Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest Skinnyman

Curiozitate

Recommended Posts

Guest Skinnyman
Posted

Imi poate explica si mie cineva cum e treaba cu vanatoarea??

Cum adica faci vanatoare?

In regulament nu se specifica nimic de vanatoare...si cica regulamentu trebuie respectat!

Posted

Mai din cate stiu eu ... Vanatoare se considera atunci cand :

Dupa ce ai terminat de facut preluare la X , si acel X este AFK ........ TU ( cel care faci preluare ) ii spui no ks , sa nu mai traga X'ulescu , apoi il postezi pe X pentru KS pe spot . Atunci zic eu ca se considera vanatoare.

In regulament nu este aceasta regula cu "Vanatoare" , este regula de bun simt :)

Posted

Se considera vanatoare atunci cand vrei sa-i dai suspend cuiva chiar daca poti rezolva situatia altfel sau atunci cand vrei ca o anumita persoana sa ia suspend si incerci sa faci in asa fel incat sa ia suspend.

Posted

Poti sta pe un spot fara sa tragi, astepti pe cineva sa iti faca ks si il postezi, vanatoare.Poti muta pe cineva afk pe un alt spot ca altcineva sa-l posteze si sa i-a suspend, vanatoare.Vanatoarea este atunci cand vrei sa dai suspend cuiva, practic "il vanezi" sa faca ceva gresit si sa-i dai suspend.Acest tip de comportament se pedepseste aici.O explicatie foarta simpla este cea a lui Forbidden.

Posted

Nu tot ce-i vanatoare se pedepseste.Stau pe spot si nu atac, vine 1 player pe care am ciuda si-mi face pk ca crede ca sunt afk, eu il postez a fost vanatoare dar nu cred ca se pedepseste

Posted

Poti sta pe un spot fara sa tragi, astepti pe cineva sa iti faca ks si il postezi, vanatoare.

asta nu e vanatoare e spotul tau si ai dreptul sa nu ataci mobii ,vanatoare ar fi cand cel care vine pe spot te intreaba de afk si tu nu ii raspunzi dar ii faci poze de ks.

Posted

asta nu e vanatoare e spotul tau si ai dreptul sa nu ataci mobii ,vanatoare ar fi cand cel care vine pe spot te intreaba de afk si tu nu ii raspunzi dar ii faci poze de ks.

Pai daca intreaba de afk inseamna ca face preluare, si daca face preluare si ks in acelasi timp inseamna ca incalca regulamentul.Am vazut ca s-a dat ss pentru asa ceva, dar nu mi se pare corect.

Posted

vanatoare este in momentul in care x il determina pe y sa ia ss, fara ca y sa aibe vreo intentie de a incalca regulamentul. gen: y afk pe un spot, iar x il muta pe alt spot pentru a lua ss de ks.

Posted

Pai daca intreaba de afk inseamna ca face preluare, si daca face preluare si ks in acelasi timp inseamna ca incalca regulamentul.Am vazut ca s-a dat ss pentru asa ceva, dar nu mi se pare corect.

daca intreaba de afk ii raspunzi nu astepti sa-i faci poze de ks si sa-l pui pe forum

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...