Jump to content
blk

Mafia 4 - Singuri impreuna

Recommended Posts

De fapt..avem provizii care-ar trebui sa ne ajunga pana in primavara :)

Ar trebui sa fim cat mai cumpatati in ceea ce priveste proviziile, sa nu ne trezim ca ramanem fara mancare...sau in cel mai rau caz fara bautura. Daca ramanem fara bautura cum o mai bag eu in patul meu pe danyi? :D

Nuuu ....o sa mor de seteee :((:((

n-o sa mori,topim zapada :D

Ar trebui sa fim cat mai cumpatati in ceea ce priveste proviziile, sa nu ne trezim ca ramanem fara mancare...sau in cel mai rau caz fara bautura. Daca ramanem fara bautura cum o mai bag eu in patul meu pe danyi? :D

hm..de baut n-o sa beau prea mult,n-ai tu sanse

--------

linky,e dEnyi nu danyi :)

Neata guys ...

Ce noapte ciudata,inca nu m-am obisnuit cu temperaturile de aici...imi este asa de frig... :-s,Vad ca majoritatea s-au dus la vanat de ursii polari(si vin morti de betie),alti la snowboarding,la sanius...sunteti asa relaxati,nu va dati seama totusi...cineva a fost otravit,iar noi suntem total expusi pericolului de a fi urmatoare tinta . Dar imi place ca ganditi pozitiv,si incercati sa uitati de asta . Totusi,noi provizii pana la primavara avem,conserve de fasole cu carnaciori si costita...beutura cat incape,dar voi va ganditii ce indigeste ve-ti avea dupa 2 saptamani in care mancati doar conserve,va trebuii sa ne procuram si altfel de hrana,eu zic sa ne mobilizam si sa mergem pe rand,tot a 2'a zi la vanat cate 5 oameni . Sa mancam si ceva carne,nu doar conserve . As mai propune ca pe timp de noapte sa fie cate 3 persoane care sa nu doarma,facem cu randu in fiecare seara . In acest fel,vom fi mai protejati,iar daca se intampla ceva in seara aia,unul din acei trei ne va putea ajuta cu informatii,sau chiar sa ne spuna pe cine a vazut ca a infaptuit crima/asasinatul .

So,repet intr-un mod mai rezumat ,propun :

*Cate 5 oameni sa ne mobilizam la fiecare 2 zile sa mergem la vanat .

*Cate 3 oameni sa steade veghe in fiecare seara pe holurile cabanei .

Vreau binele tuturor,so,ceva voluntari sa stea deseara trezi ? M-as oferii eu voluntar,dar maine voi pleca la vanat cu inca 4 oamenii,si voi incerca sa ma odihnesc .

Va trebuii sa ne procuram si ceva arme,cu care sa mergem la vanat ,cine merge acum prin padure sa aduca niste crengi de fag,le vom putea folosii pe post de arcuri,deoarece sunt foarte flexibile . Totusi suntem in ani 1950,arme de foc,m-as mira sa aiva careva ...

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...