blk Posted August 9, 2009 Author Posted August 9, 2009 Who's kika?:D lucky ??Aparent. Ar trebui sa ne zica de unde vine porecla. While we're on the topic, ar trebui sa puna o poza cu freza aia a ei :D
LuckyShot Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 Elfa aia sexy .mniezo nu e elfa <_< nu suport elfele :DAparent. Ar trebui sa ne zica de unde vine porecla. While we're on the topic, ar trebui sa puna o poza cu freza aia a ei :Dnevah! cand mai creste :P
andix3 Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 no pic, no mafia ! TRUE !!!! Hai ma lucky crezi ca noi suntem dive or what ?
LuckyShot Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 stiu si eu ce dive mai avem pe-aici? oricum acum nu-mi mai sta aiurea ca l-am mai ajustat eu :D
Equilibrium Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 stiu si eu ce dive mai avem pe-aici? oricum acum nu-mi mai sta aiurea ca l-am mai ajustat eu :D un motiv in plus sa ne arati poza :P
LuckyShot Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 un motiv in plus sa ne arati poza :Pda..nu prea-mi place mie sa pun poze pe forum :"> plus ca m-ai vazut deja :Plucky, maine e ziua ta ? :)da :P
andix3 Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 stiu si eu ce dive mai avem pe-aici? oricum acum nu-mi mai sta aiurea ca l-am mai ajustat eu :D Din cate stiu eu nu avem dive pe aici :D ...e doar fernando de la caransebes si gagicasa , in rest totul e ok :D ....Hai pune poza aia , daca comenteaza careva ceva rau ii da lance ban :dance:
Equilibrium Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 da..nu prea-mi place mie sa pun poze pe forum :"> plus ca m-ai vazut deja :Pda :Ppai da... acuma eu am vazut... ii las si pe altii ca sa nu fiu egoist :P
Black Dragon Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 dezanu ma cunostirenerapturedenyiirnkraduwankstaAstept PM si de la voi.ti-am dat . scz , am fost plecat toata ziua :)
blk Posted August 9, 2009 Author Posted August 9, 2009 Mai trebuie sa trimita Deza si Denyi.Nu ma cunosti si radu, nu mai am mailurile voastre iar pe mess v-am dat ignore (pentru mass). Trimiteti PM cu mail-ul vostru daca vreti sa participati.
_Deza Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 Mai trebuie sa trimita Deza si Denyi.Nu ma cunosti si radu, nu mai am mailurile voastre iar pe mess v-am dat ignore (pentru mass). Trimiteti PM cu mail-ul vostru daca vreti sa participati.Acum ti-am trimis si eu PM.Scuze,am fost plecat. ;/
afroMAN Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 daca iti dau eu adresa de mail a lu` denyi putem incepe?
blk Posted August 9, 2009 Author Posted August 9, 2009 Incepem maine dimineata dar poti sa imi dai adresa de mail oricum. Mersi.
AleXandrUC Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 am terminat de citit Mafia 3..!am zis sa am ceva cunostinte inainte sa ma aventurez!tinand cont ca la mine va fii prima editie..!insa nu mi-a placut ce am citit!doar certuri si off-topic!!am mai observat ca cei care se fac remarcati primii,vor si pica primii..!s-a infiripat proasta idee cu psihologia inversa cum ca cel care acuza e si cumva vinovatul!!total gresit!!dovada si maniera categorica in care au castigat mafiotii!sper sa fiu prezent la deschidere!;)
THuG-Radu Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 deza nu ma cunosti rene rapture denyi irnk radu wanksta Astept PM si de la voi. Cu ce ? aa .. mai jos ... e clar Mai trebuie sa trimita Deza si Denyi. Nu ma cunosti si radu, nu mai am mailurile voastre iar pe mess v-am dat ignore (pentru mass). Trimiteti PM cu mail-ul vostru daca vreti sa participati. Ce mass ? /:) Crazy ? anyway, iti dau Pm acuma.
Guest Dreamwatcher Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 suna interesant.... ma bag si eu la urmatorul :)
blk Posted August 10, 2009 Author Posted August 10, 2009 Daca nu ati primit mail, liniste! Le trimit cat pot de repede.Sa nu va aud cu galagie.edit: nu ma cunosti, hai cu mail-u azi.
nu ma cunosti Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 Mai trebuie sa trimita Deza si Denyi. Nu ma cunosti si radu, nu mai am mailurile voastre iar pe mess v-am dat ignore (pentru mass). Trimiteti PM cu mail-ul vostru daca vreti sa participati. un singur mass am dat pe anu' asta, si acela fiindca chiar aveam nevoie.. si lumea imi da ignore trist..
blk Posted August 10, 2009 Author Posted August 10, 2009 Man, cand sunt la serviciu si vorbesc cu sefu si ii zic ca muncesc si imi sar ferestre de messenger in fata, nu sunt fericit.Chiar si acasa sau sa fi dormit si tot asta ar fi fost raspunsul. Mass NU SE DA LA PERSOANE IRELEVANTE. Daca dati 1 / an, faceti grup de mass si grup de no mass.Destul cu lectiile de messenger aici. Inscrierile s-au terminat, topicul asta poate fi inchis.