Anomys Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 cat talent ... ar trebui sa scoti volume intregi :)ca noi nu le cumparamHai noapte bunaYesssssssss, my page again :P
ionutzzz_0 Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 Foaie verde maracine Eu imi iau tasta cu mine Ca sa prind momentul mareCand cad din picioare Unu vine ma omoaraPlangerea nu e normalaInformatie banala ;La F.A.Q sa fi pe fazaCa iti iei o nefondata,Pentru informatia data.Si am zis si eu asa , Cat timp ai cititi asta ;Ati ramas fara parcela Daca ai noroc , o ai Daca nu , bye =))) ...pff cat m-am chinuit :))))) 2 ani sa scriu :)))) Intrebare....VA PLACE ??? :DVreau pareri :D ..despre poet =))
bann3r Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 Foaie verde , foi de nucIn Kalima eu ma ducSpoturi multe sa producSi sa devin un haiduc :))Toate spoturile-s fullLa rr-uri sunt cam nulDar voi fi si eu odata Cel mai tare din brigadaSi voi tine spoturi multePe meleaguri nevazuteSi numai cu lume bunaSa pot sa ma mut pe lunaprima poezie :P
Guest Vaszago Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 si uite asa se umple volumul :)Vol I : TRACIA - Poezie din trecut
ionutzzz_0 Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 Foaie verde , foi de nucIn Kalima eu ma ducSpoturi multe sa producSi sa devin un haiduc :))Toate spoturile-s fullLa rr-uri sunt cam nulDar voi fi si eu odata Cel mai tare din brigadaSi voi tine spoturi multePe meleaguri nevazuteSi numai cu lume bunaSa pot sa ma mut pe lunaprima poezie :Poooo BRAVOOOOO!!! :tiphat: :hello: :cool2:
bann3r Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 Afara ninge linistitSi-n casa eu ma-nchidDe dimineata ..sa nu mintLa focuri tot ma prindAm incercat si foc Si venaNimic nu ma convinsDar totusi ...m-au invinsAtunci cand tragi din eleTotul e mai frumosDar cand te vezi pe josRegreti ca-i fost un prostAm multi prieteni care ...Fara sa te intrebeTe iau si-ti baga-n tineCica .. sa te-ndrepteDe unde atata bineEi au alte scopuriGandirea ta cea bunaCurand va fi cam nula.( asta nare legatura cu mu .. si nici cu mine .. e facuta la mijto :D )
ionutzzz_0 Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 Afara ninge linistit Si-n casa eu ma-nchid De dimineata ..sa nu mint La focuri tot ma prind Am incercat si foc Si vena Nimic nu ma convins Dar totusi ...m-au invins Atunci cand tragi din ele Totul e mai frumos Dar cand te vezi pe jos Regreti ca-i fost un prost Am multi prieteni care ... Fara sa te intrebe Te iau si-ti baga-n tine Cica .. sa te-ndrepte De unde atata bine Ei au alte scopuri Gandirea ta cea buna Curand va fi cam nula. ( asta nare legatura cu mu .. si nici cu mine .. e facuta la mijto :D ) :)) Mda....frumoasa si asta :D
bann3r Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 ms ms :DM-a nascut mama TracosParca ma simt norocosNe simtim bine aciaPentru ca suntem TRACIAFacem lelele , glumimTot aici noi o sa fimSuntem buni , suntem rivaliCei din TRACIA sunt tariSunt si mici , dar sunt si mariSunt si slabi , dar sunt si tariDar atunci , la adunareTRACIA E CEA MAI TARE !!!compusa de 1qRoby . merita aplauze :)
WhiteLion Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 ms ms :DM-a nascut mama TracosParca ma simt norocosNe simtim bine aciaPentru ca suntem TRACIAFacem lelele , glumimTot aici noi o sa fimSuntem buni , suntem rivaliCei din TRACIA sunt tariSunt si mici , dar sunt si mariSunt si slabi , dar sunt si tariDar atunci , la adunareTRACIA E CEA MAI TARE !!!compusa de 1qRoby . merita aplauze :)FOARTE TAREEEEE :tiphat: =)) :beer:
bann3r Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 guilda de poeti :))M-a nascut mama TracosParca ma simt norocosNe simtim bine aciaPentru ca suntem TRACIAFacem lelele , glumimTot aici noi o sa fimSuntem buni , suntem rivaliCei din TRACIA sunt tariSunt si mici , dar sunt si mariSunt si slabi , dar sunt si tariDar atunci , la adunareTRACIA E CEA MAI TARE Avem elfi , avem MGSi SM , DL si mergeNe mandrim si cu BKCa aici e TRACIASi ceilalti sunt buniceiDar mereu noi peste eiASTA este guilda meaSe numeste TRACIAcompusa de 1qRoby completa\:D/ suntem buni . noapte buna ca eu am examen maine dimineata la fac
Anomys Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 Neata si de la mine, cica gasisem un pty inainte sa plec de acasa, al doilea in k7. Acum observ ca am fix acelasi lvl ca atunci cand am plecat de acasa. Se pare ca m-au tinut tare mult in party....:))
Anomys Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 Acum am primit telefon de acasa sa ma intrebe daca poate sa inchida pc-ul ca sunt moarta in oras :)) Am aparut in filmul lui Bachus, ce mandra sunt, eu trageam acolo fara sa stiu...Trebuia sa-mi spuna, sa ma schimb cu red spiritu, sa merg la coafor, sa zambesc frumos...Offff
Guest Vaszago Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 Trebuia sa-mi spuna, sa ma schimb cu red spiritu, sa merg la coafor, sa zambesc frumos...Offff Sa faci o pirueta, doua in fata camerei, sa dai cu bufful usor, sa ridici fustita mai sus :photo:
Anomys Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 :angelbath: :camouflage: :camouflage: :camouflage: :camouflage: :camouflage: :camouflage:
Anomys Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 :error: :P :D :-? da, da, da plec acasa :bananadance2: :bananadance2: :bananadance2: