sa ridici o pusca . hmmmm
Linky Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 deget acuzator Mr.LinkyCine ar lasa o pusca la indemana unui copil ? Cati ani ai , domnule Linky ?Eram cu tatal meu la vanatoare si am luat pusca cand a fost sa faca pipi!@Hai sa fim seriosi , acuma ai ~20 de ani . Orice barbat manuieste o pusca greu , este grea . Dar acuma in urma cu 15-20 de ani , ai reusit tu sa ridici o pusca . hmmmmTocmai de asta m-am impuscat in picior...pentru ca era grea si am scapat-o, siguranta fiind scoasa, arma s-a declansat in momentul in care a atins pamantul!
Black Dragon Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 Eu am spus altceva . Cum tu la 5 ani ai reusit sa o ridici ?
_Deza Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 deget acuzator liquidloveDe cand posezi o arma si de cat timp stii sa o folosesti?Pentru ce iti trebuie?
afroMAN Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 deget acuzator *crazy_kid*ce fel de relatie aveai cu Equilibrium ?eram ceva gen bf, ne cunoasteam de la gradinita, parintii nostrii au fost la randul lor prieteni.. :<
Linky Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 Eu am spus altceva . Cum tu la 5 ani ai reusit sa o ridici ?Tu nu ai inteles ce am zis eu, nu am ridicat-o ...nu am reusit, dar in momentul cand am incercat am scapat-o.
jas2jas Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 deget acuzator Mr.LinkyCe ai facut azi noapte ?
liquidlove Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 Vreau binele tuturor,so,ceva voluntari sa stea deseara trezi ? M-as oferii eu voluntar,dar maine voi pleca la vanat cu inca 4 oamenii,si voi incerca sa ma odihnesc . Va trebuii sa ne procuram si ceva arme,cu care sa mergem la vanat ,cine merge acum prin padure sa aduca niste crengi de fag,le vom putea folosii pe post de arcuri,deoarece sunt foarte flexibile . Totusi suntem in ani 1950,arme de foc,m-as mira sa aiva careva ...Eu am zis de ieri ca voi merge la vanat azi,si ca imi voi procura o arma ,dar nicidecum de foc,va rog citit cu atentie .As veni eu cu tine , doar ca nu stiu sa folosesc armele de foc , ma poti invata :?Nu e vorba de arme de foc,suntem in 1950,eu unul nu posed asa ceva,dar te pot invata sa tragi cu arcul .deget acuzator liquidlovela vanat de ce?La vanat de animale pentru a procura hrana .deget acuzator liquidloveDe cand posezi o arma si de cat timp stii sa o folosesti?Pentru ce iti trebuie?Astazi mi-am procurat un arc,din crengile culese ieri . Nu e arma de foc,si am nevoie de ea la vanat,chiar v-am chemat si pe voi,dar nu prea mi-ati sarit in ajutor .@So,nu de mult timp am venit de la vanat,nu am prins nu stiu ce,dar cat sa fac o frigaruie in seara asta cu inca cineva,ne-ar ajunge . So,cine vine la o frigaruie ,este loc de o persoana,daca mergem maine mai multi,vom putea vana mai mult,si vom manca totii,o sa fac eu cinste .In timp ce am fost in expeditie la vanatoare,am aflat o casuta,care pare a fi parasita,nu m-am incumetat sa intru in ea,fiind singur,daca doriti maine,cineva sa ma insoteasca sa vedem ce e acolo .
Lucian Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 deget acuzator liquidloveDe cand posezi o arma si de cat timp stii sa o folosesti?Pentru ce iti trebuie?subscriu
liquidlove Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 (edited) Ok,ma repet .Arma am procurat-o azi,din crengile culese ieri,este vorba de un arc primitiv,nici de cum o arma de foc . O folosesc la vantoarea la care am fost azi . Si pot sa spun,nu prea stiu sa manuiesc arcu . Edited August 11, 2009 by liquidlove
_Deza Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 Eu am zis de ieri ca voi merge la vanat azi,si ca imi voi procura o arma ,dar nicidecum de foc,va rog citit cu atentie .Nu e vorba de arme de foc,suntem in 1950,eu unul nu posed asa ceva,dar te pot invata sa tragi cu arcul .La vanat de animale pentru a procura hrana .Astazi mi-am procurat un arc,din crengile culese ieri . Nu e arma de foc,si am nevoie de ea la vanat,chiar v-am chemat si pe voi,dar nu prea mi-ati sarit in ajutor .@So,nu de mult timp am venit de la vanat,nu am prins nu stiu ce,dar cat sa fac o frigaruie in seara asta cu inca cineva,ne-ar ajunge . So,cine vine la o frigaruie ,este loc de o persoana,daca mergem maine mai multi,vom putea vana mai mult,si vom manca totii,o sa fac eu cinste .In timp ce am fost in expeditie la vanatoare,am aflat o casuta,care pare a fi parasita,nu m-am incumetat sa intru in ea,fiind singur,daca doriti maine,cineva sa ma insoteasca sa vedem ce e acolo .Ca sa poti manui un arc iti trebuie ceva indemanare.Faptul ca ai prins ceva dovedeste ca ai mai folosit un arc,mai ales ca ti l-ai facut singur.Nu mai minti si spune de cand stii sa il folosesti.
LuckyShot Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 dar te pot invata sa tragi cu arcul .Si pot sa spun,nu prea stiu sa manuiesc arcu .
liquidlove Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 (edited) Ah,you got me :(,i'm so sad ......not .Ca sa tragi cu arcul,iti trebuie destula dexteritate,si atentie ,la varsta mea,destul de inaintata nu pot sa spun ca dexteritatea mea e punctul forte ,cu atentia stau mai bine .Faptul ca am prins un raton,il puteam prinde si fara arc,nu stiu sa fi specificata ca a fost strapuns de sageata arcului meu . (V-ati putut da seama de acest lucru ca nu a fost o vanatoare reusita,findca am specificat ca e doar de o frigaruie in compania cuiva)Da,pot sa-l ajut sa invete sa traga cu arcul,dar atat cat stiu si eu,nu e greu,e vorba de dexteritate,el cum e mai tanar,poate trage de 3 ori mai bine ca mine . Arcul e unul primitiv,am specificat si mai sus,e facut dintr-o creanga elastica,legata de un capat si de altul cu o funie care la randul ei e mai elastica,si..here ya go . Nimic special,dar voi astia.. [Daca cumva ma mai intrebati ceva,va raspund mai deseara,sau dupa 00:00,ies in oras,nu vreau sa dau de banuit ca nu va mai raspund] Edited August 11, 2009 by liquidlove
_Deza Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 Vad ca nu esti singurul/singura (Denyi) care s-a simtit rau,si eu am fost putin afectat,oare sa fie ceva virus,sau doar efectele oboselii . Eu in 30 de minute plec la vanat,cine mi se alatura ? Sau plec doar singur . Vad ca desi spui ca te-ai simtit rau,in 30 de minute ai preferat sa pleci la vanat.Oare nu minti si ai facut altceva azi-noapte?
afroMAN Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 Nu vreau sa se creada ca ii iau apararea (inca sunt suparata pt ce mi`a facut intr`o viata anterioara :( ) dar in loc sa ii multumim ca, chiar daca i`a fost rau a plecat la vanat, ce facem? Liqui, daca vrei sa ma inveti vin eu cu tine la vanat.. si la casuta de care ziceai, poate gasim ceva provizii si acolo.. :)