Guest xX0ZXx Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 Salut tracilor,ma bucur sa va gasesc dupa o absenta de 4 ani
woodytzy Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 elo people :P daca e sa va placa cat de cat vote me :Dteetonic
bunny Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 Salut.ZAMOLXIS, e nevoie de un singur topic per guild la sectiunea Guilds. Pe care il alegi? Sau le unesc? Imi scrii aici sau imi dai pm. Multumesc.
Demo Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 Salut.ZAMOLXIS, e nevoie de un singur topic per guild la sectiunea Guilds. Pe care il alegi? Sau le unesc? Imi scrii aici sau imi dai pm. Multumesc.Un topic e pentru guild celalalt pentru alianta :blink: @Neatza
Anomys Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 Cele doua: Thracia si Thracia Alliance au devenit un singur topic, respectiv Thracia Alliance. Sunteti invitati sa scrieti :P
bunny Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 Imi pare rau, e de-ajuns un topic per guild. Iar topice pentru alianta nu-si au rostul, fiecare cu guilda lui in fond. Daca la o adica o guilda iese din alianta, apoi nu stam sa modificam prin thread-uri primele posturi ca o guilda a parasit alianta sau cine stie ce. E aiurea sa detii 2 topicuri si sa postezi in ambele, asa mai bine unu si bun.
[sickboy] Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 feno pleaca la green fest.... nanananana na sac sac :D
Anomys Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 Buna dimineata! Zi de vineri...eu am zi scurta, pana la 2...misto. :bananadance2:
Anomys Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 ce lume ocupata....munciti...va jucati...pe forum de ce nu intrati?ptiu, sa nu-mi fie de deochi, sunt si "poetesa" :>