iNm Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 Nu fumez pt ca pur si simplu nu vad niciun rost in asta. Nu am nimic cu cei care fumeaza , ci doar cu cei care nu au bun simt si isi aprind o tigara cand mananc sau incearca sa ma convinga ca "tigarile ne relaxeaza". Astia fac parte din categoria celor cu cap pe post de acoperis la gat. In rest fiecare face ce vrea cu sanatatea lui.p.s de mentionat ca am mai fumat cate o tigara cand pe unde eram atmosfera era irespirabila si ca am mai fumat si niste tigari "imbunatatite" ( alea tot ocazional ).
Guest rapateckh Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 Pentru mine tigarile inseamna un calmant atunci cand esti stresat sau cand esti nervos.......dependenta se simte daca 2 zile nu fumez,daca fumez o tigara dp 2 zile ma simt turbo......primesc energie in plus
CooPeRx Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 fumez din joi in pasti cate o tigara doua. asa din lipsa de ocupatie sau sa ma mai linistesc putin ... in rest nu le simt lipsa.
Arwen_elf Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 Ati vazut filmul "Thank You for Smoking "?.....si da sunt fumatoare Ajunge ceva atat de cotidian, ca o faci involuntar. Iesi pe terasa, la o bere, o cafea, o vorba, pok si pachetul la indemana. Vrei sa te calmezi, tigara? Reflexul lui Pavlov, heh. Acu o sa ziceti: orice obicei se poate dezobisnui. Corect :) Fiecare om poate avea o anumita “colectie” de vicii. Pentru mine acestea ar fi: cafeaua (cofeina, deh) si tigarile. Nu zic ca nu pot trai fara ele, doamne fereste. Atat ca au devenit obisnuinta in cadrul zilelor mele. Au devenit parte integranta din cotidian:)Fumatul e daunator, poate sa ucida, provoaca imbatranirea tenului, etc etc etc, urla bannerele de pe pachetele de tigari. Hmm.... de ce nu scrie la fel pe sticlele de suc, de alcool, produsele alimentare burdusite cu muuulte multe E-uri? (cu referire la efectele lor nocive, binenteles).
Guest MagiczSm Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 dak teai apucat de fumat nu sa pufai nu te potzi lasa asa repede :)
The^DiamondZ Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 dak teai apucat de fumat nu sa pufai nu te potzi lasa asa repede :)Daca ai vointa te lasi `. :P
d'L0v3 Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 Ati vazut filmul "Thank You for Smoking "?.....si da sunt fumatoare Ajunge ceva atat de cotidian, ca o faci involuntar. Iesi pe terasa, la o bere, o cafea, o vorba, pok si pachetul la indemana. Vrei sa te calmezi, tigara? Reflexul lui Pavlov, heh. Acu o sa ziceti: orice obicei se poate dezobisnui. Corect :) Fiecare om poate avea o anumita “colectie” de vicii. Pentru mine acestea ar fi: cafeaua (cofeina, deh) si tigarile. Nu zic ca nu pot trai fara ele, doamne fereste. Atat ca au devenit obisnuinta in cadrul zilelor mele. Au devenit parte integranta din cotidian:)Fumatul e daunator, poate sa ucida, provoaca imbatranirea tenului, etc etc etc, urla bannerele de pe pachetele de tigari. Hmm.... de ce nu scrie la fel pe sticlele de suc, de alcool, produsele alimentare burdusite cu muuulte multe E-uri? (cu referire la efectele lor nocive, binenteles).nu te inteleg, u cauti un motiv care sa te linisteasca pe tine stiind faptul ca fumatul ucide? bai eu fumez, dar lasa ca nici ala de langa mine care bea o cola nu`i mai breaz... eu asta inteleg prin faptul ca ai sarit la gatul tuturor celor care beau suc, alcool etc etc. stiu de la oamneni care o viata intreaga au fumat s-au spus-o raspicat nu ma pot lasa. doar asa ca stai in sinea ta si zici ba eu ma pot lasa asta nu inseamna ca in practica te poti lasa. acum sunt si persoane care fumeaza de putina vreme, se prea poate ca acele persoane sa se lase ff usor. dar cum ziceam mai sus alte persoane care fumeaza de ani si ani, nici o sansa. sa stii ca nu toti suntem bautori de scuri la 3 litrii sau de alcool sanitar. ideea e ca tigarea te omoara de 10 ori mai repede decat un cola sau un pahar de vin, sa nu mai zic ca intervine si dependenta. dar cum e si la tv atentionarea, cunsumul excesim de... dauneaza grav sanatati.
