Jump to content
ChIsToCuL

Nasul fals al lui Michael a fost furat de la morgă!

Recommended Posts

Posted

Fail? De ce? Pentru ca faci parte din categoria oamenilor care au idoli and shit si nu iti place sa fii catalogat?

catalogat? de tine? nu dau nici negrul de sub unghie pe felul in care ma cataloghezi tu. am mai mult de 1 idol, dar asta nu inseamna ca n-am demnitate. cred ca percepi demnitatea intr-un mod tare ciudat. de acolo fail.

Posted

catalogat? de tine? nu dau nici negrul de sub unghie pe felul in care ma cataloghezi tu. am mai mult de 1 idol, dar asta nu inseamna ca n-am demnitate. cred ca percepi demnitatea intr-un mod tare ciudat. de acolo fail.

Usor dude...sa nu`ti pocneasca vreo vena. Ai 17-18 ani... mai ai de invatat multe. O sa ajungi la un moment dat sa vezi ca toata treaba cu idoli si cu alte prostii este doar o evadare din rutina. "Vreau sa ajung ca el, apreciez ce face, o sa fac si eu candva". nu ?

Cu timpul o sa intelegi ca singurul idol pe care trebuie si pe care poti sa il ai, esti tu.

Posted

Eu unu nu cred ca am probleme serioase dar vad ca tu ai chef de flame "kiddo" cum zici tu .. si ce ? nasul ala din plastic sau din ce naiba era .. daca era din carne si il taia mai ziceam .. dar asa .. e ca si cum ar fi avut o proteza la mana sau stiu eu .. daca tie nu-ti place muzica buna nu sunt eu de vina,si cand am zis idol nu m-am referit la "Vreau sa ajung ca el, apreciez ce face, o sa fac si eu candva" m-am referit ca iti place ceea ce face si asculti cu placere o piesa cantata de el.Da , recunosc .. unii sunt prea addict la unele chestii .. dar astia sunt oamenii ..

Posted

Usor dude...sa nu`ti pocneasca vreo vena. Ai 17-18 ani... mai ai de invatat multe. O sa ajungi la un moment dat sa vezi ca toata treaba cu idoli si cu alte prostii este doar o evadare din rutina. "Vreau sa ajung ca el, apreciez ce face, o sa fac si eu candva". nu ?

Cu timpul o sa intelegi ca singurul idol pe care trebuie si pe care poti sa il ai, esti tu.

1. am 19 ani jumate.

2. STIU ca esti mai mic decat mine.

3. si tu ai idoli, modele in viata. probabil tu nu esti constient de asta, dar toata tragerea ta de inima cand faci un lucru si multe chestii in care crezi se trag de la parinti si prietenii cu care iti pierzi timpul. adevarul e ca tu esti cate putin din fiecare si un strop din propria personalitate. un idol nu e doar ala de face lucruri nemaipomenite si nu trebuie copiat cu exactitate ca sa intre in categoria asta.

4. nu te mai juca de-a babacul trecut prin viata, e penibil.

Posted

Nu ma joc de`a babacul trecut prin viata, lol :lol:. Sunt cu 2 ani mai mare decat tine insa am avut de invatat multe de la viata pana acum.

Am plecat din tara, m`am dus in Anglia unde nu cunosteam pe nimeni, am intrat la facultate, am terminat primul an pe propriile puteri si tot aici mi`am dat seama ca nu are rost sa vrei sa ajungi ca cineva aparte.

Singura chestie importanta este sa iti formezi propria personalitate, sa stii ce vrei sa faci *nu sa vrei sa faci ceea ce altuia ii place*, sa nu te intereseze daca e cineva mai bun decat tine decat pentru a`l ajunge.

Daca vrei sa intelegi ce ti`am scris pana acum, e okey... daca nu, si consideri ca este mai bine cum gandesti tu... e problema ta.

