Jump to content
Dani

Tastatura de la A la Z

Recommended Posts

Posted

Daca va uitati la aceasta tastatura QWERTY, si anume Hunt and Peck veti vedea ca literele sunt ordonate alfabetic, mai precis in partea stanga sus a tastelor, in partea dreapta jos ramanand aranjamentul obisnuit. Eu zic ca e cea mai proasta idee posibila, si comica in acelasi timp, pentru ca va incurca lumea care se uita la tastatura, pe mine sau pe altii nu pentru ca scriem si cu ochii inchisi. Pe langa asta mai costa si 30 de $. Voi ce ziceti? E buna ideea sau nu?

Imagine IPB

Sursa

Guest DILLIGAF
Posted

eu chiar pot sa scriu cu ochii inchisi:)))

Posted

Nici eu nu ma mai uit la tastatura cand scriu. Pentru cine e la inceput (mai ales copiii), e buna, dar pentru noi daca ne-am uita la tastatura, cred ca as scrie numai tampenii :)).

Posted

E cam proasta ideea , m`am obisnuit cu tastatura normala si o sa`mi fie greu pe asta .

Totul incepe de la zero :-s

bad idea , adica nu e rea dar e prea tarziu pentru asa ceva

Posted

Oh, nu, sa ma apuc iarasi sa caut tastele ca la inceput? 8-|

Pentru incepatori, ar merge, cel putin pentru persoane in varsta care nu prea au cunostinte legate de pc, le-ar fii cu folos.

Guest DILLIGAF
Posted

Nici eu nu ma mai uit la tastatura cand scriu. Pentru cine e la inceput (mai ales copiii), e buna, dar pentru noi daca ne-am uita la tastatura, cred ca as scrie numai tampenii :)).

de acord cu tine :)) :))

Posted

Nu inteleg de ce ziceti ca e buna pentru incepatori, pentru ca daca sunt incepatori se vor obisnui pe tastatura aia si cand trec pe una normala iar o iau de la zero.

E buna pentru incepatori , pentru ca ei gasesc mult mai repede ordinea literelor dupa alfabet decat pe o tastatura normala , cu toate ca e proasta ideea , mie unu mi`ar fi destul de greu sa ma obisnuiesc cu aia ...

Posted

imi imaginez cum ar fii sa tastezi fluent la o tastatura ca asta :))

sa ai ABCDE si sa faci o propozitie... ar trebui sa ai degetele apropiate cam des.. sa ai A si B unu langa altu ..:))

Guest MaGic_MaStEr
Posted

O prostie :|.

Posted

O uriasa, nu mare prostie. Aseazarea tastelor pe care le avem in fata la tastaturile clasice s-a facut dupa multe studii. Pur si simplu, nu vad rostul ABCDE.... QWERT este mai mult decat buna :)

Posted

nici macar la vechile masini de scris nu era asa ceva - mi se pare cam anapoda

Layout-ul QWERTY a fost patentat in 1874, nu inteleg de ce in 2009 s-au gandit niste isteti ca ar merge mai bine cu ABCDE

Guest DILLIGAF
Posted

e numai buna pentru cei care nu stiu alfabetu :))) :D :)) :)) :))

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...