Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

ZAMOLXIS

TRACIA ALLIANCE

Recommended Posts

Posted

a zis ca dupa ce creste nitel sa poata sta la pt kalumea si apoi o zis ca face spam :)) asa ca puna atunci ca de obicei noi si zamo ce mai facem spam :D

Posted

Zamo la munca pana diseara....Asa ca iar cade pe noi, si eu fac spam numai cand sunt la serviciu, adica pana la ora 14 azi. Acasa cand sunt in joc, mi-e greu sa ma duc pe forum, ca nu mai da toate buffurile clikeru, nu stiu de ce, dar da numai buff de damage daca il bag in bara. De-aia nu prea intru de acasa pe forum. Azi e ultima zi de munca pana pe 29.12. Abia atunci mai vin la serviciu...deci mai slaba miscarea pe forum din partea mea...sorry, te las pe tine :D

Posted

is k7 e Flo cu gandac mi se pare le tine altcineva spot :) aseara a fost pana de curent in oras la mn pe la ora 1 noaptea si cv si apoi mno au gasit alt holder :) ca mno nam stiut nici eu cand vine curentu apoi iam lasat pe ei acolo cu holderu si eu am fugeat k6:) inca avem spotu din k7 nu te speria nu e pierdut^^

Guest 6caifrumosi
Posted

cu mine e bine ??? :crazy: :kar: :dontknow: sau nu te multumesti doar cu mine la spam

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...