Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

[Fanky]

Sugestie preluare

Recommended Posts

Posted

' date='Jul 27 2009, 16:10' post='4056390']

Ce important te mai crezi , mai lasa ba boom arfele astea ca nu impresionezi pe nimeni , crezi ca am ajuns sa te copiez tocmai pe tine care ai laut 99 pentru dupe?

Cu acel cuvant adaugat sar mai reduce din conflite si posturi aiurea ;)

si ce legatura au dupele cu topicul asta? pentru cunostinta ta generala inca mai fac dupe si tu stai ca prostu si aduni jwl cu jwl sa-ti cumperi de imbracat. mori! care-i mai castigat dintre noi? :)) lasa-ma pe mine cu dupele mele si tu mai citeste forumu poate gasesti altceva ce poti copia :)

tocmai. pana si acel cuvant l-ai preluat din topicurile mele. incearca sa fii propriul creator al sugestiilor tale daca incerci sa te afirmi, nu pe barba altora care deja au pus in discutie sugestiile respective.

Posted

ma eu nu inteleg ce e asa greu?

min 1 print 1

min 2 sau 3 print 2

min 5 print 3 + print f4

mare scofala , tot trebuie sa le imbarligam sa le descurcam #-o

Posted

ma eu nu inteleg ce e asa greu?

min 1 print 1

min 2 sau 3 print 2

min 5 print 3 + print f4

mare scofala , tot trebuie sa le imbarligam sa le descurcam #-o

in min 5 ar veni ultima intrebare corect? imediat dupa 5 secunde dispare intrebarea de deasupra capului si se face printul cu F4, terminand-u-se preluarea corect?

ce rost mai are si a 3-a intrebare de afk, atata timp cat nu ti se da posibilitatea sa raspunzi la ea? aici e buba :) de asta ma zbat eu aici :)

daca ai sa citesti thread-urile alea 2 care le-am postat intr-un reply mai sus, ai sa vezi ca degeaba regulamentul iti permite 5 minute de afk, cand de fapt tu, poti sta doar 3 minute si ceva daca esti preluat de cineva care stie sa se joace cu ceasul :)

Posted

si ce legatura au dupele cu topicul asta? pentru cunostinta ta generala inca mai fac dupe si tu stai ca prostu si aduni jwl cu jwl sa-ti cumperi de imbracat. mori! care-i mai castigat dintre noi? :)) lasa-ma pe mine cu dupele mele si tu mai citeste forumu poate gasesti altceva ce poti copia :)

tocmai. pana si acel cuvant l-ai preluat din topicurile mele. incearca sa fii propriul creator al sugestiilor tale daca incerci sa te afirmi, nu pe barba altora care deja au pus in discutie sugestiile respective.

Eu nu adun jwls in primu rand

De ce masi afirma dupa unu ca tine ? nare rost sa te mai bag in seama , tiai exprimat punctul de vedere cu referire la acest topic auma taci si mai lasa si pe alti

Posted

..mai bine ""taceai si general ramaneai :) ....tu nu stii de ce i-am scris acele randuri. Dar vezi aici >> http://www.linkmania.ro/forums/index.php?s...297310&st=0 .

El era cel protejat acolo, si acum spune tu ce sa zic cand vad de la el o asemenea propunere? Doreste sa-l intreb de 2 ori afk , apoi imi da PK? ( ma refer strict la Kalima ! )

...mai abtine-te, vad ca nu te-ai schimbat in ultimi 4 ani mai deloc . Acelasi om, rau acidulat >> fara sa fie cu adevarat agitat :)) :))

:tiphat:

Normal sa iti dea putin PK , tu ai dat dovada de nesimtire , te-ai dus si l-ai luat direct cu afk si cu o zi inainte iar intrebi daca este afk.

:gun: Generale ...... Sa Traiti

Posted

Normal sa iti dea putin PK , tu ai dat dovada de nesimtire , te-ai dus si l-ai luat direct cu afk si cu o zi inainte iar intrebi daca este afk.

:gun: Generale ...... Sa Traiti

Doamneeeee Virusik...ce nesimt am fost !!...cum mi-am permis sa-l iau direct cu AFK?...cum sa fac asa ceva?...mai ales ca l-am intrebat si ieri !! se pare ca tu esti acela care juca pe Fanky, de aceea stii asa de bine evenimentul>>>> chiar nu am nici un dubiu. Dusmania din tine ""pute"" de la o posta, chiar ma intreb ce faci la noi in ally !!, dar probabil trebuie sa-ti fac tie o preluare?? !! Lamureste-ma !!

Posted

CezarXanadu

1. De pe forum o dai in joc ( nuti convine ceva , fa plangere pe forum la ally )

2. Ce fac in ally ? Nu stiu , descopera tu :tiphat:

3. O dai in off topic

4. Nu ma intereseaza ... eu am spus parerea mea + pro sau contra

Daca este off topic imi cer scuze :camouflage:

Posted

Are drepate fanky ..

ar trebuie pusa in aplicare una din cele doua variante

ajuta mult la preluare .. si nu o sa mai fie nici o neintelegere ..cand dupa a3a intrebare raspunde cel preluat ..

deci . PRO :right:

Posted

e bun regulamentul asa cum e.. 1 minut in plu in minus cu ce te ajuta

?..

:beer:

tot chestia aia este.... daca esti afk >> esti afk.... daca nu esti afk >> o sa raspunzi.

Posted

:beer:

tot chestia aia este.... daca esti afk >> esti afk.... daca nu esti afk >> o sa raspunzi.

e pe dreq acelasi lucru. chestia in regulament e ca ai voie sa stai afk 5 minute, cand de fapt NU poti sta 5 minute.

chestia e ca in regulament scrie ca trebuie sa te intrebe de 3 ori dar NU ti se da posibilitatea sa raspunzi la toate intrebarile.

e grea matematica asta..

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...