Jump to content
AleXandrUC

Cat de tampit sa fii sa faci asta?

Recommended Posts

Şapte tineri şi-au ars tălpile încercând să meargă pe cărbuni încinşi.

Şapte tineri, între care cinci străini, au ajuns la Spitalul de Urgenţe din Iaşi cu arsuri la tălpi. Tinerii participau la conferinţa internaţională a studenţilor "Iashington 2009" şi au vrut să-şi testeze rezistenţa la foc... mergând pe jăratec.

sursa: http://www.antena3.ro/stiri/romania/iasi-s...atec_76536.html

P.S.-trebuie sa fii putin luat cu capul ori baut bine sa faci asa ceva..!imi aduc aminte de cand eram si eu la facultate ca organizam conferinte unde mai cantam la "mandolina",un foc de tabara,povesti,sporturi,betii... dar sa faci asa ceva??la anul ce au in program??!!mersul pe cioburi sau poate inghitim o sabie??eu cred ca numai ideea studentilor romani a fost asta...!parca ii si vad pe lituanieni si canadieni intrebati de studentii nostrii...:"ba voi ce stiti sa faceti?"pai noi stim un cantecel,o poezioara..!"lasati ba prostiile!!!mergand pe jaratec stiti?daca nu stiti va aratam noi!" :))

Link to comment

"acesta este un exercitiu de concentrare si trainer-ul crede ca principalul motiv este lipsa de concentrare a participantilor care au pasit pe foc"

ce rahat indruga asta? e total vina celui ce a organizat evenimentul. pasitul pe foc n-are nici cea mai mica legatura cu concentrarea. n-a lasat carbunele sa arda destul, asta-i problema. nu se ardeau ei 7 deodata, TOTI din lipsa de concentrare.

Link to comment
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...