Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

bunny

Regulament Forum Secțiunea Mu Online

Recommended Posts

Regulament Forum Sectiunea MU Online

Aceste reguli vin în completarea Regulamentului GENERAL al Forumului Linkmania.
În acest text apar unele reguli care se aplica doar aici si unele care explica si adapteaza regulile generale la sectiunea MU Online.


I. Reguli generale


1. Decenta
Atunci când postati pe forum va recomandam un limbaj decent, respect fata de ceilalti utilizatori ai forumului si fata de echipa de moderatori.
Sunt interzise imaginile cu caracter erotic sau pornografic, fie postate pe forum, fie în avatar sau semnaturi.
Sunt interzise de asemenea discriminarile rasiale si orice comentarii care pot fi considerate jignitoare de anumite persoane. Moderatorii vor stabili în ce masura cuvintele unui utilizator sunt considerate jignitoare la adresa lor sau a celorlalti oameni de pe forum.
Aceasta regula se refera la orice text postat/imagine utilizata/pm.
Sunt interzise injuriile si jignirile de orice fel aduse moderatorilor sau utilizatorilor acestui forum, acestea fiind aspru sanctionate.
Orice încalcare a acestei reguli se va pedepsi, dupa caz, cu warn/suspend. În cazurile grave se poate suspenda permanent contul sau chiar filtru pe ip.

În situatia în care aveti o nemultumire/plângere la adresa unui membru al echipei de admini (GM, moderatori sectiunea Mu, moderatori globali care activeaza pe aceasta sectiune) o veti exprima în limitele decentei. Critica în sine nu este descurajata. Orice acuzatie va fi luata în considerare doar daca este sustinuta de dovezi si argumente. În caz contrar initiatorul va primi suspend, cu posibilitatea de filtru pe ip


2. Nume utilizator/Avatare/Semnaturi

Regula cu privire la decenta este valabils si în acest caz. Nu se vor folosi nume/avatare/semnaturi indecente/care sa aiba o atitudine necorespunzatoare versus admini/alti users. Sunt interzise numele de utilizatori asemanatoare/care sugereaza o legatura cu adminii.

Semnatura (signature) va contine maxim 5 rânduri de text si 1 poza.
>5 rânduri la dimensiune <5 a textului sau
3 rânduri la dimeniuni 6-10 sau
1 rând la dimensiune 10-15
NU AVETI VOIE SA FOLOSITI DIMENSIUNI MAI MARI DE 15

În situatiile în care coloritul semnaturii (folosirea excesiva si mai ales de prost gust a culorilor) depaseste limitele bunului simt, moderatorii au dreptul sa actioneze prin warn sau suspend dupa caz.
Poza respectiva nu va trebui sa treaca de 600x70 (600 latime, 70 înaltime).
În situatia în care un moderator global va scoate avatarul / poza de la semnatura înseamna ca sunt neregulamentare si nu este recomandata repunerea lor în aceeasi forma, deoarece un astfel de act va fi considerat sfidare si va fi sanctionat cu suspendarea contului pe o perioada intre 10 zile si nedeterminata în functie de gravitate, iar comentarii ulterioare la astfel de sanctiuni nu vor fi luate în considerare.
În situatia în care postati în mai multe sectiuni ale forumului si doriti ca pentru acestea sa folositi o semnatura mai mare decât permite regulamentul intern pentru sectiunea MU, va rugam debifati optiunea "Enable signature" când adaugati un nou post. Aceasta optiune se gaseste sub casuta de text pentru post, între optiunea "Enable Emoticons" si "Enable email notification of replies".


3. Posturi fara sens/off-topic
Posturile care nu aduc nimic nou fata de subiectul discutat, nu au legatura cu subiectul sau pur si simplu nu au nici un rost vor fi sanctionate. Posturile care contin doar emoticons intra în aceasta categorie
Daca doriti sa va cresteti numarul de posturi, cautati ceva relevant de spus.
Nu se accepta utilizarea de metode pentru ridicarea topicului pe prima pagina (ex :UP). Nu se aplica la sectiunile "Guilds" "Guild Wars" "Comunitatea Mu Linkmania" si "Vânzari-cumparari".


4. Reclama
Orice tip de reclama este interzisa în aceasta sectiune. Reclamele la alte forumuri, servere, huburi, etc, se vor posta doar in forumul de Reclame, evident în limitele bunului simt. Reclama la siteuri concurente MU-Linkmania se pedepseste cu filtru pe ip si suspendarea pe termen nelimitat a contului.
NU se aplica în cazul site-urilor al caror continut vine în ajutorul userilor sectiunii MU.


