Jump to content
lego_kid

Umbrela pentru ploi torentiale

Recommended Posts

Posted

Umbrela pentru ploi torentiale

Uneori pare ca ploua din toate directiile. Cum sa ajungi la birou fara sa te uzi? Japonezii se pare că au găsit soluţia:

Imagine IPB

:rofl2:

Sursa: pcnews.ro

Guest MaGic_MaStEr
Posted

Interesant :)).

Posted

ce nu mai creeaza japonezii astia in curand vom avea sapca pt canicula cu ventilatoare......who knows :dontknow:

Si cu A/C

Eu intreb atat, daca e unul sau una mai slabut/slabuta, nu te ia vantul pe sus?

Posted

ce nu mai creeaza japonezii astia in curand vom avea sapca pt canicula cu ventilatoare......who knows :dontknow:

Imagine IPB

Crezi ca nu exista deja? Am vazut una la cineva pe strada... :)) am ramas :blink:

On: :blink: bine ca nu le coloreaza in steagurile tarii din care vii sa stie fiecare japonez de unde vii

Posted

Si cu A/C

Eu intreb atat, daca e unul sau una mai slabut/slabuta, nu te ia vantul pe sus?

cred ca schetelul umbrelelui e constuit din plumb sa nu se intample asa ceva :whistle:

app e interesanta ideea cu umbrela insa ... nu as umbla cu ea :nanana:

Posted

Imagine IPB

Crezi ca nu exista deja? Am vazut una la cineva pe strada... :)) am ramas :blink:

On: :blink: bine ca nu le coloreaza in steagurile tarii din care vii sa stie fiecare japonez de unde vii

Imi place `. :D

Posted

cred ca schetelul umbrelelui e constuit din plumb sa nu se intample asa ceva :whistle:

app e interesanta ideea cu umbrela insa ... nu as umbla cu ea :nanana:

Din plumb?

Daca bate vantul cu putere 100% te face una cu pamantul cat plumb ai avea tu in umbrela aia, si daca nu bate vantul ce faci? Cari la umbrela aia de iti rupe mainile.

Naspa idee, mi-a venit si mie una, umbrala sub apa, sa nu te ploua cand esti sub apa. Oare o sa castig bani cu ideea asta?:|

Posted

Din plumb?

Daca bate vantul cu putere 100% te face una cu pamantul cat plumb ai avea tu in umbrela aia, si daca nu bate vantul ce faci? Cari la umbrela aia de iti rupe mainile.

Naspa idee, mi-a venit si mie una, umbrala sub apa, sa nu te ploua cand esti sub apa. Oare o sa castig bani cu ideea asta?:|

Castigi, castigi `. :rofl1:

Guest Xspeed
Posted

asiatici prosti

uite aici cultura si inteligenta la americani cu unica lor inventie utila

Imagine IPB

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...