Fury Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 lasi afk pe barba ta .... si chestiile puerile de genu , am fost la wc , la usa etc .... cum a zis si vdragosh , e un joc online -- > stati on
dackk Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 lasi afk pe barba ta .... si chestiile puerile de genu , am fost la wc , la usa etc .... cum a zis si vdragosh , e un joc online -- > stati onVrei sa zici ca tu stai tot timpul on ? nici macar pt 2-3....10 minute nu lasi afk :)) ... ma faci sa rad...Sincer sa fiu crezi ca-mi pasa daca iau contor? Mare tragedie 2-5zile de vacanta...apoi revin si pot sta iar afk si tot asa... nu inteleg care-i problema daca contorul e valabil pt 1-2-3luni ...poate vreua sa dau rr si am o problema si las afk... si apoi 1-2-3 luni joc on... de ce sa raman cu contorul de atunci ...Ma rog dar cum in joc sunt mai multi copii de 13-16ani care n-au viata ce pot sa zic... :) sunt si altii mai mari care nu-s asa obsedati sa stea la pc toata ziua...
Fanky Posted August 11, 2009 Author Posted August 11, 2009 Vrei sa zici ca tu stai tot timpul on ? nici macar pt 2-3....10 minute nu lasi afk :)) ... ma faci sa rad...Sincer sa fiu crezi ca-mi pasa daca iau contor? Mare tragedie 2-5zile de vacanta...apoi revin si pot sta iar afk si tot asa... nu inteleg care-i problema daca contorul e valabil pt 1-2-3luni ...poate vreua sa dau rr si am o problema si las afk... si apoi 1-2-3 luni joc on... de ce sa raman cu contorul de atunci ...Ma rog dar cum in joc sunt mai multi copii de 13-16ani care n-au viata ce pot sa zic... :) sunt si altii mai mari care nu-s asa obsedati sa stea la pc toata ziua...Mda vezi ca nu toti gandesc asa ...Iar cei care zic ca e un joc online stai on ori sau lasat ori joaca dar nu pt exp ...
JustAnotherPlayer Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 o alta solutie ar fii sa faci caracterul sa nu mai dea in mobi daca te duci la wc sau daca suna cineva la usa. pentru ca lasi caracterul pe spot ai sanse sa il recuperezi daca te intorci destul de repede .parca am mai zis : este un joc online=> stai sa joci, NU il lasi in bara si il lasi sa joace singur .vdragosh.Ai fost si tu un player,candva,ca si noi,nu?Tu daca ai fi in locul nostru ti-ar convenii,atunci cand te duci al WC sa lasi caracterul sa nu atace?Pe voi nu va deranjeaza cu nimic ca noi suntem afk,e doar un alt mod sa banati playerii care nu dorm nopti intregi sa pazeasca un spot,si cand adorm cateva ore vine un admin si ii da SS.Cum poate omu ala sa mai joace pe serveru' asta dupaia?Parerea mea...Nu renuntati la regula asta idioata o sa ramaneti pe serveru numai cu playeri cu lvl 200-350 care joaca 2 ore pe zi.Deja au inceput sa se lase playeri buniAA,si se pare ca sugestiile bune nu le asculta nimeni.
lulu Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 Deja s-a schimbat regulamentul in acest sens ...ija- Aug 18 2009, 13:12 Daca in decurs de 15 zile nu mai aveti abateri afk se va sterge 1 abatere.Exemplu: pe data de 15 ai avut ultima abatere afk si pe data de 31 fac o alta abatere se sterge una si pe pune una. Aceste 15 zile se calculeaza de la ultima abatere afk.Contorul nu se va face negativ, minim este 0.
