Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

ZAMOLXIS

TRACIA ALLIANCE

Recommended Posts

Posted

Cu aceasta ocazie... poate mai intra lumea pe topicul ally! :-?

Lol got the first in page!

ALLY RULLZ

1- Cititzi cu atentzie regulile de pe server!

2- nu accept limbaj vulgar pe ally,jigniri,certuri cu ceilalti jucatori

3- nu se vinde in ally

4- nu cersim si nu ne umilim

5- nu postam decat in cazul in care nu exista alt mijloc civilizat de solutionare

6- va rog sa ma anuntati in caz de absenta indelungata

7- va rog sa incercati sa participati la activitatile de ally in special party war Castle Siege Cry Wolf

8- Privitor la punctul nr 3 >>> ally inainte de toate! <<< Ce este mai bun se pastreaza pentru ally[caractere de baza] , cand vor ajunge toti la saturatie atunci se apeleaza la vanzari pe forum. Nu se accepta scuze, nu aveam j, etc, pentru ca asha cum altii iti fac tie rost de ceea ce iti trebuie shi tu la randul tau poti fi norocul celuilalt. Are el, vei avea shi tu, atata timp cat unul pentru toti shi toti pentru unul! Nu sunteti facuti pentru a lucra in echipa? Atunci veti fi dati afara din guild respectiv ally.

Posted

Si eu sunt cuminte si intru, dar altii nu, sa fie pedepsiti, spanzurati, dati afara din ally, ce mai, gata, sa moara... :starwars: :violent:

Guest 6caifrumosi
Posted

neataa!! ca bine zici toxa,,,, NU SE VINDE IN ALLY!!!! a trebuit sa dau 20 de bless pe guardian pants !!!

ano ce drastica esti ...eu am postat mai devreme inainte sa postezi u ...si vad ca nu mi s-a afisat ....in rest ...pe la cat dau astia drumu la server ca tre sa fiu pe faza ..am lvl 300 sa prind spot arena!!! va pupi pupi

Posted

White ce puii mei nu ai zis ca vrei pants guardian? M-ai zapacit cu wind-ul ala. Am eu guardian pants, dar daca deja ai dat jewels pe altii, ii vand si eu pe ai mei.

Posted

White ce puii mei nu ai zis ca vrei pants guardian? M-ai zapacit cu wind-ul ala. Am eu guardian pants, dar daca deja ai dat jewels pe altii, ii vand si eu pe ai mei.

E purtatzi? :P

Guest 6caifrumosi
Posted

pai am luat din ally....20 de blesss....da de unde sa stiu...acum caut guardian items

Posted

Eu ma bag iar la cs sau medieval sau war3ft ca m-am plictisit sa dau connect la stupizenie...

Cine imi da si mie un beep cand chiar ii da drumul? Poate nu pierdem iar locul in k7ca se apropie vineri simbata si duminica si intra weekendarii :banghead:

Guest 6caifrumosi
Posted

si nu ma supar daca iau second hand:P in afara de fapt ca am cerut lk dsr si mi sa dat lk dd

SERVER ON!!!!!!

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...