Jump to content
Dani

Ferrari 458 Italia

Recommended Posts

Posted

Oficialii Ferrari au dezvaluit alaltaieri primele imagini cu noul Ferrari 458 Italia, urmasul lui F430. Caroseria, care a fost proiectata de Pininfarina respecta design-ul traditional, dar a luat si cate ceva de la noul California. Aripile sunt inglobate in prizele de aer ale spoileru-lui frontal si sunt foarte flexibile, ca sa permita scurgerea perfecta a aerului. Modelul mai dispune de trei tevi de esapament cromate, aliniate orizontal si o serie de jante din aliaj cu cinci spite. Cat despre interior pot sa zic ca si-a lasat amprenta Donato Coco, designerul sef de la Ferrari. Si sa trecem la partea mai interesanta, si anume motorul. Are un motor V8 de 4.5 litri ce dezvolta 562 CP, fata de cel de la F430, care dezvolta 503 CP. Cica va depasi performantele bine cunoscutelor Scuderia si Enzo si cred ca ar face bine s-o faca pentru ca arata prea bine. Stati pe aproape ca o sa vedeti poze cu aceasta minuatie direct de la Salonul Auto de la Frankfurt, unde voi fi prezent in septembrie.

Imagine IPB

Toate pozele

Guest MaGic_MaStEr
Posted

Superb :D.

Posted

Cred ca`l vand pe ala vechi si mi`l iau pe asta ... mai vedem ca si in asta am bagat niste bani , ca `sai faci mai multa putere... dar arata frumos si acesta.

Joke :)))

Posted

Lasa, poate castigam la loto`. :>

@ Frumos model`. :)

aici vine intrebarea, joci macar la loto sau astepti pasarea fripta in gura :)) ?

foarte frumoasa masina ... o fi el facut in Italia sau nush dar buzunarul e romanesc

Posted

aici vine intrebarea, joci macar la loto sau astepti pasarea fripta in gura :)) ?

foarte frumoasa masina ... o fi el facut in Italia sau nush dar buzunarul e romanesc

Joc cand ia bunicamea pensia =)))

Posted

e marfa ,dar nu avem bani :(

Nici daca i-ai avea, nu cred ca ai ajunge la volanul ei; nu oricine are onoarea sa conduca o asemenea masina ... ;)

O masina superba pt oamenii foarte bogati.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...