Radu21 Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 nu fumez pentru ca nu rezolv nimic cu asta, si nici ca m-as apuca de asa ceva !
CryNow Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 nu fumez. ma feresc de fum. n-am nimic cu nimeni care fumeaza oriunde.E grele cu romana asta.Nu fumez, ocazional mai trag cate o tigara [ 1 tigara pe an, poate nici atat ]. Ambii parinti fumeaza, maicamea se hraneste cu tigari, taicamiu mai putin, deci pot spune ca am crescut si traiesc printre fumatori insa nu simt absolut deloc nevoia de a incerca. Sincer nu pot sa ii inteleg pe cei care fumeaza, la o adica, "frate, te rupe la buzunar" sa dai 6lei in fiecare zi pe un pachet de tigari, prefer sa bag benzina in masina sau sa tin banii si in weekend sa ard un gratar.Oricum ideea e ca sunt bani dati degeaba, bani dati impotriva sanatatii fiecaruia, bani ce pot fi investiti in X scopuri mult mai bune.NorocStimabila Arwen_Elf, ceea ce zici tu legat de E-urile [colorantii, in special] din sucuri, ca la asta ai facut referire, ca sa te ucida ar trebui sa bei 100 litri de sub pe zi pentru a te imbolnavii. Stai linistita ca si sandwich-ul de la Panini, sau Andos [ ca tot esti brasoveanca ] e plin de chimicale si alte rahaturi. Nu cred ca e cineva care sa zica "frate eu mananc 100% BIO" pentru ca fiecare, aproape fiecare, colt de pamant fertil de pe planeta a fost atins fie de pesticide, fie de ingrasaminte samd. La fel si cu carnaraia. In schimb tutunul este genul de ingredient care "ucide incet dar sigur".
tthdd Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 ba daca nu vrei sa fumezi, nu fuma, daca n-ai bani sa fumezi nu fuma, daca nu vrei sa dai banii pe tigari, nu fuma, ce e asa greu?
CryNow Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 da ba, dar daca n-ai bani si fumezi? cum vezi pe unu "ba da o tigara", sau te duci ca "baetii" in scoli si ii ameninti cu bataia daca nu-ti dau un pachet de tigar .... e plina lumea de astfel de specimene.
tthdd Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 pai si care-i problema? mi-au cerut multi tigari, nu le dai si gata, problema lor, dar nu cred ca avem pe forum astfel de specimene.
m4x Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 Nu fumez, am fumat inainte ocazional dar atat. Nu le mai vad rostul, ca sa nu mai zic de gustul ramas si mai ales in combinatie cu alcool e mai naspa. Dar daca stai cu multe persoane care fumeaza, suferi si tu la fel ca ei si in cazul asta nu vad nicio diferenta intre fumator-nefumator.Am fumat un pic, nu excesiv si nu zilnic .. cel putin saptamanal dar asta a fost mai demult si nu o sa ma apuc de ele, sa nu mai zic de cheltuielile zilnice.
TiNker Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 intradevar cate un pachet de tzigari pe zi iar daca mai ai vreo 2 prieteni pe langa tn care nu au tzigari aia inseamna cam 15lei/zi sa nu mai zic ca iti mai iei un suc ca merge bine cu o tigara si etc!
