andix3 Posted August 10, 2009 Share Posted August 10, 2009 Nuuu ....o sa mor de seteee Link to comment Share on other sites More sharing options...
Linky Posted August 10, 2009 Share Posted August 10, 2009 De fapt..avem provizii care-ar trebui sa ne ajunga pana in primavara :)Ar trebui sa fim cat mai cumpatati in ceea ce priveste proviziile, sa nu ne trezim ca ramanem fara mancare...sau in cel mai rau caz fara bautura. Daca ramanem fara bautura cum o mai bag eu in patul meu pe danyi? :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Memmorex Posted August 10, 2009 Share Posted August 10, 2009 avem provizii pana in primavara :PAr fi bine sa fie asa.Ca daca ramanem fara bautura trebuie sa ne incalzim cu soba:)).Si parca imi place mai mult bautura... Link to comment Share on other sites More sharing options...
LuckyShot Posted August 10, 2009 Share Posted August 10, 2009 avem provizii pana in primavara :Patunci cred ca naratorul nu m-a luat pe mine in calcul Link to comment Share on other sites More sharing options...
Denyi Posted August 10, 2009 Share Posted August 10, 2009 Nuuu ....o sa mor de seteee n-o sa mori,topim zapada :D Ar trebui sa fim cat mai cumpatati in ceea ce priveste proviziile, sa nu ne trezim ca ramanem fara mancare...sau in cel mai rau caz fara bautura. Daca ramanem fara bautura cum o mai bag eu in patul meu pe danyi? :D hm..de baut n-o sa beau prea mult,n-ai tu sanse -------- linky,e dEnyi nu danyi :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Linky Posted August 10, 2009 Share Posted August 10, 2009 hm..de baut n-o sa beau prea mult,n-ai tu sanse -------- linky,e dEnyi nu danyi :) Atunci va trebui sa imi folosesc farmecul meu natural Si daca nu merge nici asta...am sa ma dau la Lucky :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Equilibrium Posted August 10, 2009 Share Posted August 10, 2009 atunci cred ca naratorul nu m-a luat pe mine in calculAdica... :o? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LuckyShot Posted August 10, 2009 Share Posted August 10, 2009 Si daca nu merge nici asta...am sa ma dau la Lucky :Dcu sania te dai? :PAdica... :o?cel putin din punctul berii de vedere Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucian Posted August 10, 2009 Share Posted August 10, 2009 atunci cred ca naratorul nu m-a luat pe mine in calcul:rofl1: Link to comment Share on other sites More sharing options...
pitikoo Posted August 10, 2009 Share Posted August 10, 2009 sa vedeti cand se trezeste radu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Equilibrium Posted August 10, 2009 Share Posted August 10, 2009 cel putin din punctul berii de vederedon't push me -_- Link to comment Share on other sites More sharing options...
RAPTURE- Posted August 10, 2009 Share Posted August 10, 2009 Ora 2 ... hai buna dimineata cel putin din punctul berii de vedere merge una pe stomacu gol ?!:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Memmorex Posted August 10, 2009 Share Posted August 10, 2009 Acum gluma e gluma.Dar vedeti,poate nu beti prea mult...Ca cine stie ce mai patiti si voi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Linky Posted August 10, 2009 Share Posted August 10, 2009 cu sania te dai? :PDaca vrei tu cu sania....ne dam si pe sanie :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
andix3 Posted August 10, 2009 Share Posted August 10, 2009 n-o sa mori,topim zapada :D Apa = :error: . Atunci va trebui sa imi folosesc farmecul meu natural Just use the :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Denyi Posted August 10, 2009 Share Posted August 10, 2009 Apa = :error: . Just use the :lol: acus' mai ai si pretentii in loc sa te multumesti cu ce ai :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
pitikoo Posted August 10, 2009 Share Posted August 10, 2009 I shouldn't be alive.. o sa aparem pe discovery daca supravietuim :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Linky Posted August 10, 2009 Share Posted August 10, 2009 Just use the :lol: acus' mai ai si pretentii in loc sa te multumesti cu ce ai :( How you doing? :> Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Deza Posted August 10, 2009 Share Posted August 10, 2009 neata (:lce agitati sunteti asa de dimineata :mellow: Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquidlove Posted August 10, 2009 Share Posted August 10, 2009 Neata guys ...Ce noapte ciudata,inca nu m-am obisnuit cu temperaturile de aici...imi este asa de frig... :-s,Vad ca majoritatea s-au dus la vanat de ursii polari(si vin morti de betie),alti la snowboarding,la sanius...sunteti asa relaxati,nu va dati seama totusi...cineva a fost otravit,iar noi suntem total expusi pericolului de a fi urmatoare tinta . Dar imi place ca ganditi pozitiv,si incercati sa uitati de asta . Totusi,noi provizii pana la primavara avem,conserve de fasole cu carnaciori si costita...beutura cat incape,dar voi va ganditii ce indigeste ve-ti avea dupa 2 saptamani in care mancati doar conserve,va trebuii sa ne procuram si altfel de hrana,eu zic sa ne mobilizam si sa mergem pe rand,tot a 2'a zi la vanat cate 5 oameni . Sa mancam si ceva carne,nu doar conserve . As mai propune ca pe timp de noapte sa fie cate 3 persoane care sa nu doarma,facem cu randu in fiecare seara . In acest fel,vom fi mai protejati,iar daca se intampla ceva in seara aia,unul din acei trei ne va putea ajuta cu informatii,sau chiar sa ne spuna pe cine a vazut ca a infaptuit crima/asasinatul . So,repet intr-un mod mai rezumat ,propun :*Cate 5 oameni sa ne mobilizam la fiecare 2 zile sa mergem la vanat .*Cate 3 oameni sa steade veghe in fiecare seara pe holurile cabanei . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Memmorex Posted August 10, 2009 Share Posted August 10, 2009 In sfarsit cineva care ne organizeaza...Aveam nevoie de cineva ca tine... Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquidlove Posted August 10, 2009 Share Posted August 10, 2009 Vreau binele tuturor,so,ceva voluntari sa stea deseara trezi ? M-as oferii eu voluntar,dar maine voi pleca la vanat cu inca 4 oamenii,si voi incerca sa ma odihnesc . Va trebuii sa ne procuram si ceva arme,cu care sa mergem la vanat ,cine merge acum prin padure sa aduca niste crengi de fag,le vom putea folosii pe post de arcuri,deoarece sunt foarte flexibile . Totusi suntem in ani 1950,arme de foc,m-as mira sa aiva careva ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Equilibrium Posted August 10, 2009 Share Posted August 10, 2009 Ma duc sa-mi aduc arcu sa vanez niste sobolani :yum: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black Dragon Posted August 10, 2009 Share Posted August 10, 2009 Liniste v-as ruga ! Incerc sa dorm :error: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ReNuX Posted August 10, 2009 Share Posted August 10, 2009 eu nu ti-as sugera sa dormi acum.. pericolul e peste tot!vrei sa jucam sah? :D Link to comment Share on other sites More sharing options...