Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

[Fanky]

Sugestie preluare

Recommended Posts

Posted

ar fii 2 variante

Parima varianta ar suna asa

minutu 0 xxxxx afk ?

minutu 2 xxxxx afk ?

minutu 4 xxxxx afk?

minutu 5 cuvantu prealuat . + poza cu f4 la maxim

sau asa

minutu 0 xxxx afk ?

minutu 2 xxxx afk ?

minutu 5 xxxx afk ?

minutu 6 poza cunvatul preluat. + poza cu f4 la maxim

In modu asta nu ar mai fii conflite de genu cel care este prelaut raspunde dupa intrebare 3 , iar cel care il preia sa zica miai raspuns prea tarziu dupaia se certa se omoara si poc pe forum

Guest varza'n beci
Posted

contra... e ok cum e acum, ai destul timp sa raspunzi..doar ca unii is "binevoitori" pe riscul lor si te lasa sa vb ca prostul....si raspund la intrebar in min.4'50 :)

Guest Canabis_DL
Posted

contra mi se pare o idee proasta

ce mai simplu preluare

pahar afk? min 0

pahar afk? min 2

pahar afk? min 5 print cu f4 max

Posted

e mai mult mam referit sa se adauge cuvntu preluat la un screen shot ca sa nu mai existe neplaceri legate de faza cu tiam raspuns imediat dupa intrebare 3 :-j

Posted

Stii de ce vrei tu o preluare de genul asta? Ca sa-i lasi pe cei care vin sa-ti faca preluare sa stea 5 minute dupa tine cu 3 intrebari si tu sa raspunzi la ultima si sa te amuzi ca ei au stat 5 minute degeaba sperand la un spot.Cum este preluarea acum dupa a 2a intrebare trebuie sa raspunzi doarece foarte multi pun intrebarea a 3a si imediat printul cu f4 si daca nu raspunzi la timp poti sa te arzi si sa iti iei preluare.Nu este normal sa te amuzi pe seama altora in felul acesta.Unii o merita, dar nu cei corecti care inca mai fac preluri ca-n regulament, fara a face pk dupa ultima intrebare, fara a pune 3 intrebari in 2 minute.

CONTRA

Posted

Tu mai bine taci din ""tastatura"", cand vine omu la tine si te intreaba de afk?...dai direct PK pe el...

Oameni ca tine trebe batuti putin "Prieteneste" in cap

@contra

Posted

e bun regulamentul asa cum e.. 1 minut in plu in minus cu ce te ajuta

?..

te ajuta, mai ales in cazurile in care mai ai si tu treaba sa mergi sa-ti faci o cafea ceva.. am patit eu, m-a postat campionul si nu a respecata regulamentul, si nu a luat nici de ks nici nefondata, nici nu am cerut in mod insistent, as putea reface plangerea.

Posted

@contra

Aprob.

Vom vedea si cu preluarea asta, daca merita sau nu sa fie schimbata. Dar pana atunci, tineti-i in lesa pe-astia d-alde CezarXanadu ca ne omoara cu zilele.

Posted

n-ai facut altceva decat sa copii esentialul din sugestiile facute de mine aici http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=289878 si aici http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=293283

@bny sugestiile le consider bune. nu vad rostul ultimei intrebari din preluare atata timp cat nu mi se da posibilitatea sa si raspund la ea. daca veti citi cu atentie amandoua topicurile facute de mine veti gasi cu siguranta destule argumente care sa va faca sa schimbati regulamentul - aviz mods

Posted

@contra

Aprob.

Vom vedea si cu preluarea asta, daca merita sau nu sa fie schimbata. Dar pana atunci, tineti-i in lesa pe-astia d-alde CezarXanadu ca ne omoara cu zilele.

..mai bine ""taceai si general ramaneai :) ....tu nu stii de ce i-am scris acele randuri. Dar vezi aici >> http://www.linkmania.ro/forums/index.php?s...297310&st=0 .

El era cel protejat acolo, si acum spune tu ce sa zic cand vad de la el o asemenea propunere? Doreste sa-l intreb de 2 ori afk , apoi imi da PK? ( ma refer strict la Kalima ! )

...mai abtine-te, vad ca nu te-ai schimbat in ultimi 4 ani mai deloc . Acelasi om, rau acidulat >> fara sa fie cu adevarat agitat :)) :))

:tiphat:

Posted

pro pentru prima sugestie daca se va modifica regulamentul atunci o sa se evite

situatiile in care cel preluat raspunde la ultima intrebare dupa ce i-a fost pusa ...

Posted

..mai bine ""taceai si general ramaneai :) ....tu nu stii de ce i-am scris acele randuri. Dar vezi aici >> http://www.linkmania.ro/forums/index.php?s...297310&st=0 .

