blk Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 1. Va inscrieti aici cu userul de forum. Imi rezerv dreptul sa refuz be baza experientelor anterioare.2. Dupa ce se inscriu toti (nu exista limita, vreau sa fac o Mafia mai mare cu mai multi oameni) va voi anunta pe cei inscrisi si imi veti trimite PM cu mail-ul vostru3. Asignarile de roluri se fac arbitrar4. Cititi regulile!5. Zilele si noptile vor fi bine delimitate in joc, cine nu trimite mail la timp, isi pierde ocazia. Nu astept dupa nimeni.6. Daca faceti off-topic sau vorbiti despre "editiile trecute" din nou in topic, va voi lua dreptul de a vota in respectiva zi! Rezumati-va doar la jocul in curs!Restul, stabilim pe parcurs. Astept victi-, erm.. voluntari.
Equilibrium Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 (edited) I'm in again :P!LE: Damn triple post :o Edited August 7, 2009 by Equilibrium
Lancelot Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 aveti grija..se pastreaza regula de la editia precedenta..cei care se inscriu degeaba..vor fi notati de blk si vor avea warn up :)
liquidlove Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 Michael Jackson is gay ...and liquidlove's in !
THuG-Radu Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 Mai am loc ? Daca incepe editia cel mai devreme luni, i`m in. Daca nu, nu pot, ca luni ajung acasa de la mare ! Ce zici blk ? Faci o manvre sa fie bine si pt. mine ? :D
mihai91 Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 ma inscriu si eu , am invatat cu ce se mananca toata treaba ;)
Lancelot Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 Ps pe unii dintre voi i-as intreba daca stiu la ce se inscriu