boomeey Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 pentru ce sa complicam atata regulamentul asta cu minus un contor, minus 10 contoare, iar dai contor, iar il scoti, etc bla bla bla?cine crezi ca sta tot timpul sa se uite daca respectivul are contor sau nu, daca ii dau suspend sau nu? daca ati spus ca regula asta nu se aplica retroactiv (cu scoaterea contorului) inseamna ca cei care aveau deja 4 abateri de afk in momentul introducerii noii reguli -1 contor, vor ramane cu 4 contoare. adica ei chiar daca nu mai recidiveaza, numaratoarea lor incepe de la 4 contoare in sus si nu scade mai jos de 4. corect?pentru ce atata bataie de cap? nu era mai bine sa se dea din 2 in 2 abateri cate un suspend de 2 zile? mult mai simplu, mult mai usor de controlat.1 abatere - nimic2 abateri - 2 zile suspend3 abateri - nimic4 abateri - 2 zile suspend5 abateri - nimic6 abateri - 2 zile suspend7 abateri - nimic8 abateri - 2 zile suspendsi tot asa. la urma urmei de ce se pedepseste asa exagerat afk-ul asta? chiar nu vad crima asta asa de oribila pentru care sa se dea suspenduri asa de mari :)
dvL Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 Interesanta propunerea lui boom , ar fi dragut sa fie pusa in aplicare .
vdragosh Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 1. mai are sens sa vorbim de politica server-ului si de faptul ca sunt atatea servere care accepta AFK-ul ?2. am si eu o curiozitate : de ce nu pune-ti celelalte activitati/jocuri in modul afk ("in bara") ca sa va concentrati asupra MU-ului ? Daca tot pune-ti MU-ul pe ultimul loc, de ce dati asa mare importanta pedepselor pentru afk ?3. ...4. Aici avem un server low exp. Cel putin asa vrem sa credem . Este adevarat, acum tinde mai mult spre mid-exp. In fiecare zi vad sugestii si plangeri ca server-ul este prea greu. Are sens sa va mai spun ce sa faceti in privinta asta ? 5. Daca tot am ajuns la notiunea de "server low exp", hai sa vedem cum ar trebuii sa fie un astfel de server . Pe un server high exp trebuie sa "muncesti" (chestia aia cu care va laudati voi cand stati afk :P) ca sa fi cel mai bun (sau printre cei mai buni) . In contrast , pe server-ul high-exp "muncesti" ca sa ai cat mai multe reset-uri , ba chiar full stats . Ciudat ca aici jucatorii au aspiratiile de pe serverele high-exp :D...7. daca tot va laudati ca "munciti" pentru aceste caractere, de ce va deranjeaza cand sunteti prinsi ca munca o face un clicker si nu o faceti voi ? ...4. from AS section ... : hai sa lamurim lucrurile :1. toate clickere sunt mai mult sau mai putin boti ( te ajuta sa face experianta fara sa il joci efectiv )2. deja se pedepsesc(partial) niste clickere -> regula AFK pedepseste pe cei care fac experianta si nu sunt on in acel moment ( desi ar trebuii sa se pedepseasca cei care folosesc clicker si nu sunt on -> acum NU se pedepseste ELF-ul care da buf si SM-ul care da MS )3. clickerele gen cele folosite de gunit aduc nou fata de cele vechi , miscarea pozitiei mouse-ului si apasarea unor taste , NU doar click-ul automat/repetat . Prima data au aparut pentru energy elfi ( toate "buff"-urile pe toti membrii party-ului si nu numai ) , agility elfi + str mg ( rotirea caracterului ) si DL ( setarea mai multor tinte )4. bug-ul intalnit la Gunit aduce ceva nou : pentru ca nu se misca "ecranul" , cel care il foloseste poate sa isi stabileasca foarte usor un traseu :D . -cut-momentan regula AFK nu se aplica pe toate hartile . Cred ca asta este motivul principal pentru care apar asa multe cereri pentru facut serverul mai usor :P :"munceste" omu' lasand caracterul afk pe hartile protejate si cand ajunge pe cele unde AFK-ul se pedepseste se apuca sa faca topicuri pe la Sugestii cum ca el a "muncit" si ca noi ne batem joc de munca lui =))PS: acum sper ca au inteles toti de ce regula AFK trebuie sa aiba pedeapsa mare . Este vorba de boti pana la urma :D
Adriantze Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 Credeam ca nu mai are nimeni nimic de adaugat la " regula afk , contor " .e foarte ok cum e regula acum .