Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

ZAMOLXIS

TRACIA ALLIANCE

Recommended Posts

Posted

Presupun ca a dat drumu la server, ca nu mai scrie nimeni nimic pe nicaieri. Astept cu nerabdare posturile de la plangeri :))

Cred ca Bau s-a suparat tare rau daca s-a dus el peste aia in k7 cu chipes si i-a macelarit. Pacat ca a luat ss.

Parerea mea e ca nu asa tre sa procedam cu persoanele respective. Asteptam si pandim ca tot ii prindem odata si odata la inghesuiala. Si atunci o facem conform regulamentului.

Posted

sa vezi ce panda le fac eu acum la toti...daca pentru unu care injura verifica serveru sa vada unde era la ora aia...etc etc.....si pt plangerea noastra lui bau nu a verificat si ala avea si data si ora cu 1-2 zile inainte e klar...urat asa:((

Posted

Eu sper sa nu ajungem ca honey cu hh, adica numai ura si vanatoare si cum se prind pe undeva, cum poc pk. Sa ne pastram bunul simt, ca altfel suntem la fel ca ei.

Ia uitati-va ce ascult eu :

:))
Posted

Doi tineri erau casatoriti doar de doua saptamani !

Sotul, desi era foarte indragostit, abia astepta sa iasa in oras cu vechii lui prieteni sa petreaca.

Asa ca ii spuse sotiei:

"Scumpa mea, vin repede."

"Unde mergi iubitel?" intreba sotia.

"Merg pana la bar, draguto. Sa beau o bere."

Sotia spuse: "Vrei bere dragostea mea?"

Deschise usa de la frigider si ii arata 25 de tipuri diferite de bere, din 12 tari diferite: Germania, Olanda, Japonia , India ...

Sotul nu stia ce sa faca, singurul lucru pe care a fost in stare sa il spuna a fost:

"Da, acadeaua mea... dar la bar... stii tu... au halbe inghetate..."

Nu a apucat sa termine fraza ca sotia il intrerupse: "Vrei halba inghetata, iepuras?" si scoase din congelator o halba atat de inghetata ca abia putea sa o tina in mana.

Sotul devenise cam palid, dar spuse:

"Da, motanel, dar la bar au tot felul de gustari delicioase... Nu stau mult, vin imediat. Promit. Ok?"

"Vrei gustari, papusel?" Deschise cuptorul si scoase 5 tavi cu diverse gustari aburinde (aripi de pui, ciuperci, coaste de porc...)

"Dar draga mea... la bar... stii, se mai injura, se vorbeste urat..."

"Vrei vorbe urate, draga?

AUZI BAI , P*** ! BEA-TI IN M***** M**** BEREA IN

NENOROCITA AIA DE HALBA INGHETATA SI MANANCA-TI CACATURILE DE GUSTARI , PENTRU CA ESTI INSURAT , SI NU MERGI NICAIERI !!!

CLAR, NENOROCITULE?!!!" :box:

Hai sa auzim de bine si nu va insurati ca asta se poate intampla :P

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...