iTi Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 Salutare Linkmania! M-am hotarat sa ma reapuc de joc. Stateam eu asa si ma gandeam nostalgic la zilele cand jucam mu si am zis What the hell , hai sa ma apuc din nou :) Chiar daca cu unii nu m-am inteles bine sper sa ne putem intelege acum.Daca mai sunt din cei vechi care ma cunosteau , si eu pe ei, va rog sa postati; sunt curios atata tot cine a mai ramas din cei vechi :P
{Strik3} Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 I remember you .. de pe forum mai mult decat din joc :P , welcome back :)
lixandra Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 iTi as iTi si biTzi? Cel mai iTi biTzi suc?Just kiddin`.
-=BUBU=- Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 Bine ai revenit !Succes la mai multe linite si rr :beer:
TwisteR Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 Salutare Linkmania! M-am hotarat sa ma reapuc de joc. Stateam eu asa si ma gandeam nostalgic la zilele cand jucam mu si am zis What the hell , hai sa ma apuc din nou :) Chiar daca cu unii nu m-am inteles bine sper sa ne putem intelege acum.Daca mai sunt din cei vechi care ma cunosteau , si eu pe ei, va rog sa postati; sunt curios atata tot cine a mai ramas din cei vechi :Pnu mai e ce a fost mai bine nu,decat mai tarziu sa te lase cu un gust amar,aici ma refer la noua comunitate :) Anyway wB :)
Guest uLise - Mg Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 iti ai fost in guilda IMORTALS si 2pac , nu? cu numele RuleZZ _MG , parca ....
thoricik Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 Bine ai revenit micutule! ai grija doar sa nu ramai prea dezamagit de ceea ce ai sa vezi in joc ... s-au schimbat prea multe :dooh:
iTi Posted July 27, 2009 Author Posted July 27, 2009 merci tuturor ptr primire si urari va tin minte pe majoritate :P s-au schimbat multe .. sper ca in bine ...
TheMask Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 s-au schimbat multe .. sper ca in bine ...nu tocmai in bine....,dar asta ramane sa tragi tu concluzia :whistle:
iTi Posted July 28, 2009 Author Posted July 28, 2009 am postat din greseala cu userul lui fratemio :))ma rog ... idem mai sus :D