Guest DILLIGAF Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 Gohranson sustine ca, din aceasta cauza, Klein, prieten cu Michael, a donat propria sperma astfel incat cantaretul sa devina tata.Cum a ajuns Michael Jackson steril? Acelasi domn sustine ca megastarul i-a povestit lui Klein ca tatal Joe Jackson il batea cand era copil si, nu numai o data, l-a lovit cu salbaticie in testicule."Michael i-a spus lui Klein ca el crede ca raul a fost facut si spunea ca testiculele lui n-au mai fost niciodata ca inainte. Spunea ca s-au marit si era dureros. Spunea ca a donat sperma, dar nu putea sa faca asta, pentru ca nu mai producea deloc", sustine Gohranson.Intr-un alt interviu pentru RadarOnline.com, Gohranson spunea ca dermatologul i-a marturisit ca e tatal copiilor lui Michael, inclusiv al micutului Blanket. La inceput, mama primilor doi copii, care a lucrat ca asistenta la cabinetul dermatologului, nici macar nu a stiut ca sperma fusese donata de acesta, se pare. Ea ar fi aflat acest lucru pe parcursul anilor.Identitatea mamei lui Blanket ramane un mister pana si pentru fostul iubit al lui Klein."Potrivit lui Arnold, Michael si Debbie Rowe aveau o intelegere de afaceri, iar casatoria trebuia sa fie o acoperire ca sa aiba copii. Dupa cate am inteles, Debbie nu trebuia sa stie cine fusese donatorul de sperma, trebuia sa creada ca era Michael, pentru ca el nu ii spusese ca nu poate avea copii", incearca sa explice Gohranson.Paul Gohranson, de profesie maseur, l-a cunoscut pe Arnold Klein prin intermediul unui site de matrimoniale pentru gay, in 2005. In 2006, au trait pentru patru luni impreuna, in apartamentul doctorului din Los Angeles.Sursa
zetulescu Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 M-am scarbit de toate ipotezele ce au aparut dupa moartea sa..numai tampenii , ba steril , ba gay ,ba pedofil , ba ala nu e fisu , ba e fisu , ba s-a sinucis , ba a fost omorat , ba tasu era un monstru , ba nu era , numai porcarii si tampenii , a murit si gata . :photo:
DuR@nG0_* Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 lasa-ti-l sa se odiheansca in pace !! P.S.: sper ca am scris corect
mihai91 Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 orice e despre michael " se vinde " deci vom avea parte de multe articole dastea...
Memmorex Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 Bha fratele meu...Ce te intereseaza (ca sa nu zic altfel) pe tine daca MJ a fost sau nu steril.Lumea moare de foame si pe tine te fute sa pui inca un topic idiot pe Linkmania despre MJ.Lasa`l omule sa se odihneasca...Traieste viata si lasa prostiile.Daca a fost steril,ce pana mea rezolvi tu?
KooKie Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 Bha fratele meu...Ce te intereseaza (ca sa nu zic altfel) pe tine daca MJ a fost sau nu steril.Lumea moare de foame si pe tine te fute sa pui inca un topic idiot pe Linkmania despre MJ.Lasa`l omule sa se odihneasca...Traieste viata si lasa prostiile.Daca a fost steril,ce pana mea rezolvi tu?sunt pur si simplu stiri copilas...
Life Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 mai faceti multe topicuri despre mj ?neinteresanta stirea, total aiurea, lasati-l sa se odihneasca-n pace !retard ppl
spauny Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 lasati sufletul sa se odihneasca in pace... nu mai rascoliti trecutul!
King_Warlord Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 nu e dumnezeu lasatzil mai in pace atatea mituri si porcarii...
i sin Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 da lasati-l frate in pace toata ziua MJ #-o , cand era viu nu ati postat unu o stire despre el , acuma ca e mort ... nvm #-o
Guest DILLIGAF Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 pentru cei care nu stiu...sursa am primito prin mail....deci nu mai jigniti omul cu lucruri pe care nu le ganditi..
Memmorex Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 Ma omule...Nu vezi ca tu esti singuru care il jigneste?Nimeni numai suporta stirile despre MJ si tu ne zici sa nu il mai jignim...
Guest DILLIGAF Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 sa inchida vreun MOD/ADMIN topicu ca mam saturat de jignirile voastre...asta memorex care a postat....nici na inteles ceam zis...so .. :readthis: si gata...fara stiri despre MJ....imi cer scuze pentru ce am facut.. numai kookie a inteles topicul...de restul nici sa nu mai zic..
K1dduletz Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 M-am scarbit de toate ipotezele ce au aparut dupa moartea sa..numai tampenii , ba steril , ba gay ,ba pedofil , ba ala nu e fisu , ba e fisu , ba s-a sinucis , ba a fost omorat , ba tasu era un monstru , ba nu era , numai porcarii si tampenii , a murit si gata . :photo:idem
alcholic Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 ajunge fratilor ...mj in sus mj in jos ....app cand era in viata un topic nu am vazut aici ... dupa moartea sa ....roi ... #-o
ellysmark Posted August 15, 2009 Posted August 15, 2009 sincer ma plictiseste tot subiectul michael nu stiu la ce se tot deschid n topicuri cu si despre el
acelasi_bandit Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 Nu trebuie sa injurati omul ca a pus stirea,oricum e de kkt,dar el a dat decat copy paste...m-am saturat de stirile de genul asta despre MJ..lasati-l in pace #-o
Nach3 Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 Era de toate el... mai lasati`ne cu MJ , a fost ce a fost , acum ca sa stins din viata , am inteles ca , averea lui sa marit si mai mult..
Wise Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 la stiri a spus ca ultimul copil era al luifapt demonstrat printr-un test de paternitate
Floopy Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 Asta chiar cred ca ar fii adevarat , in urma copiilor pe care ii are Michael Jackson , se sustine ca nici unul nu seama cu el. Nu se stie , eu unul il las sa se odihneasca in pace.