ChIsToCuL Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 Nici după moarte megastarul nu are parte de linişte. Cadavrul lui Michael Jackson a fost obiect de studiu pentru personalul angajat la morga din Los Angeles. Astfel, mai mulţi martori au descoperit cu stupoare că nu mai rămăsese mai nimic din piramida nazală a starului. Conform unor surse citate de revista americană “National Enquirer”, repetatele operaţii la nas au dus la “macerarea” cartilagiului. Potrivit revistei americane “Rolling Stone”, masca pe care cântăreţul o purta trebuia să susţină proteza nazală pe care Michael o folosea pentru a nu lăsa să se observe handicapul. Conform dezvăluirilor lui Adrian McManus, un îngrijitor din casa lui Michael Jackson, starul avea un set de mai multe proteze pe care le ataşa de faţă cu ajutorul unui lipici special. Angajaţii de la morgă au constatat recent că cineva a furat ultima proteză nazală pe care a folosit-o Michael. sursa:infoportal.ro tara asta oare ce o sa faca cu nasul? :-?
spauny Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 si peste 50 ani tot stiri cu Michel Jackson o sa auzim. "Cineva a furat un os din resturile lu Michel Jackson !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!@@@@@@@@@@@@@"
Guest smiley_real92 Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 poate trebuia sa-l poarte...avea motiv ^_^
alcholic Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 eu propun sa scanati o poza cu nasu lui si sa va faceti insigne sa le purtati in piept #-o
Menum35 Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 Eu propun sa lasatzi omu sa se odihneasca in pace ! Cer cam mult nu?
Guest DILLIGAF2 Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 eu va cer sa nu mai postati stiri cu MJ....EDIT :VA CER PREA PUTIN ???? :-s :-s
Tweety Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 Nu mă mai miră nimic după ce mi-a trimis ProTv-ul e-mail cum că cercetătorii ar vrea sa facă teste pe creierul lui Michael.
TheodorescuS Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 De ce nu interzice cineva stirile cu Michael Jacskon macar pe linkmania ? Vreti sa incetati odata sa mai puneti stiri cu el ?! A MURIT OAMENI !!! DEAD ?! MORT.. CAPUT !! A INCHIS OCHII SI E RECE FARA SA SE MAI MISTE, ok?! lasa-l in pace... nu ne pasa nimanui ca i-a furat nasul, sa si-l bage in fund ala care l-a furat,ok ?! Va rog, puteti termina ?! Multumesc. oameni de nimic
K1dduletz Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 Am vazut la TV ... ce oameni ... nu il lasa sa se odihneasca
Lucian Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 stiti ce ma face sa rad? ca de fiecare data cand se posteaza o stire de un rahat absolut, cum ar fi cea cu ciocanul prin cur, nimeni nu se grabeste sa comenteze. alea va incanta. va place sa auziti de betivani si aventurile lor anale. cand se gaseste unu sa posteze o informatie despre cel mai mare fenomen muzical din era noastra, abia apoi rasar mai marii filozofi ai forum-ului.singurul care a postat intr-o conduita de apreciat e Tweety. el nu are mai mult de 13 ani. ce ironic.
Shtef14 Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 nimic nu ma mai surprinde in lumea asta ... Si, stirile cu Michael or sa mai continue mult...:) pentru ca acuma la asta se uita lumea.
Guest inch Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 De ce nu interzice cineva stirile cu Michael Jacskon macar pe linkmania ? Vreti sa incetati odata sa mai puneti stiri cu el ?! A MURIT OAMENI !!! DEAD ?! MORT.. CAPUT !! A INCHIS OCHII SI E RECE FARA SA SE MAI MISTE, ok?! lasa-l in pace... nu ne pasa nimanui ca i-a furat nasul, sa si-l bage in fund ala care l-a furat,ok ?! Va rog, puteti termina ?! Multumesc. oameni de nimic wei ratat ... dac nu te intere nu trebuia sa postezi... daten gati
Lord_Bogdan Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 De ce naiba au furat astia nasul lui nu stiu... si-l baga in c*r ce naiba? ar trebui sa lase omul sa se odihneasca in pace... RIP :(
Avzar Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 Aberatii. Ideea e ca a fost o personalitate mare a muzicii si e normal sa apara tot felul de chestii de genul. (vezi mass-media)@TzuYoshi - nu ai absolut nici o legatura cu ideea topicului. Te crezi amuzant? Nu esti. Majoritatea copiilor de 12-14 ani -ca tine- posteaza la topicuri cu Michael Jackson sa mai faca un post in plus - cu toate ca habar nu au cine este si ce a facut.
lego_kid Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 De ce sa fie scarbos ? Cand ai un idol .. ai face orice pentru a avea ceva ce i-a apartinut si cand sti ca a si murit pe deasupra ..