El era cel protejat acolo, si acum spune tu ce sa zic cand vad de la el o asemenea propunere? Doreste sa-l intreb de 2 ori afk , apoi imi da PK? ( ma refer strict la Kalima ! )

...mai abtine-te, vad ca nu te-ai schimbat in ultimi 4 ani mai deloc . Acelasi om, rau acidulat >> fara sa fie cu adevarat agitat :)) :))

:tiphat:

Nu ma intereseaza ce probleme ai tu cu el. Da foarte bine, asa sa ma stii intotdeauna, rau acidulat si nu agitat, nu om de varsta lu' tata si creier pe jumatate ca dumneata.

@boom, am citit, eu citesc tot ce scrieti pe-aici, pana si aberatiile astora, dar nu-mi mai bat capul ca iar primesc raspunsuri de genul astuia de mai sus. Ceea ce am vrut sa zic, e ca se discuta despre preluare in momentul de fata, se va da un raspuns intr-un final.

Posted

Nu ma intereseaza ce probleme ai tu cu el. Da foarte bine, asa sa ma stii intotdeauna, rau acidulat si nu agitat, nu om de varsta lu' tata si creier pe jumatate ca dumneata .

@boom, am citit, eu citesc tot ce scrieti pe-aici, pana si aberatiile astora, dar nu-mi mai bat capul ca iar primesc raspunsuri de genul astuia de mai sus. Ceea ce am vrut sa zic, e ca se discuta despre preluare in momentul de fata, se va da un raspuns intr-un final.

Deja ai depasit limita bunului simt! Daca imi spui dumneata, ai voie sa ma jignesti?

Eu inca nu pot sa-mi aduc aminte cand si unde ai mancat cu mine din aceasi farfurie!

Ma cunosti de undeva in viata reala? Educatia isi pune amprenta pe comportamentul nostru in viata.

Mai gandeste-te !

Din momentul ce NU STII sa respecti , departe o sa ajungi>>> rusine !! RUSINE!!

Limbajul unui admin trebuie sa fie impartial , rational si lipsit de insinuari despre inteligenta unui om.

Cert este ca nu trebuie sa ma pun la mintea ta, ai doar o jumate din varsta mea, si nu ii aduci respect tatalui tau aducand-ul aici in discutie...chiar imi pare rau :(

Posted

Era o replica spusa in general faza cu "varsta lu' tata" :lol:, tu-mi spui mie ca ma iau de tine ca esti in varsta, dar tu ca te-ai luat de respectivul, cum e? Adica, scuza-ma, tu esti un fel de, eu ma iau de tine, dar tu nu, ca eu sunt om matur. Esti, intr-adevar, doar la ani, dar ca tot veni vorba de atitudine, nu prea cred. Ma iau de tine pentru acelasi lucru ce-mi scrii tu mie. Lasa userii in pace, nu te mai lua tu de ei, ca sincer, sunt mult mai respectuosi ca tine, tu ala in varsta ce trebuie respectat. Tie nu-ti place niciodata nimic, daca iei un suspend, trebuie ai tu ceva de comentat asupra moderatorului, ca ti-a gresit suspendul. Daca nu-ti convine tie ceva, trebuie sa gasesti tu motiv sa fie ca tine, ca de parca lumea s-ar invarte in jurul tau. Stai ma omule in banca ta, lasa-ne in pace sa ne vedem de treaba, n-avem nevoie de dirijori in trafic, avem semafoare.

Posted

n-ai facut altceva decat sa copii esentialul din sugestiile facute de mine aici http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=289878 si aici http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=293283

@bny sugestiile le consider bune. nu vad rostul ultimei intrebari din preluare atata timp cat nu mi se da posibilitatea sa si raspund la ea. daca veti citi cu atentie amandoua topicurile facute de mine veti gasi cu siguranta destule argumente care sa va faca sa schimbati regulamentul - aviz mods

Eu nu am copiat nimic de la tine mia venit ideea sa se adauge si cuvantul prealut si am deschis un topic :o

Posted

' date='Jul 27 2009, 14:13' post='4056007']

Eu nu am copiat nimic de la tine mia venit ideea sa se adauge si cuvantul prealut si am deschis un topic :o

ce ciudat iti vin tie ideile :)ti-a venit ideea sa se adauge si cuvantul preluat, culmea.. dupa o luna de la sugestia mea :)

Posted

ce ciudat iti vin tie ideile :)ti-a venit ideea sa se adauge si cuvantul preluat, culmea.. dupa o luna de la sugestia mea :)

Ce important te mai crezi , mai lasa ba boom arfele astea ca nu impresionezi pe nimeni , crezi ca am ajuns sa te copiez tocmai pe tine care ai laut 99 pentru dupe?

Cu acel cuvant adaugat sar mai reduce din conflite si posturi aiurea ;)

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...