Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

WhiteBK

Problema cont

Recommended Posts

Posted

Eram lorendeep la intrarea in lot si am prins un lag mare am asteptat 2 min am dat exit nimik ,atunci am anulat launcherul si nu mai pot intra pe cont ,spune ca e conectat ,se poate face ceva sau trebe sa astept

pana la rr server?

Guest fritz_roli
Posted

frate si eu am aceeasi problema ! eram in LOT ! si tzak pak !

Posted

la mine nu sa rezolvat....intru pe cont.. aleg characterul Lu-k[bK] si imi apare harta aia...inainte sa intre in joc.....si acolo se blocheaza :blink: ....poate sa ma ajute cumva vreun admin?...ma poate muta pe srv 1 daca nu sunt in joc?...sau nush....

Posted

la mine nu sa rezolvat....intru pe cont.. aleg characterul Lu-k[bK] si imi apare harta aia...inainte sa intre in joc.....si acolo se blocheaza :blink: ....poate sa ma ajute cumva vreun admin?...ma poate muta pe srv 1 daca nu sunt in joc?...sau nush....

cand iti apare harta scrie /move lorencia repede sau dai "m" si muta clicu in stanga sus si dai click ar trebui sa mearga incearca de cateva ori

Posted

am mutat caracterul Lu-k[bK] in Lorencia

:closed:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...