King_Warlord Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 nu cred ca e adevarata stirea.. cum nu mai auzeam nimic de michael atunci careva o bagat si stirea asta sa mai faca un pic de valva...
Guest poisoned Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 -After the sudden death of Michael Jackson, Chandler tells the truth.In 1993, Chandler told a psychiatrist and police that he and Jackson had engaged in sexual acts that included oral sex, the boy gave detailed description of Jackson?s genitals. The case was settled out of court for a reported $22 million, but the strain led Jackson to begin taking painkillers. Eventually he became addicted.Now maybe for the remorse of his death Chandler decides to tell us the truth. “I never meant to lie and destroy Michael Jackson but my father made me to tell only lies. Now I can?t tell Michael how much I?m sorry and if he will forgive me.”Evan Chandler was tape-recorded saying amongst other things, “If I go through with this, I win big-time. There?s no way I lose. I will get everything I want and they will be destroyed forever?”Under the influence of a controversial father who told his son to tell that Jackson had touched his penis. Jordan Chandler then told a psychiatrist and later police that he and Jackson had engaged in acts of kissing, masturbation and oral sex, as well as giving a detailed description of what he alleged were the singer?s genitals.“Now for the first time I can?t bare to lie anymore. Michael Jackson didn?t do anything to me, all was my father?s lies to escape from being poor.” :closedeyes:
Avzar Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 De ce sa fie scarbos ? Cand ai un idol .. ai face orice pentru a avea ceva ce i-a apartinut si cand sti ca a si murit pe deasupra .. Tu i-ai lua nasu' la om pentru ca a fost al lui ? Sa fim seriosi. @poisoned, la aia ma refeream... TzuYoshi, canta la alta masa.
Guest Bogdan. Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 Am trait sa o aud si pa` asta...Parca vad ca ii pe eBay cu 10k -_-
pizza200 Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 MICHAEL JACKSSSSSSSSSSSSSSSSSSSOOOOOOOOOOOOOOOOOOOONNNNNNNNNNN
TzuYoshi Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 Aberatii. Ideea e ca a fost o personalitate mare a muzicii si e normal sa apara tot felul de chestii de genul. (vezi mass-media) @TzuYoshi - nu ai absolut nici o legatura cu ideea topicului. Te crezi amuzant? Nu esti. Majoritatea copiilor de 12-14 ani -ca tine- posteaza la topicuri cu Michael Jackson sa mai faca un post in plus - cu toate ca habar nu au cine este si ce a facut. Asa este... De ce sa fie scarbos ? Cand ai un idol .. ai face orice pentru a avea ceva ce i-a apartinut si cand sti ca a si murit pe deasupra .. Tu cred ca ai probleme serioase. In primul rand, un om care are demnitate, nu are idoli. In al doilea rand, indiferent daca ar fi cum zici tu sau nu, trebuie sa fii bolnav sa furi nasul unui om. Tu i-ai lua nasu' la om pentru ca a fost al lui ? Sa fim seriosi. @poisoned, la aia ma refeream... TzuYoshi, canta la alta masa. Ce ai ma frustratule ? Esti si tu un Michael Jackson wannabe? Ai aflat si tu cine a fost MJ ?! Ce oameni de nimic. Pana sa moara, nimeni nu zicea nimic de el. Ba mai mult, daca ziceai cuiva ca asculti MJ ziceau ca esti gay and shit. Acum, de cand a murit, toti fanii gen Avzar, au iesit de nicaieri si se indoaie pe forumuri. Take a break kiddo. -EDIT- Si ca sa iti aduc aminte: E MORT. GET USED TO IT.