Animosity Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 fumez ca-mi place+1Fumez de vreo 6 ani, m-am apucat ca orice pustan ... din curiozitate si dupa cum spune thade .. am descoperit ca imi place si o fac de placere ... cat despre celalalte aspecte ale discutiei de pe aici : Nu am sa disconsider vreodata o fata / femeie pentru ca o vad fumand pe strada .. de ce ? pentru ca si barbatii fac asta ma rog .. dupa cum spunea cineva de pe aici tine de "gusturi". Sincer prefer fetele care fumeaza .. de ce ? pentru ca au un lucru in comun cu mine ^_^ Cat despre barurile de fumatori / nefumatori ... ca spunea cineva ca il deranjeaza treaba asta .. DE CE ? its like the most FAIR thing to do LOL .. esti fumator te duci in bar de fumatori pentru ca acolo nu deranjezi pe nimeni cu fumul tau si nu esti deranjat de fumul altora. Cat despre faptul ca nu este "respectata" mai pe nicaieri treaba asta tine de ... "nu'sh" ce sa zic .. seriozitatea celor care fac au facut "legea" .. dupa capul meu "pitic" =P daca s-ar inasprii legea si i-ar pasa cuiva intradevar sar putea crea o legislatie atat de stricta incat un bar de nefumatori sa fie intradevar de NEFUMATORI dar cum nimanui nu ii pasa si toata lumea e "after the big buck" pacat for all them non-smokers out there ... Cat despre costul tigarilor si fumatului in general ... like LOL .. dau iar dreptate cuiva de pe aici ... ai bani .. fumezi .. iti permiti fumezi ... o_O de ce va miorlaiti toti la costul unui pachet de tigari ? nothin` in the world is free ..
acelasi_bandit Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 well...intrebarea e simpla...cum e mai bine : -fumator activ?-sau fumator pasiv(sa inspiri fum toata ziua) :) ..ziceti-mi si mie ..sunt curios :)
tthdd Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 daca esti activ esti si pasiv, tragi in piept si-ti mirosi si fumul, cam aiurea :(
Random Hero Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 daca esti activ esti si pasiv, tragi in piept si-ti mirosi si fumul, cam aiurea :( Dar tot e mai bine decat sa fii doar pasiv @Tu ce avatar ai? :blink:
topaZz Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 Eu am inceput sa fumez la 8 ani si am continuat pana in ziua de azi , din pacate
Ayana Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 Nu fumez, in liceu am pufait 1-2 tigari fara sa trag in piept (daca am tras o data sau de 2 ori e mult), sunt f sensibila la mirosul de tigari, si daca fumeaza vecinul de sub mine pe geam eu il simt din casa... cu geamul intredeschis... Mi se pare un obicei urat, dizgratios mai ales pentru o femeie. Barbati care au fumat am sarutat, am si avut o relatie de 2 ani cu unul, si mi-a ajuns. Dupa a ajuns sa fie criteriu de selectie "nefumator". Doar parerea mea personala...
Nutuseby Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 Eu ma apucasem de fumat chiar inainte sa implinesc 14 ani februarie 08 2008 :]sincer nustiu dece daca ma gandesc bine din cauza PROSTIEI efectiv am vrut sa vad cum e.Si fumam excesiv pana la un pachet de tigari sau chiar unu jumate pe zi (DOHH')in fine prin ianuarie anu asta i-am promis la prietenamea ca ma las de fumat,asa ca m-am lasat :D I AM FREEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!P.S. e urat sa consideri o domnisoara/fata/femeie/doamna indecenta pentru simplul fapt ca fumeaza pe strada in public etc.
tthdd Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 azi noapte am decis sa ma las de fumat, dar m-a tinut pana cand m-am trezit, eram constipat si am decis sa fumez o tigara cu o cafea :(
Linky Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 azi noapte am decis sa ma las de fumat, dar m-a tinut pana cand m-am trezit, eram constipat si am decis sa fumez o tigara cu o cafea :(pfff...nu cred ca este laxativ mai eficient decat astea doua.