Sirius Posted August 4, 2009 Posted August 4, 2009 eu m-am lasat pe la lvl 370 si 0 rr ... nici macar nu am apucat sa dau rr sa zic ca le-am facut pe toate , dar m-am plictisit e o porcarie de joc :) la fel si oamenii care il joaca ... cum a zis unu pe la inceput majoritatea se ascund in spatele unui char si a unor rr`uri ... ca in realitate sunt pielea ** :)) lasati`va cat mai puteti :Dde fapt as putea zice ca aici vezi cum e un om real.. fara constrangerile moralitatii din viata reala.. fara frica de lege.. pentru ca un suspend trece rapidpt mine mu e placere pt ca spre deosebire de altii eu am cunoscut oameni alaturi de care mi-a facut placere sa joc in decursul celor aproape 5 ani petrecuti aici pe link :)o bere tuturor celor care fac acest joc mai placut si mai interesant :beer:
lulu Posted August 4, 2009 Posted August 4, 2009 Spune-i tu asta lui Q=Sadi, sa se lase de mu :rofl2:Tu vorbesti ...?In aceiasi oala suntem toti ,... cu mici diferente .Unii mai au si viata reala mai lunga sau mai scurta ( ca si timp alocat )Joc din pasiune ... si spirit de competitie .Ca si in viata reala imi place sa fiu sus ..\Nu reusesc intotdeauna ...greutatile pe care le intampini ... te ambitioneaza mai mult.De ce multi playeri de MU sunt atrasi de linkmania..?Ptr ca aici gasesti ''sarea si piperul '' care pe alte servere lipseste Cred ca si cele doua ingrediente mai sus mentionate la modul figurativ ne fac sa fim tot mai atrasi de acest joc . :photo:
Guest Debre Posted August 4, 2009 Posted August 4, 2009 Salutare si bine vam regasit pe forum...!Si eu eram putin maniac...din cauza concurentei...nu exageram dar concurenta statea cu amicii...nu cu caracterele care erau ON non stop...era ceva de genu...hai inca barile astea...hai inca 2 lvl pana la armura...pana la reset si tot asa !
Guest SouthBoy_Lucyo Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 eu m-am lasat pe la lvl 370 si 0 rr ... nici macar nu am apucat sa dau rr sa zic ca le-am facut pe toate , dar m-am plictisit e o porcarie de joc :) la fel si oamenii care il joaca ... cum a zis unu pe la inceput majoritatea se ascund in spatele unui char si a unor rr`uri ... ca in realitate sunt pielea ** :)) lasati`va cat mai puteti :DMa , ai si tu putina dreptate aici, ca exista si fenomenul sobolanilor sugaci fara viata personala ascunsi in spatele unui char..... insa pana la a generaliza problema...e cale lunga .... la fel de bine pot afirma despre tine ca esti un posesor de vagin timid si confuz care se ascunde in spatele unor cuvinte , nu?Eu unul am jucat decat pe second data base.... insa pe forum mai intru de plictiseala. Despre oamenii cunoscuti prin intermediul jocului, jos palaria :tiphat: Cu multi din ei m-am intalnit si chiar creat prietenii in real life :beer: Asadar inainte de a mai face generalizari aiurea incearca sa gandesti, nu e greu. Daca nu, vei ramane exact la stadiul la care te privesc eu acum, un parameci.kind regards
