Jump to content
Dragos20

INFIORATOR! Fetita de 3 ani violata de copilul vecinilor, in varsta de 14!

Recommended Posts

Posted

7 ani de inchisoare? Merita chiar mai mult, MULT MAI MULT - auzi la el, la 14 ani sa violezi un copil de 3 ani...

Cum dracu sa merite mai mult cand atat se da pentru viol?

Posted

Nu e cumva si pedofilie?

LE: oricum ar fi, pedeapsa pentru un viol e mica :)

La 14 ani din cate stiu nu prea poti sa fii pedofil .. trebuie sa existe o diferenta de 5 ani si varsta minima de 16 ani a agresorului ... cum el are doar 14 fa si tu caulculele ...

Oricum nu ar trebui sa faca inchisoare deloc . Trimisi tata pe o insula in mijlocul oceanului si sa stea acolo daca nu stiu sa se controleze . Nu vad de ce ar trebui ei sa traiasca bine mersi pe seama contribuabililor ..

Posted

La 14 ani din cate stiu nu prea poti sa fii pedofil .. trebuie sa existe o diferenta de 5 ani si varsta minima de 16 ani a agresorului ... cum el are doar 14 fa si tu caulculele ...

Oricum nu ar trebui sa faca inchisoare deloc . Trimisi tata pe o insula in mijlocul oceanului si sa stea acolo daca nu stiu sa se controleze . Nu vad de ce ar trebui ei sa traiasca bine mersi pe seama contribuabililor ..

Uau... deci legea pentru pedofilie se aplica de la 16 ani in sus. Cand s-a votat legea poate nu credeau ca astia de 14 ani pot sa faca asta.

Guest poisoned
Posted

^esti sigur?ai verificat tu fiecare coltisor al lumii si ai vazut ca numai in Romania s-a intamplat asa ceva? ma indoiesc

ontopic:socant ; \

Posted

Mda .... cum sa violezi o fetita de 3 ani ? ce oameni, numai in Romania se intampla asa ceva

peste tot in lume se intampla de astea ... poate si mai demult se intamplau ...da nu era omul asa de informat ... :tiphat:

Posted

Romania , tara tuturor posibilitatilor :) nu e ceva nou .. si nu e singurul caz

Ai verificat tu fiecare coltisor al lumii sa vezi daca au mai fost asemenea cazuri ? Nu cred. Ramai pe fundul tau, pe langa asta, esti roman, in ROMANIA (in tara tuturor posibilitatilor cum ii spui tu). Nu-ti convine, jet la capsunarii din Spania :).

Posted

asta trebuie dus la balaceanca in celula cu toti violatorii, si sa il ... pe el in fund si sa le mai faca si o scurta alora pe acolo sa vada cum e sa fi violat. Si dupa o asemenea experienta sigur nu ii va mai arde de violuri.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...