Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

ZAMOLXIS

TRACIA ALLIANCE

Recommended Posts

Posted

Neata TRACIA :beer: :beer: ASA DE DIMINEATA :beer: :beer:

Posted

Eu plec la Tox, dar el nu are voie sa plece la posta, ca e holderu. Iubi stai cuminte acasa ca poate da drumu si nu mai prindem noi tarc in veci. Astia din Honey si altii...iau tot ce prind

Will eu si Tox ne-am prins care e dl-ul... ala cu C si r la sfarsit :D

Posted

Eu plec la Tox, dar el nu are voie sa plece la posta, ca e holderu. Iubi stai cuminte acasa ca poate da drumu si nu mai prindem noi tarc in veci. Astia din Honey si altii...iau tot ce prind

Will eu si Tox ne-am prins care e dl-ul... ala cu C si r la sfarsit :D

Iubi plec ca astia de la rds is buba nu adminii nostrii.... deci dupa 10 ii da drumu.

Posted

ho ho ho pana la urma o sa se afle da vreau sa il cresc singur fara ajutor,de aceea il tin anonim.sa nu aud eu te-am crescut

:-? Iar vrei party? Rusineeeeeee :)) :)) :))

Guest 6caifrumosi
Posted

neata ....si ms de mesaj si apel care ai trimis ....

de cand am primit apel stau cu cliker pe launcher :))da se pare ca nici o sansa ...mesaj l-am primit pe la 8 si ceva ....

se pare ca o sa mai treaca ceva timp ...deja e 10.30...azi dau rr daca dau drumu pana la 12:P

Posted

Neatza app Zamolxis nush cum e cu rabdarea.nu mai postez ca a inchis vragos pagina...Dar se pare ca la mine a inceput rabdarea de mult,poate chiar inaintea ta pe acest server :P

Posted

Neatza app Zamolxis nush cum e cu rabdarea.nu mai postez ca a inchis vragos pagina...Dar se pare ca la mine a inceput rabdarea de mult,poate chiar inaintea ta pe acest server :P

Ma will :clap: eu is din 2004 pe aici... am imbatranit aici... tu esti mai demult? :-?

Posted

^_^ |)--><div class='quotetop'>CITAT(| ^_^ | @ Dec 28 2009, 11:38) </div><div class='quotemain'><!--quotec-->

mda..s'ar [utea sa ajungem si pana la 2-3..:|

dati si mie buzz cand se deschide.

adica peste 5 min max. :>

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...