Esc@pe' Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 Probabil ca nu exista player sa nu fi auzit vrodata "au ficatu", sau "miau," rautati care proveneau datorita concurentei si inevitabila reactie a rautatii. Observ din ce in ce mai multi oameni implicati foarte puternic, aproape de 100% in acest joc, vad cum pun o problema rezolvabila la cale de parca ar fi o problema reala, e reala dar totusi e virtuala. Nu fac non reclama, sunt una dintre voi, joc 10-12 ore on iar caracterul 24 on, vreau doar sa-mi raspundeti la cateva intrebari, curiozitate, poate si pentru voi.1)Suntem dependeti de jocuri, si am juca orice alt joc la fel de implicati? 2)Suntem dependeti de sociabilitate iar datorita oamenilor care ne tin la vorba ajungem sa nu mai stim cat e ceasul? 3) Mai gasiti placere in faptul ca va jucati atatea ore pe zi facand practic aceleasi lucruri?4) Care e scopul real pentru are jucati?5) E un drog? o manie? un viciu?6) Ti-ar fi greu sa te lasi? :D :tiphat:Bravo pentru acest topic. :P 1) Unii dintre noi am fost si poate suntem dependenti de jocuri online si probabil ca am juca la fel de mult orice joc pe care l-am gasi placut.2) Pentru unii, socializarea este un factor important in decizia de a continua sa joace.3) Datorita faptului ca poti face lvl in acest joc 90% afk, majoritatea nu se plictisesc sa lase PC-ul deschis. Daca ar sta dupa fiecare monstru sa-l omoare, am pierde multi jucatori care ori ar lua-o pe aratura si ar avea nevoie de ajutor specializat la un moment dat ori ar incepe sa-si caute alte activitati de petrecere a timpului liber.4) Unii joaca pentru socializare, war/pk, competitie (dorinta de a fi in top 10, cel mai bun duper, cel mai analfabet user de pe forum, cel mai nesimtit jucator), pentru a-si face un set, pentru a face full stats si altele.5) Atunci cand nu mai iesi din casa cu zilele si refuzi sa mai bei o bere cu prietenii sau sa te culci cu iubita (cea reala, nu cea din cauciuc, din sifonier) pentru ca mai ai 2 lvls sa dai reset, poti sa recunosti ca ai o problema destul de grava si ca trebuie sa ceri ajutor sau sa intreprinzi ceva in remedierea acestei situatii.6) Intotdeauna e greu sa renunti la ceva de care esti dependent. Eu nu mai joc Mu pe aceasta baza de date, dar la un moment dat intervine plictiseala, amicii de pe joc isi gasesc alte ocupatii si ajungi si tu sa te reorientezi catre altceva mai sanatos, daca mai reactioneaza neuronul. (Nu ma refer la persoana ta, Rainsoul, ci e un "tu" general, fara identitate bine definita).Foarte bine spus rede,bv.1.Nu,nu as mai juca un joc ,cum am jucat linkmania knd m`am apucat,un fel de obsesie,desprindere de realitate....2Cam da..3.Nu,plictisit,de oameni care strica jocul,si de admini care se considera parlamentari intr`un joc si uita de unde pleaca.4.Foarte rar,plictisit.5.E,trece...sper pentru toti.:))6.Acum nu,chiar deloc,deabea intru...din cauza unora intamplate la inceput de db..si la un moment dat oricum te opresti :)
stely_yoo Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 1) Nu sunt dependent de nici un joc.2) Doar cu cei care stiu sa se faca placuti , da ! Indiferent de mijlocul de comunicare :)3) Nu mai exista placere si deaceea m-am lasat de mu :D 4) Care e scopul real pentru are jucati?5) Pentru unii da :)6) Niciodata !
lucyan99 Posted August 15, 2009 Posted August 15, 2009 gandestete ca uni traiesc din joc asta:|:|:|daca gasesc 1 item cva o piesa ancient se bucura zici ca au castigat la lotosau cand ia 1 sssau altcva:|
TwisteR Posted August 15, 2009 Posted August 15, 2009 Asta e normal,cand te implici intr-o activitate e normal sa ai si satisfactii ,dar si regrete!.Eu imi mentin parerea ca 80% sunt dependenti din cei care activeaza pe linkmania,5% isi gasesc refugiul in acest joc(se simt mai bine ca in RL) si doar 15% joaca de placere.
