Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest stefanutzu10

merge greu

Recommended Posts

Guest stefanutzu10
Posted
:banghead: numai suport va rog help me salut am o problema imi merge mu inainte dar mi-am reinstalat windowsul iar acum merge in reluare
Guest stefanutzu10
Posted

placa video e instalat automat de pc iar eu am windows xp

Guest stefanutzu10
Posted

si inca ceva trebuie sami instalez cel mai nou driver pt placa video? ca daca da nu ma pricep daca e sa va zic placa mea video si sami gasiti un driver va rog

Posted

si inca ceva trebuie sami instalez cel mai nou driver pt placa video? ca daca da nu ma pricep daca e sa va zic placa mea video si sami gasiti un driver va rog

use google pui numele placii si ceva de genu X free download si cautzi:D :beer:

Posted

Isi face windowsul update singur daca este original dar mai dureaza

:tiphat:

Guest stefanutzu10
Posted

pai eu nam cd original la placa video si king daca iti dau numele placii sti sa cauti tu ultima versiune?

Posted

Isi face windowsul update singur daca este original dar mai dureaza

:tiphat:

Driverele instalate de Windows pentru placile video nu au suport 3D.

stefanutzu10 zi modelul si iti dau link.

Guest stefanutzu10
Posted

ms mult asta e modelul e mai vechi dar asta e NVIDIA GeForce FX5600 :dance: ms mult sper sa mearga

Guest stefanutzu10
Posted

tot nu merge dami linkul mai vechi :crybaby:

si de cand amistalat driverul asta zice mai nou the page is to small bla bla

Guest stefanutzu10
Posted

nu merge sa instalez driverul da o eroare zice ceva de genu ca nu poate sa dewa unpack ca nustiu ce :comp2: of te rog dami idul tau sa vb si noi ca oameni

Posted

De asemeni chipsetul tau de la placa video poate sa fie NVIDIA GeForce FX5600 dar placa sa fie produsa de alta firma gen ASUS MSI HIS etc. esti sigur ca placa ta video e produsa de NVIDIA itself ?

Windosul tau, XP din cate am inteles pe cati biti e? Link-ul de mai sus e pentru varianta de 32 de biti, uite link si la varinata de 64 : http://www.nvidia.com/object/winxp64_175.16_whql.html

Daca tot nu te descurci te sfatuiesc sa folosesti noua fucntie ActiveX de la NVIDIA care iti detecteaza singura componentele si iti pune cele mai bune drivere : o gasesti la punctul 2 , dai click pe primul buton Aici

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...