Jump to content
Dragos20

INFIORATOR! Fetita de 3 ani violata de copilul vecinilor, in varsta de 14!

Recommended Posts

Posted

O intamplare teribila pune pe jar o localitate din Botosani. Oamenii spun ca un baiat de 14 ani ar fi violat o copila in varsta de doar trei ani.

In urma cu 2 zile, baiatul s-ar fi napustit asupra ei. Asta acuza mama fetitei, care si-ar fi gasit fiica plina de sange. Medicii care depun acum eforturi pentru a vindeca victima se tem ca ea ar putea ramane cu traume.

De cealalta parte, presupusul violator este cercetat acum de politisti. De cand au auzit ca baiatul lor ar fi comis o asemenea fapta teribila, parintii nu-si pot revin din soc. Mama adolescentului plange incontinuu, inspaimantata de gandul ca adolescentul si-a nenorocit viata si a distrus si copilaria unei fetite de trei ani. Si parintii copilei sunt cu psihicul la pamant. Cu totii asteapta acum verdictul anchetatorilor.

Incidentul a facut valva in localitate. Ingroziti, vecinii vorbesc si ei de cele intamplate. Cele doua familii sunt vecine, iar parintii fetitei isi lasau adesea fiica in grija baiatului.

Doctorii urmeaza sa stabileasca acum daca baiatul are discernamant. Daca va fi gasit vinovat, el risca pana la 7 ani de inchisoare.

Video

Sursa:ProTv

Posted

Ce prost :blink: . Ba frate, mai bine iti gaseai o fata de varsta ta si o faceai cu ea de buna voie, nu sa nenorocesti o fetita de doar 3 ani. Pffii ma de l-as vedea in realitate ce i-as da cativa pumni. :violent:

Guest MaGic_MaStEr
Posted

Copil nebun :|.

Posted

Da, fapta e condamnabila, daca nu chiar grotesca.

Insa, nu vad solutia in cei 7 ani de inchisoare.Dupa 7 ani, la varsta de 21 de ani, va iesi de dupa gratii, fara o locuinta, fara familie, fara loc de munca.

Cum credeti ca va supravietui fara a produce o noua faradelege care sa'l retrimita dupa gratii?

Nu vreau sa scuz deloc fapta acestui animal, insa ar fi nevoie de ~2 ani de scoala de corectie + consiliere in draci, altfel nu castigam decat un alt parazit care traieste pe bani publici in inchisoare toata viata.

Posted

mda deja nu ma mai mira nik in Romania asta...la 14 ani sa te duci sa violezi un copil de 3 ani...deja e no comment :|

ESTI UN PROST!

Pai, idiotule, tu prinzi stirile din "partea cealalta" ca sa stii daca se intapla cazuri d`astea doar in Romania?! (desi eu stiu ca zici asta pt ca este o moda sa-ti fie rusine ca traiesti in Romania).

Iti dau doar un exeplu de caz bizar din America (care mi se pare ca a fost postat si aici): un pusti de 7 ani isi impusca menajera - e ceva normal nu ? Dar ce ma, doar in Romania se intampla d`astea.

Legat de initiatorul topicului - chiar te-a fascinat atat de tare stirea asta incat sa ne-o preziti si noua ?

Oameni buni, intelegeti ca pe lumea asta, sunt tot felul de specimene.

Suntem in secolul 21, avem televizor de o gramada de timp si stiri auzim in fiecare zi; chiar sunteti atat de RETARDATI incat sa va minunati de un viol ?!

le; a trecut aproape o ora de cand am postat, mi-am recit postul si tin sa fac o completare... probabil am exagerat cu jignirile, dar daca e ceva care imi displace foarte tare, este prostia crasa. Sunt constient ca vorba "nu te certa cu prostul pt ca restul lumii, poate nu o sa faca diferenta" mi se poate aplica, dar cand aud asemenea aberatii de la niste persoane care se presupune ca gandesc inainte de a scrie ceva, nu ma pot abtine ...

Posted

ESTI UN PROST!

Pai, idiotule, tu prinzi stirile din "partea cealalta" ca sa stii daca se intapla cazuri d`astea doar in Romania?! (desi eu stiu ca zici asta pt ca este o moda sa-ti fie rusine ca traiesti in Romania).

Iti dau doar un exeplu de caz bizar din America (care mi se pare ca a fost postat si aici): un pusti de 7 ani isi impusca menajera - e ceva normal nu ? Dar ce ma, doar in Romania se intampla d`astea.

Legat de initiatorul topicului - chiar te-a fascinat atat de tare stirea asta incat sa ne-o preziti si noua ?

Oameni buni, intelegeti ca pe lumea asta, sunt tot felul de specimene.

Suntem in secolul 21, avem televizor de o gramada de timp si stiri auzim in fiecare zi; chiar sunteti atat de RETARDATI incat sa va minunati de un viol ?!

le; a trecut aproape o ora de cand am postat, mi-am recit postul si tin sa fac o completare... probabil am exagerat cu jignirile, dar daca e ceva care imi displace foarte tare, este prostia crasa. Sunt constient ca vorba "nu te certa cu prostul pt ca restul lumii, poate nu o sa faca diferenta" mi se poate aplica, dar cand aud asemenea aberatii de la niste persoane care se presupune ca gandesc inainte de a scrie ceva, nu ma pot abtine ...

Chiar nu vad de ce te agiti ca sucu cu gheata in pahar , 1 la mana Miraje e fata , 2 la mana nu a facut nimic rau , doar si`a dat parerea , nu inteleg reactia ta de a critica pe cineva .... daca nu ne spuneai u ca suntem in secolul 21 si avem tv de multa vreme sincer noi nu stiam .... multumim ca ne`ai luminat calea ... si app e topic de stiri , actualitati , informatii in caz ca te uiti unde ai postat ... ce ai vrea sa se vorbeasca aici !? :blink:

P.S. : Numai gandi atat ca poate te vedem si pe tine la stiri :rofl2:

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...