lego_kid Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 Hotel pentru catei, lansat pe DVD DreamWorks a lansat filmul "Hotel pentru catei" pe DVD. Filmul dezvaluie povestea unot frati orfani, Andi (Emma Roberts) si Bruce (Jake T. Austin) care tocmai si-au gasit cainele perfect, dar matusa la care locuiesc (Lisa Kudrow) nu accepta animale in locuinta, fiind alergica. Totusi, fiindca nu-l pot lasa pe Friday de izbeliste, se hotarasc sa-i gaseasca un camin. Un hotel parasit, descoperit intamplator, devine adapostul perfect pentru micul refugiat. Insa copiii nu se opresc aici! Cu imaginatie si istetime, il transforma intr-un adevarat paradis al rasfatului canin, impanzit de tot soiul de mecanisme ingenioase, tocmai bune sa-i alinte pe norocosul Friday si pe alti opt confrati comunitari, deveniti, peste noapte, "clienti" ai serviciilor de lux. Un singur lucru ameninta fericirea cateilor si a copiilor: musafirii hotelului sunt prea galagiosi! Iar cand vecinii, exasperati, ii reclama pentru latrat abuziv, tot ce au realizat risca sa se duca pe apa sambetei, ba mai pot fi si pedepsiti. Pentru a pastra secretul, Andi, Bruce si prietenii lor isi pun in aplicare toata fantezia si nu se dau inapoi nici de la cele mai nastrusnice trucuri pentru a-si salva prietenii de hingheri, chiar daca ii asteapta mai multe belele ca oricand. Filmul este acum disponibil pe DVD insotit de comentariile regizorului Thor Freudenthal, ale producatorului Ewan “Jack” Leslie si ale actorilor Emma Roberts si Jake T. Austin, making of, preselectia, "Latrat la replica!", scene taiate, imagini si alte bonusuri. O productie DreamWorks Pictures distribuita de Prooptiki Romania in magazinele Diverta, Media Galaxy, Carrefour, Flanco, Altex, Real, Libraria Alexandria, Dedeman, Librariile Humanitas, Librariile Carturesti, MyMovie si altele. Sursa: Hit.ro
spauny Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 se potrivea aici:http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showforum=138
lego_kid Posted July 29, 2009 Author Posted July 29, 2009 m`am cam holbat pe acolo si nu prea am vazut news .. dar daca e asa .. sa`l mute cineva :huh:
alcholic Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 :nanana: http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showforum=138edit.sry de post nu am vazut
Spartacus Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 Prea tare filmul , cel putin din poze pentru mine reiese a fii un film foarte fain (comedie) am vazut mai demult un film tot asa cu multi catei si pisici e fost foarte comic. Trebe sa-l vad si pe asta ^_^