Jump to content
blk

Mafia 4 - Singuri impreuna

Recommended Posts

Posted

Daca vrei poti sa te duci cu restul gastii,eu nu te oblig sa stai cu mine

Eu vreau sa raman cu tine, te deranjeaza? Sau vrei sa fii singura? :-?

Posted

Denyi raman si eu cu tine, sa iti tin de urat....ne putem strange in brate ... :P

Imi place ca esti direct :D ...

@ Gata cu ursii polari , gone @ snowboarding :D ....

Posted

as prefera sa stam uniti si sa ne gandim la o solutie!gazda a fost otravita,poate numai are mult de trait..!chiar daca va trai nu vom putea stii cine i-a facut asta!criminalul joaca miseleste!aveti grija ce mancati si de la cine!telefonul fix nu merge!cablu este taiat!

Posted

Danyi poti sa vii alaturi de mine in fata focului. Am o cana de ceai fierbinte pentru tine.

andix3 - intotdeauna am fost direct, in special cu fetele simpatice.

Posted

Danyi poti sa vii alaturi de mine in fata focului. Am o cana de ceai fierbinte pentru tine.

Am baut un ceai azi dimineata..cred ca de la ala mi s-a facut rau,poate ma pun in pat sa dorm un pic

Posted

Nu iti e frica sa stai singurica? In special dupa ce s-a intamplat aseara?

eh..sunt doar cateva ore de somn :D nu cred ca s-ar intampla ceva rau...

=)))

de ce razi? <_<

Posted

Eu acuma m-am trezit (yawn) . Ce fac oamenii ?

Ai ratat o beuta :( .... mergem mai spre seara iar :D ..

de ce razi?

Mi se pare tare amuzant acest gentleman , Mr. Linky ....Atat el cat si propunerile indecente pe care le face ^_^ . Profita de o tragedie pentru a agata o domnisoara frumoasa :D ...

ah, 1950 fix. aveam impresia ca anii 50. modem-urile sunt de prin 1956

Lasa nu`i nimiicc , ma duc in cabana sa`mi iau iphone`ul si chemam niste doctori ...

Posted

Ai ratat o beuta :( .... mergem mai spre seara iar :D ..

Mi se pare tare amuzant acest gentleman , Mr. Linky ....Atat el cat si propunerile indecente pe care le face ^_^ . Profita de o tragedie pentru a agata o domnisoara frumoasa :D ...

Lasa nu`i nimiicc , ma duc in cabana sa`mi iau iphone`ul si chemam niste doctori ...

trebuia sa ma treziti .

Posted

Poate facem si un concurs gen"cine bea mai mult" sa vedem care e mai rezistent :D

Vrei sa intri in coma alcolica ?:(

In plus nu ar fi bine sa vem asa de mult , maine ce mai bem daca azi terminam tot ?

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...