Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest Hax0r_DL

problema cu print screen

Recommended Posts

Guest Hax0r_DL
Posted

Am o problema. Am un laptop mai vechi...nush cum se numeshte nu scrie pe nicaieri, si nu am tasta de print screen ...am inteles ca nu sunt valide printurile fara tasta print screen in joc...ce fac? nu pot folosii un program aditional?

Guest Hax0r_DL
Posted

alta solutie nu exista?....

Posted

Vad ca nu ti se ofera o alta solutie.

Lasand la o parte suspendul primit:

Printurile lui LiNu nu se iau in considerare avand in vedere ca au fost facute cu un program aditional si nu folosindu-se de functia de print screen din joc. Nu ne putem da seama cate printuri au fost facute, nefiind numerotate. Pe viitor am aprecia sa nu se mai foloseasca astfel de programe de screen capture.

LiNu 5 zile pt ks pe spot.

Redemption nu accepta printuri decat cu ora si daca ON GAME...

Poate vorbeste cu vDragosh si pune o vorba buna sa modifice lancerul si sa puna o combinatie de taste care sa inlocuiasca tasta PritScreen.

:tiphat:

Guest Hax0r_DL
Posted

Vad ca nu ti se ofera o alta solutie.

Lasand la o parte suspendul primit:

Redemption nu accepta printuri decat cu ora si daca ON GAME...

Poate vorbeste cu vDragosh si pune o vorba buna sa modifice lancerul si sa puna o combinatie de taste care sa inlocuiasca tasta PritScreen.

:tiphat:

mi se pare normal e mai bine pentru toata lumea asha, ca nu oricine isi permiite sa isi schimne laptopul....

Posted

voi sunteti nebuni? orice laptop are taste prtscr( print screen) doar ca e o combinatie de taste cu FN+ inca o tasta, asta difera de la un model de laptop la altul.

Parerea mea , uitate mai atent peste butoanele de la laptop, prin zona dreapta sus si ai sa vezi ca le gasesti.

Auzi la ei, sa schimbe laptop-ul, sa-ti iei un laptop pt MU :)) :)) :)) :)) cauta nordu, ca habar nu ai ce e cu tine :banghead:

Posted

voi sunteti nebuni? orice laptop are taste prtscr( print screen) doar ca e o combinatie de taste cu FN+ inca o tasta, asta difera de la un model de laptop la altul.

Parerea mea , uitate mai atent peste butoanele de la laptop, prin zona dreapta sus si ai sa vezi ca le gasesti.

Posted

Auzi la ei, sa schimbe laptop-ul, sa-ti iei un laptop pt MU :)) :)) :)) :)) cauta nordu, ca habar nu ai ce e cu tine :banghead:

Mda... logic e usor de vorbin in necunostinta de cauza. Este un Laptop P1 sau P2, e vechi, nu stiu modelul exact.

Guest Hax0r_DL
Posted

Mda... logic e usor de vorbin in necunostinta de cauza. Este un Laptop P1 sau P2, e vechi, nu stiu modelul exact.

ai dreptate e p2.....ce sa le ceri la necunoscatori...

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...