Cracks Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 Depinde cum esti ca si persoana.Din punctul meu de vedere e placere..pasiune :D un fel de competitie dar pe care o joci doar din faptul ca e ceva interesant RPG si mai ales daca ai si prieteni nu te poti plictisi :D.Sunt multi playeri care intra doar ca sunt prieteni online si se inteleg bine cu ei si se distreaza de minune. Darrr...acuma s-a ajuns mai grav umpic :P sunt persoane care n-au viata sociala si doar MU 24/24...la genu ala. no comment mai iesiti afara.Viciu poate fi si pozitiv si negativ :> . :right:
Skeleton Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 eu sincer il joc din plictiseala am facut marea prostie sa joc un joc timp de 8 ani iar acum incerc sa refac timpul pierdut deshi nu prea am sanse \.ah da si de faptul daca mash lasa ushor . mash lasa la intro secunda fara sa pun nici o intrebare fara sa mai tin cont de nimik sincer pentru mine jocul este joc iar viatza ii viatza
cavalerul_luminii Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 @on : DEFINETELY VICIU !@off : Sirius sa vii sa mi dai berea aia :D
[Mg^Jupan] Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 Bla bla bla, oricum multa lume a ajuns sa traiasca jocu` , si in mare parte toti am fost obsedati de el joc, cand ma inceput sa il jucam , eram tot dp iteme, lvl , rr , obsedati maniaci, cu timpu uni au ajuns sa il joace de placere , alti pt vanatori, alti ca numai am viata reala si etc...Eu unu joc ft rar acuma, si daca intru in joc, sunt tot afk, si o ard aiurea pe afara sau cu gagica :).Un sfat prietenesc pt toti , oricum la un moment dat o sa va lasati, macar facetio cu inima buna :)
DarkBlue Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 La inceput a fost un viciu , stateam toata ziua la pc , ma trezeam cu ochi in mu adormeam la fel , de iesit ieseam la o bere dar si atunci mu-ul era deschis si primeam beep cand luam d/c , dar acum cand ma gandesc ca am facut toate chestiile astea pt un joc ma bufneste rasu cat de prost am fost , da au fost unele clipe frumoase cand jucam ca un grup ma refer prin 2005 , dar nu se merita pt nimik sa depui atat efort si timp pierdut pt un lucru care nu aduce nici un benefiuciu , poate uni va-ti facut prieteni noi , si eu , dar nu am tinut legatura cu ei nu pt asta am inceput sa ma joc , era pur si simplu distractie in joc . Incercati sa faceti o pauza de 1 an de la orice joc online ( greu pt multi dintre voi ) si o sa vedeti porma din alta perspectiva . Mai ales cei care vin cu reply-uri gen , "n-ai viata" , "traiesti in mu" o sa va da-ti seama ca defapt si voi ca si prietenu care are 5 rr mai mult si te chinui sa-l ajungi sunteti la fel
HunterH Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 Probabil ca multi dintre noi ne gandim in felul urmator :Dece imi pierd tinpul in fata calculatorlui sa joc Mu?Dece stau peste 12 ore pentru un joc virtual?pentru ca ne place sa facem acest lucru.Probabil ca 60% din Mu Link Mania sunt sub 18 ani (in cazul meu)20% sunt peste si 20% chiar casatoriti cu copii avem multe exemple in joc !Daca ne gandim odata si odata poate nu o sa mai fie MU poate o sa fie altceva si o sa facem la fel sau poate o sa ne lasam de tot.Multi dintre adolescenti care joaca acest joc pun jocul primu in viata si nu cee ce ar trebui sa puna defapt ! RainSoul eu tin sa te felicit pentru acest topic este unul din putinele topicuri pe care chiar am insistat sa il citesc :)4) Care e scopul real pentru are jucati?Odata ce te apuci sa joci un joc,iti doresti sa termini acel joc sau sa ajungi cel mai bun.Fiecare cu parerea lui eu joc pentru prieteni pe care ii am in joc si din placere :)5) E un drog? o manie? un viciu?Fiecare considera cum vrea ! Eu il consider un Hobby6) Ti-ar fi greu sa te lasi?Chiar deloc :) sunt un milion de lucru mai interesante decat acest joc deci ar fi o chestie banala sa ma las !
cavaleru_luminii Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 we all say that ... mai e chestia si ca 99% din "copii" stau in casa la calculator...nu conteaza ca joaca mu sau battlefield...si cei are raman fara oameni cu care sa socializeze se baga la mu...ca de iesit afara la un fotbal nu mai prea ai cu cine...:(