Jump to content
Guest g3t1k

Cine poate raspunde?

Recommended Posts

Posted

Am sa fiu scurt, am inregistrat un canal pe mirc, a fost acceptat, in ziua cind a fost acceptat am invitat x pe canal am setat autojoin la x ,strict op, am dat ceva accese si out.

A doua zi de dimineatza surpriza! Nu tu x nu tu canal inregistrat nu tu access 500.

Cine poate sa-mi zica ce s-a intimplat?

Guest mntiti
Posted

simplu: a disparut x-u :>

Posted

doresc un raspuns cit se poate de la obiect ,ptr informare am fost pe #cservice, #zt,#nastrandsi tot nimic.

Posted

#zt se ocupa cu "recuperarea" canalelor, nu au cum sa te ajute.

Eu cred ca tu ai mai multe usere, cred ca e canal lame rau de tot si cei de la CService si-au dat seama ca au facut o greseala lasandu-l pe X acolo.

P.S.: Sigur nu ai visat ca ai avut acces acolo ?

Posted

Daca doresti iti trimit log cu x pe canal si cu pagina mea de la cservice cu canalul acceptat.

Cred totusi ca cineva isi doreste acest canal(poate si tu), apropo de mai multe usere o cunosti cumva pe lorenagirl si ea mia zis ceva de mai multe usere ciudat este ca nimeni numi zice de ce usere este vorba.

Oricum am sa bombardez cserviceul cu mailuri pinami se va raspunde cu ce am gresit , mi se pare de bun simt sa mi se spuna cu ce am gresit ca sa nu fac din nou aceiasi eroare.

Poate imi zici tu Inutza despre ce draq de usere e vorba, cit de spre ale mele ,am dous iti dovedesc ca platesc pentru amindoua asa ca este dreprul meu sa am aceste usere.

Posted

User-ul este ca si ... buletinul. Ai dreptul la UNU SINGUR. Poti sa ai cate mail-uri platite vrei. Daca cineva a intrat cu doua mirc-uri deschise in acelas timp, fii sigur ca nu vezi X, daca se injura pe canal, daca ai boti, daca se face flood & stuff. Citeste iar regulile CService-ului si ai sa te lamuresti (cred).

Din cauza celor cu mai multe usere tot se baneaza .ro pe UnderNet.

Lasa-te, nu bombarda nimic, ca vezi ce te bombardeaza ei cu k-line (am inteles ca e ban pe toate server-ele). Intra si vorbeste POLITICOS pe canalul CService-ului si ai multe, multe sanse sa te ajute cineva. Sunt si helperi romani, daca nu te descurci in engleza.

P.S.: Pentru ce iti trebuie canal ? Nu iti ajung cate exista?

Posted

:> numa #cservice te poate ajuta zt si nastrand is pentru canale fara x , desi daca vine X`u de obicei nu pleaca.. cel putin nu asa repede :wink:

cat despre helperii romani am o parerea proasta .. asteptam pe zt sa primesc voice si cand termina cu tine iti spunea IESI zici ca esti gunoi

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...