Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Gestapo-

Preluare abuziva

Recommended Posts

Posted

Am si eu o nelamurire.Se pedepseste preluarea abuziva? Sau este incadrata in nesimtire?

Ce inteleg eu prin preluare abuziva.. pai sa vina cineva sa ma intrebe de afk o data, ii raspund, peste putin timp vine iar cu afk.. trebuie si acum sa-i raspuns, mai incolo vine iar, totusi ar trebui sa se pedepseasca asta.Sincer nu`s eu obligat sa raspund e fiecare data cand vine el pe spot.Asa poti stresa pe cineva o zi intreaga cu intrebari de afk.Ieri a fost un personaj, cand a venit a 3a oara sa-mi faca preluare, zice "round 3", mie mi se pare nesimtire, dar vreau sa stiu si din punct de vedere al regulamentului.

Posted

Am si eu o nelamurire.Se pedepseste preluarea abuziva? Sau este incadrata in nesimtire?

Ce inteleg eu prin preluare abuziva.. pai sa vina cineva sa ma intrebe de afk o data, ii raspund, peste putin timp vine iar cu afk.. trebuie si acum sa-i raspuns, mai incolo vine iar, totusi ar trebui sa se pedepseasca asta.Sincer nu`s eu obligat sa raspund e fiecare data cand vine el pe spot.Asa poti stresa pe cineva o zi intreaga cu intrebari de afk.Ieri a fost un personaj, cand a venit a 3a oara sa-mi faca preluare, zice "round 3", mie mi se pare nesimtire, dar vreau sa stiu si din punct de vedere al regulamentului.

Ce este abuziv sau nesimtire in asta?Cauta omul spot,poate ca ia placut spotul tau si tu ai fost singur.

Parerea mea este ca nu a facuta abuz si nu a fost nesimtit

Posted

X afk? este o intrebare la care esti obligat sa raspunzi chiar daca vrei sau nu sa vbesti cu persoana respectiva.Atunci cand el vine de 7 ori pe spot, inseamna ca are o problema el, sau are o problema cu mine si vrea sa ma streseze.Tu poate nu ai intalnit o asemenea persoana si de aceea vbesti asa..

Posted

hai ca deja sunteti incredibili. tot voi faceti pe victimele si cautati sa dati suspenduri din orice? sa nu uitam cand "fratii" tai de guild veneau cu preluari odata la 15 minute zilnic si nu ne lasau sa crestem in liniste :) sa nu mai spun de marele Gunit care isi trimitea sagetile sa ne preia spoturile doar ca sa nu dam rr-ul pana la CS. tot voi sunteti victimele? :)

Posted

dar te doare mana sa scrii un "pa" ?

Posted

dar te doare mana sa scrii un "pa" ?

Nu cred ca e asta problema, cred ca vroia si el sa lase 10 minute afk si nu putea de "frica" ca ar putea pierde spotul ^^

SAU

Unii din noi cand trag pe spot mai fac si altceva, eu de pilda citesc si cand termin o pagina arunc ochii pe monitor. Acuma cand vine un personaj din asta, care efectiv te streseaza numai poti sa faci nimic, si cum stau eu sa citesc ma gandesc ca : daca in timp ce citesc randul asta tipul vine si imi face pk direct fara sa ma intrebe de AFk si mai nou daca apar in safe zone cu scrisul rosu` cum ca ma omorat nu ia ss ca vezi doamne trebuie poza pe spot fix in timpul mortii ca vezi Doamne, te-a pk-uit in alta parte si tu vrei sa ia ss degeaba.. :blink: . Mai nou e MU PrintMania nu Mu LinkMania mai mult faci printuri in jocul asta si ca sa fie treba buna sa fii asigurat trebuie 1 pe minut, intr-o buna zi am sa-mi deschid C Basic-ul si am sa fac un executabil care sa faca print din minut in minut ... #-o

:error:

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...