denomonk Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 In primul rand imi cer mii de scuze fata de cei din guilda ca voi posta de pe userul lui denomonk in numele lui Melody :) Niste mici reguli ale guildei* In guild nu se vand iteme* Nu se accepta UCP* Suntem o mare familie...asa ca purtativa ca atare* Certurile nu sunt acceptate sub nici o forma* Nu ne mancam reciproc* Party se face in guild => ally => restul svr-ului* Daca mai multi membri se plang de un membru => va fi propus pentru excludere* Have FUN si nu uitati ca e doar un joc si ca mai aveti si viata personala....daca aveti :whistle: Si acum sa prezint si membrii guildei:Melody - Guild MasterdenomonkMG - Guild Master AssistentTasica - Battle MasterAmar3to - Guild memberdadina - Guild memberDrago - Guild memberGhiciCine - Guild memberHunchMG - Guild memberiRealRO - Guild memberq(O_O)p - Guild memberreload - Guild memberTheoGrim - Guild memberToxicman - Guild membertzumu - Guild memberspk_ - Guild memberm0haMG - Guild memberKissmyarow - Guild memberBloodBuff - Guild memberTin sa mentionez ca desi majoritatea sunt simplii membrii TOTI au cate un cuvant de spus in legatura cu orice actiune a guildei.Momentan ne aflam in alianta <Teroare>Alaturi de noi se gasesc guildeleGriffinsTeroareHarmonySUNTEM MANDRII CA VA AVEM ALATURI® This post has been written by Tasica ®
Melody Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 Bna dimineatza, of ce somn lung am avut. Vai dar ce baieti muncitori are mama...sa imi fac si eu o cafelutza buna si sa ma alatur voua si pe forum si pe joc Va pupaceste mama si va da cate un biberon cu laptic de dimineatza:))
<<Amar3to>> Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 Lasatzi galagia....unii mai si muncesc :))Neatza all
<<Amar3to>> Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 bafta cu guilda ;;)Sa vafacetzi mari ...Sa fitzi cumintzi ....Sa facetzi party =))
Melody Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 de somnoros ce esti deno:)) de asta e liniste}{ Canabis
Narcisa Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 Hello si bafta cu guilda. :)Melody cea de pe 97? :unsure:
spk za Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 bafta cu guilda ;;)Sa vafacetzi mari ...Sa fitzi cumintzi ....Sa facetzi party =))avem de muncit <_< GLLLL oanaaaaa , denoooooo ... sa o ducem bine :bananadance2: :-*
<<Amar3to>> Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 neatzaaaaaaaaaaIar a venit weekendul iar plec la munca:((
<<Amar3to>> Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 :))) Taci ma necazule....catu bei si te distrezi ... Si eu fac betoane
spk za Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 lasa ca si tu la 16 ani aveai timp de ce am si eu acu ... :))) deci acu pune mana si munceste ..
denomonk Posted July 24, 2009 Author Posted July 24, 2009 lasa amareto ca doar numai suntem asa de tineri...nici "mosi" dar nici prea tineri :))
<<Amar3to>> Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 asta e clar .....Vreau o bere ...e cald afara ....terasa ...Distractie ....Vise vise vise ...eu la lopata si tarnacop :((