Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

ZAMOLXIS

TRACIA ALLIANCE

Recommended Posts

Posted

Sal allz si La Multi Ani... am dat si eu putin pe la net... daca e nevoie de loc ... ma putetzi pune pe liber... eu nu stiu cand o sa mai pot juca sunt in Spania si sunt si fara net... greu tare... pe langa asta sunt si insurat acuma si peste 4 luni.. in loc de joc o sa leagan feciorasul meu... orice ar fi... Trac raman pana la moarte alaturi de uni oameni cu care am jucat acest joc 3-5 ani... o sa va salut de fiecare data cand trec pe aici :bananadance2: :bananadance2: :bananadance2: toate cele bune si fitzi mandri ca suntetzi TRACII :tiphat: :hail: :hail: :hail: :hail:

Posted

Sal allz si La Multi Ani... am dat si eu putin pe la net... daca e nevoie de loc ... ma putetzi pune pe liber... eu nu stiu cand o sa mai pot juca sunt in Spania si sunt si fara net... greu tare... pe langa asta sunt si insurat acuma si peste 4 luni.. in loc de joc o sa leagan feciorasul meu... orice ar fi... Trac raman pana la moarte alaturi de uni oameni cu care am jucat acest joc 3-5 ani... o sa va salut de fiecare data cand trec pe aici :bananadance2: :bananadance2: :bananadance2: toate cele bune si fitzi mandri ca suntetzi TRACII :tiphat: :hail: :hail: :hail: :hail:

sa-ti traiasca mogaldeata...Neata TRACIA

Posted

Ca sa nu spun ca din 80 oameni din ally nu intra decat max 5 pe aici, spun ca din 36 ai nostri intra 5, ceea ce e foarte putin. M-am saturat sa vb singura pe aici, asa ca mai dau si eu din cand in cand pe forumul asta.

Posted

:angry1: :angry1: :sef: :sef: :sef: :banghead::banghead::banghead: sarpe dragos ... pff

Sal allz si La Multi Ani... am dat si eu putin pe la net... daca e nevoie de loc ... ma putetzi pune pe liber... eu nu stiu cand o sa mai pot juca sunt in Spania si sunt si fara net... greu tare... pe langa asta sunt si insurat acuma si peste 4 luni.. in loc de joc o sa leagan feciorasul meu... orice ar fi... Trac raman pana la moarte alaturi de uni oameni cu care am jucat acest joc 3-5 ani... o sa va salut de fiecare data cand trec pe aici... toate cele bune si fitzi mandri ca suntetzi TRACII :

Sa ne auzim numai de bine elec. :beer:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...