Jump to content
AleXandrUC

Fumator vs. Nefumator

Recommended Posts

Posted

M-am lasat de fumat. Am fumat aproape un an Marlborro rosu, iar pe ultima suta de metri Marlborro Filter Plus. Anturajul a fost motivul pentru care m-am apucat de fumat, toti prietenii mei fumai, numai eu stateam si ma uitam la ei. Pana am cerut o tigara, a doua zi doua, si la mai multe, pana am inceput sa ard un pachet pe zi. De 2 saptamanai n-am mai pus tigara in gura, sa vad cat mai tine. Dar nu simt dependenta, nici cand sunt cu prietenii. Oricum, cand fumam parca nu eram in apele mele, parca eram drogat, eram moale, nu eram in stare de nimic. Acum de cand nu fumez tare energic sunt, si ma simt de 999999 ori mai bine. Succes tuturor fumatorilor care incearca sa se lase !! :-)

Posted

P.S.-cert este ca in public o fata fumand nu pare atractiva!

de ce la voi e ceva normal, iar la noi nu?

anyway, nici voi nu pareti atractivi cand va imbracati in roz, na

Posted

fumator ... 1 pachet kent 8 pe zi...

despre fete ce fumeaza in public putem detalia putin... pe strada e cam urat gestu ... ceva gen o fata cu halba in fata ... in rest intr`o cafenea mi se pare in regula :tiphat:

Posted

P.S.-cert este ca in public o fata fumand nu pare atractiva!

Ce nu vezi atractiv la o fata care fumeaza in public? Ce-i atractiv la un barbat care fumeaza in public?

ot: Fumez de la varsta de 14 ani, m-am apucat dintr-o prostie...

Posted

despre fete ce fumeaza in public putem detalia putin... pe strada e cam urat gestu ... ceva gen o fata cu halba in fata ... in rest intr`o cafenea mi se pare in regula :tiphat:

wtf? :blink:

eu nu beau cafea si atunci tre sa stau cu ceva in fata, corect? de ce nu cu o halba?

oricum nu tuturor le sta bine cu halba in fata

Posted

Barbatii au preconceptii despre cum ar trebui sa se poarte femeile.

O femeie care fumeaza in timp ce merge este considerat un lucru urat de catre barbati. Nu exista motive ci doar impresii.

De faza cu fetele care n-au voie sa bea din halba nu auzisem, trebuie sa recunosc. Probabil e pentru ca ii e frica baiatului sa nu-l bage prietena sub masa :lol:

Posted

Barbatii au preconceptii despre cum ar trebui sa se poarte femeile.

O femeie care fumeaza in timp ce merge este considerat un lucru urat de catre barbati. Nu exista motive ci doar impresii.

De faza cu fetele care n-au voie sa bea din halba nu auzisem, trebuie sa recunosc. Probabil e pentru ca ii e frica baiatului sa nu-l bage prietena sub masa :lol:

pai da, stii ce spor ai cand bei din halba? :D

Posted

fumez de doi ani, culmea nu am suportat niciodata fumul sau tigarile ` insa umbland cu astia mai mari ca mine usor usor am inceput sa fumez , de la cateva fumuri` cateva tigari la 1 pachet maxim 2 pe zi . :))

luckyshot, despre ce spor vorbesti ? :))

Posted

de ce la voi e ceva normal, iar la noi nu?

anyway, nici voi nu pareti atractivi cand va imbracati in roz, na

nu am zis ca e ceva iesit din comun sau ca nu-mi pare atractiva respectiva fata!ci doar ca nu-mi inspira incredere!pe strada mi se pare grobian sa fumezi si barbat fiind!nu am fumat niciodata pe strada si de fiecare data cand ma aflam in preajma unui nefumator ii ceream permisiunea altfel nu!

cat despre cei ce se imbraca in roz..:)) nu pot comenta pt ca nu ma imbrac in roz..sa comenteze cei care o fac..!!poate au alte preferinte sexuale?! :blink:

Posted

Am fumat 2 ani si m-am lasat, dar nu pot sa zic ca sunt mandru de ce faceam.

E mai frumoasa viata fara tutun si cu 8 lei in plus in portofel in fiecare zi :)))

Posted

Sincer sa fiu nu cred ca sta cuiva bine sa fumeze pe strada, fie ca este vorba despre un barbat sau o femeie. Apropo, sunt fumator si fumez 1 - 2 pachete pe zi, in functie de zi, stare, ocupatia din ziua respectiva

Posted

Am mai observat o chestie cu fumatorii si nefumatorii, care pe mine ca nefumator ma deranjeaza foarte foarte tare. Barurile acuma se impart in doua categorii :

- Baruri pentru fumatori

- Baruri pentru nefumatori

Desi cele mai multe baruri dau voie fumatorilor, acestia se duc si in cele de nefumatori si umplu atmosfera de fum si nu le zice nimeni nimic. Club Motor din Iasi pentru cine cunoaste ...

Posted

Cum ai putut sa zici asta? :o :rofl2:

Eu am tricouri roz si sunt foarte frumoase... pe mine doar

tu cum ai putut sa zici asta? "Nu conteaza unde fumeaza si de ce, dar este dezgustator sa vezi o fata cum suge dintr-o tigara parca suge viata din ea..."

mie nu-mi place rozul, asa cum nici tie nu-ti plac tigarile, cu atat mai putin la barbati...

Posted

tu cum ai putut sa zici asta? "Nu conteaza unde fumeaza si de ce, dar este dezgustator sa vezi o fata cum suge dintr-o tigara parca suge viata din ea..."

mie nu-mi place rozul, asa cum nici tie nu-ti plac tigarile, cu atat mai putin la barbati...

Bine am inteles, tie nu-ti place rozul la barbati cum mie nu-mi plac tigarile la femei, ok:D

Dar totusi, sa stii ca e preferabil un barbat in roz decat o femeie cu o tigara, e mai bine privit de societate. + ca rozul e la moda la barbati sau macar a fost... nu prea sunt in tendinte acuma.

Posted

Dar totusi, sa stii ca e preferabil un barbat in roz decat o femeie cu o tigara, e mai bine privit de societate. + ca rozul e la moda la barbati sau macar a fost... nu prea sunt in tendinte acuma.

Te-a ales pe tine societatea sa declari in numele tuturor ce e bine privit si ce nu?

Rozul e la moda doar pe cocalari.

Posted

nu. mie nu-mi place rozul, asa cum tie nu-ti plac tigarile, nu conteaza ca la barbati sau femei. spre deosebire de tine, gusturile mele nu-s infleuntate de societate.

pentru mine nu exista chestii care trebuie facute, spuse, purtate doar de barbati sau doar de femei (poate doar posetele de barbati =)) )

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...