Dani Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 Oficialii Ferrari au dezvaluit alaltaieri primele imagini cu noul Ferrari 458 Italia, urmasul lui F430. Caroseria, care a fost proiectata de Pininfarina respecta design-ul traditional, dar a luat si cate ceva de la noul California. Aripile sunt inglobate in prizele de aer ale spoileru-lui frontal si sunt foarte flexibile, ca sa permita scurgerea perfecta a aerului. Modelul mai dispune de trei tevi de esapament cromate, aliniate orizontal si o serie de jante din aliaj cu cinci spite. Cat despre interior pot sa zic ca si-a lasat amprenta Donato Coco, designerul sef de la Ferrari. Si sa trecem la partea mai interesanta, si anume motorul. Are un motor V8 de 4.5 litri ce dezvolta 562 CP, fata de cel de la F430, care dezvolta 503 CP. Cica va depasi performantele bine cunoscutelor Scuderia si Enzo si cred ca ar face bine s-o faca pentru ca arata prea bine. Stati pe aproape ca o sa vedeti poze cu aceasta minuatie direct de la Salonul Auto de la Frankfurt, unde voi fi prezent in septembrie. Toate pozele
spauny Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 mai degraba aici : http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showforum=207oricum masina e prea tare.
Dani Posted July 30, 2009 Author Posted July 30, 2009 mai degraba aici : http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showforum=207oricum masine e prea tare.n-am postat la Auto pentru ca nu prea intra lumea acolo.. vroiam sa-l vedeti toti :)
Mobile Player Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 farurile is misto tare :-? dar si restu masinii ^_^
flakyn1 Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 E foarte frumoasa, nu cred ca oricine isi permite masina asta :)
The^DiamondZ Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 e marfa ,dar nu avem bani :(Lasa, poate castigam la loto`. :>@ Frumos model`. :)
Nach3 Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 Cred ca`l vand pe ala vechi si mi`l iau pe asta ... mai vedem ca si in asta am bagat niste bani , ca `sai faci mai multa putere... dar arata frumos si acesta. Joke )
ChoWdeR Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 Lasa, poate castigam la loto`. :> @ Frumos model`. :) aici vine intrebarea, joci macar la loto sau astepti pasarea fripta in gura ? foarte frumoasa masina ... o fi el facut in Italia sau nush dar buzunarul e romanesc
Flake Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 mie mi se pare ca seamana cu gallardo . Parerea mea .. nu va luati de mine acum.
King_Warlord Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 nu prea seamana un pic la ,, cur,, dar noah oriqcum reusita rau masina
lego_kid Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 frumoasa masina dar nu m`as mira de pretul ce o sa`l aiba
The^DiamondZ Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 aici vine intrebarea, joci macar la loto sau astepti pasarea fripta in gura ? foarte frumoasa masina ... o fi el facut in Italia sau nush dar buzunarul e romanesc Joc cand ia bunicamea pensia )
Gandalf Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 Frumos, frumos dar tot gallardo ramane preferata mea :)
Hector93 Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 Auuuu, pacat ca nu am venituri pentru o astfel de masina si pacat ca Romania nu are autostrazi pentru asa ceva :(
Dani Posted August 1, 2009 Author Posted August 1, 2009 AICI aveti o droaie de culori. Alegeti voi care se potriveste mai bine.
RAPTURE- Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 e marfa ,dar nu avem bani :(Nici daca i-ai avea, nu cred ca ai ajunge la volanul ei; nu oricine are onoarea sa conduca o asemenea masina ... ;)O masina superba pt oamenii foarte bogati.