Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

denomonk

-=RIP=-

Recommended Posts

Posted

Neatza allz,

Sry ca ....si ca.... si ca..... nah.. :angry: am desfiintzat guilda dar putem ramane prieteni si aici pe forum. Nu ar trebui sa fie suparare dar ati cam fujit de langa mine si.... nu mai vedeam rostul unei guilde fara sa va mai am langa mine. Asa ca voi lua o pauza de "guilde" si "ally" dar nu voi lua o pauza in a vorbi cu voi si a ne distra impreuna.

Pana va mai revad pe joc sau pe forum v-am pupacit dulce si aveti grija de voi.

:wub: :wub: :boohoo: :boohoo: :crybaby: :crybaby: :cigarette::coffee: :beer:

Posted

Am auzit Sirius, la tine am auzit ca a fost ceva mai rau si uite ca tocmai asa de singura ce sunt s-a bagat unu MwY sa faca el pe'a shme cu mine ...am pus la plangeri... dar sa fi vazut ce putere avea ala pe mine pe mess

si ce spurcaciune devenisem si eu dupa ce m-a provocat urat...offff cred ca o sa imi vad de viatza mea iarasi si sa ma las de jocuri definitiv. Oricum KOS -MwY-

Posted

Am auzit Sirius, la tine am auzit ca a fost ceva mai rau si uite ca tocmai asa de singura ce sunt s-a bagat unu MwY sa faca el pe'a shme cu mine ...am pus la plangeri... dar sa fi vazut ce putere avea ala pe mine pe mess

si ce spurcaciune devenisem si eu dupa ce m-a provocat urat...offff cred ca o sa imi vad de viatza mea iarasi si sa ma las de jocuri definitiv. Oricum KOS -MwY-

you got it:) p.s, lasa-te de joace.. nu te lasa de comunitate:)

Posted

:-?? Lasa mel ... viata e cum e... baremi jocul sa ne linisteasca un pic sufletul! Come Back!

neatza all

Nu aveam cum sa o lasam pe Melody asa....doar e a noastra

Face parete din familia noastra :cool2:

Posted

neatza .......

Itzi spun eu ce face Lucylle.....ultima oara era in dungeon 2 cand a picat

si atunci am intrat pe DL eu iar :))

Apooi nu mai stiu .....

O mai iau azi la crescut cand vin de la munca:)

Posted

Mai vorbaretilor..ma tzin sa il corup pe Alin sa joace cu Lucylle:)) ca s-a apucat de un joc nashpa..si atunci sa vad ce liniste se face ..cum nu ma mai iubeste nimeni:))

Prea tare ce fac baietii din Griffins...Rayene poza ta cand o vad?:))

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...