Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

ZAMOLXIS

TRACIA ALLIANCE

Recommended Posts

Well i'm back. Hello to all my friends and my enemies too :P

Regulile de baza... > AICI

TRACIA ALLIANCE RULZ

1. Daca ai cei 7 ani de acasa nu trebuie sa sti regula asta pentru ca o traiesti, dar daca n-o sti, nu iti bate capul sa mai stai in ally, e clar ca nu esti compatibil. Nu se accepta vorbe urate pe chat global guild sau ally, jigniri, umiliri.

2. Citeste bine regulile de pe forumul linkmania privitoare la forum si jocul MU. SS-urile pe care le acumulezi vor cantari la o urmatoare restructurare de guild sau ally.

3. Nu ne umilim pentru nimic in lume, nu se merge cu PARTY PLS fara sa numeri in prealabil cati oameni is in partyul respectiv (maximul e de 5) si fara sa te uiti daca caracterul tau se afla deja in acel party chiar daca partyul nu este full. Nu se cersesc iteme sau zeni pe global. Nu se vorbesc de rau altor playeri membrii aliantei.

4. Party Masterul este suveran pe spot chiar daca nu este holder, el decide ce si cum se intra in party. Totusi regula de baza a unui pp de 5 este in ordinea importantei fiecaruia in party : Holder ( Sm/Dw si sau Mg) + Elf + Bk +Dl.

Incearca sa nu stresezi cu cereri de party, gaseste spot si cheama la partyul tau in ordinea importantei intr-un pp jucatori din guild din ally si daca nu ai alte optiuni de pe global, cu specificatia clara ca daca apare om din guild sau ally cel venit de pe global va parasi party. PM nu este obligat sa tina in partyul lui 2 3 caractere de acelas fel, in aceasta situatie acceptandu-se om de pe global in defavoarea celui din guild sau ally. In guild sau ally nu este admisa intrebarea "Ce lvl ai?" . PMul cand face party cere caracter si lvl convenabil, iar daca nu gaseste de lvl convenabil este obligat sa ia pe oricine din caracterul respectiv cerut indiferent de lvl din guild apoi din ally.

Daca gasesti spot si nu ai oameni poti intreba daca este nevoie de tine pe undeva la party indicand si lvlul pe care il ai. Daca este nevoie de tine pe undeva lasa spotul altcuiva din guild sau ally. Se sanctioneaza si raspunsul Prefer sa dau singur! atunci cand este nevoie de tine. Prioritatile la lvl intr-un party pe spot mare (k7 tarcuri) sunt de la 399 in jos.

Nu se fac sub nici o forma preluari in ally. Notati-va de cine ati fost preluati si tineti cont pe viitor pe cine sa puneti accent la preluari.

*** Regula AFK in party-uri kanturu 3, tarcuri arena, ultimile kalima 7:

Toi membri sunt obligati sa acopere online intervalul de 24 ore de cand intra in party cu exceptia holderului daca este si PM. Holderul 4 ore online... ceilati 4 membri cate 5 ore online. Cand holderul este PM ceilalti 4 membrii vor face cate 6 ore online. Cel care a stat online are dreptul la acel party timp de 24 ore de cand a intrat in party, nu de cand a stat online. Orele de stat online se pot imparti la intelegere intre membri partyului. Cine paraseste ( iese din ) party chiar daca a stat on, nu mai are dreptul la acel party. Cel care ia d/c si nu revine in 15 minute de la d/c la fel pierde dreptul de party pe acel spot.

5. Nu se cersesc iteme in ally, se sugereaza de ce ai nevoie, nu se vand iteme in ally exceptie fac itemele de valoare +13 sau ancient (acestea avand prioritate la vanzare in guild si apoi ally si in nici un caz la sumele cerute pe forum)

6. Membrii care joaca foarte rar vor fi exclusi din guild sau ally, de asemenea si cei ce stau doar pt party, iteme;

7. Absentele mai indelungate vor fi anuntzate, altfel va puteti trezi in afara din guild;

8. Implicarea membrilor cat mai mult posibila la evenimente si competitii (facute de membrii guildului in guild si ally);

9. Daca mai multi membri se plang de un membru => va fi propus pentru excludere;

10. Nu se posteaza la plangeri un membru al aliantei sau guildului fara a se discuta in prealabil cu ally master si guild master. Pot fi postate printuri pe ally pentru o solutionare mai amiabila a divergentelor aparute.

*Fiecare membru care este in guild sau va intra are obligatia de a citi regulile si a le respecta, nerespectarea lor duce la excluderea din guild;

*Regulile se mai modifica, le voi reedita cand sunt necesare completari.

By Anomys

Link to comment
Share on other sites

Deci ... fiimiu nu are rabdare sa joace aici el joaca pe servere unde se face fullu in 7 zile...

Tracia era luat si as dori pe aceasta cale sa il rog pe cel ce o tine sa o sparga, sau un admin sa se ocupe de aceasta treaba.

Cei ce vor sa revina in guild THRACIA de dragul vremurilor de odinioara sunt bineveniti... iar daca s-o elibera TRACIA evident ca voi reface imediat

Nu mai pun ca si nickul mi-este luat dar nu-i bai.

Cine detinea castelu? :P

Si nu nu sunt din Iasi... poate te gandesti la g3rmanoo :)

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...