Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

denomonk

-=RIP=-

Recommended Posts

Posted

neatza,

nik spam pe la noi,

Oricum:

Cateva noutati

1. Orice nemultumire, privind ally, playeri, game si tot ce va trece prin minte puteti posta aici si se va rezolva totul mult mai ushor. Motivul de post aici la neplaceri este evitarea certurilor in grup sau separat in guild sau in ally

2.Cat de curand (sa imi rezolv eu problema cu jocul la work) voi face o lista a jucatorilor nostri aici si rugamintea mea este sa imi spuneti care si cum sunteti prieteni, pentru ca voi FACE CURATENIE. Sunt unele persoane care nu stiu ce inseamna "guild" "ally" si pe langa acestea sunt incapatzante (persoanele). SO, curand CURATENIE.

3. Deno, tu ca barbat in casa tot te omor eu odata pe tine ca ma lasi singura mereu. Pune si tu piciorul in prag ca nu de pomana m-am maritat cu tine, si ai grija de copii nostri. Mai cumintzeste-i si tu, nu numai eu:))

4. Daca imi revin din somnolentza si imi aduc aminte ce voiam s mai spun... o sa va anuntz, pana atunci O zi frumoasa!

Posted

Poi rezolvati odata situatia, Tasica aseara nu ma intelegea la ce ii spuneam, ca doar el si deno in mod special voiau sa fim cu sirius, iar acu Tasi zice ca e impartial.. asta cred ca a invatzat-o de la tine:))

Posted

ANUNTZ IMPORTANT:

Am intrat in concediu fortzat datorita tratamentului ce il voi aplica pe Rzv. Posibil sa intru mai rar pe Mu sau chair deloc timp de 14 zile. De aceea am doua mari rugi catre voi toti:

1. denomonkMG este barbatul meu in guilda, deci tatal vostru si cat lipsesc eu..el va fi seful. Acum canta cu adevarat cucosul in guilda:))

2. Va rog sa pastrati guilda in cele mai bune conditii si vreau acelasi lucru si cu ally. Aveti grija de ceea ce detineti si sa nu pierdeti nimic pe drum, cu sigurantza o sa aveti toti rr pana revin:)

V-am pupacit, 14 zile CONCEDIUUUUUUUUUUUUUU :comp1: :comp2: :beer: :bananadance2: :bananadance2: :tiphat: :tiphat: :hello: :hello:

Guest Me,Myself and I
Posted

neatza allz..

Concediu linistit oana

Guest spic e zuuu !
Posted

my band }{}{}{ wazzzuuup ?

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...