Posted

*nu sa vrei sa faci ceea ce altuia ii place*

scuza-ma, dar ai citit printre randuri ce am spus. toti suntem produsul celor din jur. toti avem aspiratii fiindca pe langa noi se afla alti oameni cu aspiratii. toti muncim fiindca ceilalti muncesc. multe le faci din inconstienta, fiindca ceilalti fac la fel. ai modele in viata.

si nu inteleg de ce crezi ca daca vreau sa ajung pe cel ce e mai bun decat mine, nu am o gandire buna.

Posted

Eu fac Games Technology. Am dat la sectia asta, pentru ca este ceea ce vreau sa fac de cand ma stiu. Nu stiu numele niciunui Game Developer, niciunui 3d Artist. In schimb, stiu ca sunt bun la grafica 3d, imi place ce fac, si as face asta fara sa castig nimic. Ce m`a facut pe mine sa aleg drumul asta, sunt jocurile *nu ideea jocului in sine ci programare si 3d design`ul*. Nu as putea spune ca idolul meu este Need For Speed, nu?

Cat despre partea cu muncitul, muncim ca sa avem ce manca.

Probabil ca ai si tu dreptate, dar mie imi vine greu sa cred ca motivatia mea de a face ce imi place, este accentuata de o personalitate/persoana/etc.

Posted

Eu fac Games Technology. Am dat la sectia asta, pentru ca este ceea ce vreau sa fac de cand ma stiu. Nu stiu numele niciunui Game Developer, niciunui 3d Artist. In schimb, stiu ca sunt bun la grafica 3d, imi place ce fac, si as face asta fara sa castig nimic. Ce m`a facut pe mine sa aleg drumul asta, sunt jocurile *nu ideea jocului in sine ci programare si 3d design`ul*. Nu as putea spune ca idolul meu este Need For Speed, nu?

Cat despre partea cu muncitul, muncim ca sa avem ce manca.

Probabil ca ai si tu dreptate, dar mie imi vine greu sa cred ca motivatia mea de a face ce imi place, este accentuata de o personalitate/persoana/etc.

si un strop din propria personalitate.

Posted

Asa este...

Tu cred ca ai probleme serioase. In primul rand, un om care are demnitate, nu are idoli. In al doilea rand, indiferent daca ar fi cum zici tu sau nu, trebuie sa fii bolnav sa furi nasul unui om.

Ce ai ma frustratule ? Esti si tu un Michael Jackson wannabe? Ai aflat si tu cine a fost MJ ?!

Ce oameni de nimic. Pana sa moara, nimeni nu zicea nimic de el. Ba mai mult, daca ziceai cuiva ca asculti MJ ziceau ca esti gay and shit. Acum, de cand a murit, toti fanii gen Avzar, au iesit de nicaieri si se indoaie pe forumuri.

Take a break kiddo.

-EDIT-

Si ca sa iti aduc aminte:

E MORT. GET USED TO IT.

ai dreptate,asa sunt oamenii(mai ales in romania)ipocriti

Posted

Mai bine "stiri" cu Michael Jackson, decat cu crime, violuri si alte porcarii. Bine, singura chestie nasoala e ca e mort, iar acum toti sunt fani Michael Jackson :)). Se poate observa cum pana sa moara el, nimeni nimic despre Michael Jackson, daca ascultai muzica lui erai considerat "fraier", sau nu mai stiu eu cum. De cand a murit, sa vedeti trafic pe torrente si pe dc++ cu muzica si poze de-a lui :-j. Mie imi place muzica lui, si imi va placea in continuarea,o ascult de cand ma stiu, am casete de-a lu mama, cat si de-a mele de cand sunt mic :). Chiar si acum ascult Michael Jackson ;).

Guest Xspeed
Posted

Tot ce zboara se mananca...

cam da, dupa cate se vede

Posted

Faza cea mai tare este k pana sa moara MJ , nu era atata de multa lume infocata dp melodiile lui, acuma dintr-o data, pe toti ia apucat mania asta , in fne, daca i sa furat nasu` sa fie sanatos cel care i la luat, oricum nu are ce sa faca cu el , eventual sa il scoata la licitatie, dar nu prea vad cine ar da bani pe proteza lu` MJ ! :))

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...