Jump to content
Dani

Tastatura de la A la Z

Recommended Posts

Posted

pentru cei incepatori in domeniul pc-urilor este de mare ajutor.

nu e

modelul actual de tastatura e conceput inteligent. cel cu abcdef doar aseaza literele in ordine alfabetica. la inceput o sa-ti fie mai usor sa gasesti tastele pe acea tastatura decat pe asta "clasica", insa atunci cand deja poti scrie fara sa mai cauti literele cu privirea o sa fie mai incomod. gandeste-te ce taste folosesti cel mai mult si cum sunt ele raspandite pe suprafata tastaturii si ai sa intelegi :P

Posted

pentru cei incepatori in domeniul pc-urilor este de mare ajutor.

Crezi?

Una din cele mai proaste inventii ever! Aiurea rau de tot cum vin vocalele puse pe tastatura.

Posted

sa o primesc free ... as luao ... :>

Timp de 1-2 luni mai mult o sa iti faci nervi cu ea, cel putin asa mi se intampla mie cand schimb modelul la tastatura, nu si literele... :D

Posted

nu e

modelul actual de tastatura e conceput inteligent. cel cu abcdef doar aseaza literele in ordine alfabetica. la inceput o sa-ti fie mai usor sa gasesti tastele pe acea tastatura decat pe asta "clasica", insa atunci cand deja poti scrie fara sa mai cauti literele cu privirea o sa fie mai incomod. gandeste-te ce taste folosesti cel mai mult si cum sunt ele raspandite pe suprafata tastaturii si ai sa intelegi :P

Uite cineva care nu manaca orez dimineata :D , dar eu totusi nu inteleg aranjarea actuala (chiar daca as scrie in engleza)

Posted

Tastele primelor masini de dactilografiat aratau exact ca cele din imagine. ABCDEF etc. Datorita faptului ca persoanele care foloseau o astfel de masina invatasera ordinea tastelor pe de rost, literele de pe taste se stergeau foarte repede iar angajatorii ieseau in pierdere intrucat trebuiau sa le schimbe foarte des.

Responsabilii cu producerea masinilor de dactilografiat au trebuit sa ia masuri si s`au gandit sa amestece literele.

Amestecul de litere pe care il vedem si in zilele noastre pe orice tastatura, este cel mai greu de retinut iar pe vremea aceea a dat randament.

Posted

' date='Jul 25 2009, 01:46' post='4050123']

Daca va uitati la aceasta tastatura QWERTY, si anume Hunt and Peck veti vedea ca literele sunt ordonate alfabetic, mai precis in partea stanga sus a tastelor, in partea dreapta jos ramanand aranjamentul obisnuit. Eu zic ca e cea mai proasta idee posibila, si comica in acelasi timp, pentru ca va incurca lumea care se uita la tastatura, pe mine sau pe altii nu pentru ca scriem si cu ochii inchisi. Pe langa asta mai costa si 30 de $. Voi ce ziceti? E buna ideea sau nu?

Cateva luni o sa scri de 9999 ori mai greu :))

Posted

pentru cei care o iau de la 0 e buna dar in rets restul care deja sau obisnuit cu asta ar fi prea naspa..

nu este buna nici pentru aia, se obisnuiesc cu keyboard asta si dupa cand dau de un keyboard obisnuit nu se descurca

Guest The_KniveS
Posted

uite ca a aparut si asta

Guest [AsTeR]
Posted

E cam proasta ideea , m`am obisnuit cu tastatura normala si o sa`mi fie greu pe asta .

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...