4. Vânzarea de conturi
STRICT interzise vânzarile de conturi, aceste topicuri vor fi sterse iar cel responsabil sanctionat.
Linkmania nu îsi asuma raspunderea pentru eventualele probleme aparute în cazul vânzarilor/schimburilor de conturi facute între jucatori. Nu sunt acceptate posturi cu vânzari de conturi pe forum.


5. Acuzatii la adresa serverului
Pentru afirmatii pe forum în care se insinueaza ca serverul nu este corect fara dovezi se suspenda pe perioada nedeterminata contul celui care face aceasta afirmatie si se pune FILTRU pe IP.


6. Pareri despre un jucator / admin / moderator / GM
În cadrul sectiunii Mu -Linkmania sunt interzise topicurile prin care se exprim? / se cer pareri despre un jucator / admin / moderator / GM.
Nu se accepta scuze de genul: "Ceream parerea despre mine", "Dar exprimam o parere pozitiva" etc.
Deschiderea unui astfel de topic va fi sanctionata cu 3 zile pauza pe forum.
Încalcarea repetata a acestei reguli poate duce la cont suspendat pe perioada nederminata.



II. Reguli speciale aplicabile subsectiunilor

1. Subsectiunea Plângeri
La aceasta sectiune pot fi facute numai plângeri împotriva unui jucator sau GM. Plângerile împotriva moderatorilor se posteaza Aici.
Nu postati la "Plangeri" orice nemultumire. Pentru asta exista sectiunea <Diverse, iar pentru probleme de natura tehnica (probleme de conectare, cu grafica jocului etc.) postati în sectiunea Aspect tehnice
Cei care vor sa îsi manifeste nemultumirea în legatura cu suspend/ban au la dispozitie sectiunea Banati
Orice plângere este initiata de « partea vatamata ». Nu se accepta avocati sau posturi facute în numele altora. Exceptie fac doar plângerile facute de moderatori.
Titlul va include numele celui împotriva caruia se posteaza plângerea + regula care a fost încalcata fara alte precizari. Ex: Gogutza - ks.
Vor posta doar partile implicate direct în plângere si moderatorii. Orice plângere este însotita de poze, în caz contrar va fi considerata nefondata si poate fi sanctionata cu suspend.

Pozele folosite pentru a face o plangere pot fi incarcate pe:
http://area52.linkmania.ro/upload/index.php/
http://www.imagebam.com
http://www.picoodle.com

Nu postati galerii, fiecare poza cu link-ul sau. Pozele puse la ALTE sectiuni pot fi încarcate pe orice site.


2. Subsectiunea Banati
În aceasta sectiune se deschide un topic daca aveti un suspend/cont blocat/filtru pe ip pe care îl considerati nedrept. Va initia un astfel de post doar cel care se considera nedreptatit, parte implicata în plângerea/evenimentul care a condus la acea pedeapsa. Se va mentiona la ce caracter/cont/ip va referiti.
Nu se accepta posturi facute în numele altora si nici posturi din partea persoanelor neimplicate direct în incident.
În situatia în care exista o plângere care a condus la acea pedeapsa, se va posta linkul catre aceasta.
Fiecarui jucator/utilizator i se permite doar o reevaluare in subsectiunea Banati. Respectivul post va fi lasat deschis intre 24 de ore (minim) si 72 de ore (maxim). Dupa inchiderea topicului de reevaluare, jucatorului nu i se mai permite deschiderea altui topic pentru acelasi caracter. Pentru deschiderea unui al 2lea topic de reevaluare va fi penalizat cu 5 zile pe user-ul de pe forum si topicul inchis, la a 2a abatere (pentru aceeasi sanctiune a respectivului caracter) 10 zile s.a.m.d.
Formatul corect al unui post în aceasta subsectiune este:

LINK: [Link catre plângerea/postul care a dus la sanctiunea contestata]
PARTE VATAMATA: [Numele caracterului/caracterelor/contului/ip-ului a caror pedeapsa este contestat?]
CONTESTATIE:
[Aici vor fi adaugate toate argumentele necesare contestatiei: linkuri, screenshots, comentarii relevante, etc]

În orice alta situatie neprevazuta aici moderatorii au întotdeauna ultimul cuvânt.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...