liquidlove Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 Lasa simpaticule^,ca nici noi nu am stiut,eu unul,recunosc,la prima editie nici nu am citit rolurile,doar pe parcurs
blk Posted August 7, 2009 Author Posted August 7, 2009 Am dubii doar in privinta lui mihai, memmorex si black dragon.Din experiente anterioare, mihai nu s-a descurcat bine intr-un rol "minor" dupa cum a zis el. Daca promite ca va fi mai activ si va incerca sa se implice, ii mai dau o sansa.Black dragon a fost politist competent si totusi, nici macar nu-l stiu dupa nick avand in vedere ca am citit tot Mafia 3. Lance, ce parere ai despre el?Memmorex doar ca nu stiu cat e de activ, nick-ul imi e destul de cunoscut.trece-ma si pe mine pe lista.Pentru el garantez eu.p.s. Radu, se rezolva. Jocul incepe luni si am nevoie de cati mai multi oameni. Vreau sa fac o mafie diferita cu mult mai multe roluri folosite.
Memmorex Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 Scuze daca sunt oftopic.Sunt bolnav(iar)deci stau acasa,deci o sa fiu destul de mult activ.Si sper ca am inteles destul de bine care e idea jocului.(TOTUSI,daca are cineva timpul si cheful necesar,sa`mi trimita si mie un PM cu idea jocului si cam ce ar trebui eu sa fac)Mersi
Black Dragon Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 Am dubii doar in privinta lui mihai, memmorex si black dragon.Din experiente anterioare, mihai nu s-a descurcat bine intr-un rol "minor" dupa cum a zis el. Daca promite ca va fi mai activ si va incerca sa se implice, ii mai dau o sansa.Black dragon a fost politist competent si totusi, nici macar nu-l stiu dupa nick avand in vedere ca am citit tot Mafia 3. Lance, ce parere ai despre el?Memmorex doar ca nu stiu cat e de activ, nick-ul imi e destul de cunoscut.Pentru el garantez eu.p.s. Radu, se rezolva. Jocul incepe luni si am nevoie de cati mai multi oameni. Vreau sa fac o mafie diferita cu mult mai multe roluri folosite.Sunt ReneGade . Am postat de pe Black Dragon , dIvu , ReneGade , PENTAGRAMx :)
mihai91 Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 avand in vedere ca am fost la primul meu joc de mafia , mi s-a parut mai dificil insa acum sunt sigur ca am prins ideea ;)
blk Posted August 7, 2009 Author Posted August 7, 2009 Scuze daca sunt oftopic.Sunt bolnav(iar)deci stau acasa,deci o sa fiu destul de mult activ.Si sper ca am inteles destul de bine care e idea jocului.(TOTUSI,daca are cineva timpul si cheful necesar,sa`mi trimita si mie un PM cu idea jocului si cam ce ar trebui eu sa fac)MersiCiteste regulile jocului, ar trebui sa fie de ajuns. Dupa ce vei primi un rol pe mail daca mai ai nelamuriri poti sa ma contactezi.Sunt ReneGade . Am postat de pe Black Dragon , dIvu , ReneGade , PENTAGRAMx :)E OK atunci.avand in vedere ca am fost la primul meu joc de mafia , mi s-a parut mai dificil insa acum sunt sigur ca am prins ideea ;)OK, 2nd chance granted.Pana acum sunt toti admisi. Inscrierile tin pana duminica seara.
AleXandrUC Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 Ps pe unii dintre voi i-as intreba daca stiu la ce se inscriu nu conteaza atata timp cat se dau premii!
blk Posted August 7, 2009 Author Posted August 7, 2009 o sa mearga jocul fara favoritisme?Ti se pare ca simpatizez vreo fiinta omeneasca?
LuckyShot Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 Ti se pare ca simpatizez vreo fiinta omeneasca?
Lucian Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 Ti se pare ca simpatizez vreo fiinta omeneasca?that's nasty on so many levels.eu nu ma astept sa fii obiectiv, dar ma rog, e doar un joc.
Lancelot Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 erm..Rene ..ar fi bine daca te accepta blk la inscrieri..sa joci fara sa mai discuti cu thd :) eu am trait cu impresia last game stiai cine sunt mafotii..si special nu i-ai investigat pe niciunulPS mihai ma astept sa fi muult mai activ this one blk am mai imbogatit eu lista de roluri oleaca..daca mai vrei detalii pm me
Black Dragon Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 Din cate vad , am fost acceptat de black . Dar ok , daca crezi ca nu ai incredere-n mine , m-a retrag singur si las locul unui altui jucator :) /hf
Lancelot Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 eh era doar o mica impresie :P nu te urzica..joaca si distreza-te alaturi de ei..doar ca mi-am exprimat si eu o parere :)chill..oricum incepe un joc nou :) cu roluri noi :D
liquidlove Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 Din cate vad , am fost acceptat de black . Dar ok , daca crezi ca nu ai incredere-n mine , m-a retrag singur si las locul unui altui jucator :) /hf /facepalm Nu trebuie sa fi emo acum ,stim cu toti ca ai tradat intreg satul si ne-ai ajutat pe noi ))
Black Dragon Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 eh era doar o mica impresie :P nu te urzica..joaca si distreza-te alaturi de ei..doar ca mi-am exprimat si eu o parere :)chill..oricum incepe un joc nou :) cu roluri noi :D nu m-am urzicat stai calm /facepalm Nu trebuie sa fi emo acum ,stim cu toti ca ai tradat intreg satul si ne-ai ajutat pe noi )) stfu :liar:
blk Posted August 8, 2009 Author Posted August 8, 2009 i`m in, cati suntem pana acum ?Tu esti al 23-lea.
Memmorex Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 Eu plec astazi pana undeva si ma intorc maine spre seara.Sper ca nu este nicio problema.
andix3 Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 Ti se pare ca simpatizez vreo fiinta omeneasca?You love GOD , Jesus , and everything about religion .
AleXandrUC Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 eu nu cred ca pot fii logat 24 din 24..!daca astea sunt cerintele..!intre 14-22 sunt la lucru toata saptamana!pot intra sa raspund sa vad ce si cum...dar am inteles ca trebuie sa fii prezent mai mereu pt dezbateri!!blk da-mi mai multe detalii despre programul jocului!nu vreau sa intru si sa va incurc!P.S-sau poate creezi un personaj mut,civilul nebun dar mut!..:))asa as putea sa fiu prezent!:P
Lucian Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 eu nu cred ca pot fii logat 24 din 24..!daca astea sunt cerintele..!intre 14-22 sunt la lucru toata saptamana!pot intra sa raspund sa vad ce si cum...dar am inteles ca trebuie sa fii prezent mai mereu pt dezbateri!!blk da-mi mai multe detalii despre programul jocului!nu vreau sa intru si sa va incurc!P.S-sau poate creezi un personaj mut,civilul nebun dar mut!..:))asa as putea sa fiu prezent!:Ppresupun ca poti trece zilnic pe aici, nu? ora nu conteaza.
AleXandrUC Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 lucian trec normal!!atunci cand vin sa te elimin!...:) (joke)P.S.nu de alta dar imi pari un adversar redutabil..sper sa te am in echipa!:D
Lucian Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 lucian trec normal!!atunci cand vin sa te elimin!...:) (joke)P.S.nu de alta dar imi pari un adversar redutabil..sper sa te am in echipa!:Dok atunci, eu te astept sa ma elimini :D