Guest 6caifrumosi Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 da'ma draq de destept :))app am arestat pagina asta :P ti-am luat-o inainte ano :))
Anomys Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 Mda :( Bine, bine, luati-le voi pe toate, ma duc eu la munca, nu mai prindeti nimic.
Anomys Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 Sa va luminez nitel fetele suparate din cauza de Mu:Doar o mama poate sti asta:Intr-o zi, mama mea era plecata si tatal meu trebuia sa aiba grija de mine.Aveam poate 2 sau 2 ani si jumatate.Primisem cadou de curand un set de "cescute de ceai" si erau jucariile mele favorite.Tata era in sufragerie si citea ziarele de seara cand eu i-am adus o cescuta de "ceai", care de fapt era doar apa.Dupa cateva cesti de "ceai" si multe laude pentru un ceai asa de bun, mama s-a intors acasa.Tata a i-a spus sa astepte si ea in sufragerie sa ma vada pe mine cum ii aduc lui o ceasca de "ceai", pentru ca eram "atat de draguta!"Mama a asteptat si bineinteles ca eu am aparut in sufragerie cu inca o cescuta de "ceai" pentru tata, iar ea l-a privit cum o bea toata. Apoi i-a spus (cum doar o mama poate sti...): "Te-ai gandit oare ca singurul loc unde ea poate sa ajunga sa ia apa este toaleta?"
WhiteLion Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 mai faza e ca i-a cam placut apa aia de a baut atatea cesti de "ceai" =))
Guest 6caifrumosi Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 hai baieti si fete ...pe taste ca se apropie ora 10 :))sa prindem spoturi:))
Guest caRtel Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 neata lumee ce faceti?eu ma plictisesc de nu mai pot :) ma duc putintel pe la tv,sa-mi mai revin putin :) sa fac putina inviorare :bananadance2: :bananadance2:
Anomys Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 Eu cu white tocmai ne ducem prin alte parti sa dam o tura in season 4..
akuma_mg Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 :-? Iti mai trebuie nickul meu daca esti vechi pe link?Btw... neatza guild, neatza allyensi! :clap:Ok atunci zimi cand te gasesc on...??? :-?
ZAMOLXIS Posted December 9, 2009 Author Posted December 9, 2009 Neatza tracilor! Mai cu spor mai cu spor ca se poate! #-o Multumesc tuturor celor care ne-au votat la Gala Linkmania!Vezi rezultatul aici >>> GALA LINKMANIA :clap: Imi pare rau ca nu m-am reapucat de la inceputul s1 pentru a readuce spiritul strabun pe LINK... dar nu e timpul pierdut! :clap: :cool2:
WhiteLion Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 Neata TRACIA hai mai cu spor asa de dimineata
Guest 6caifrumosi Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 :comp1: neata lumeee!!! tin sa felicit pe lion pentru rr....si sa ma duc sa il dau si eu ca am 394:P va pup ...
Anomys Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 Neata lume. Felicitari Dante, ca ptr mine tot Dante ramai. La cat mai multe rr-uri. Spor la lvl sa aveti cu totii, hai White, baga tare sa dai rr...
WhiteLion Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 Tin sa multumesc Guildului si alyantei ...familiei mele si sotiei care mi-au fost alaturi =))
WhiteLion Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 Pe viitor mi-am propus sa sustin alianta si membrii acesteia si sa aratam ca nu degeaba am fost votati cel mai unit guild :hello:
Rani Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 hihihihihi................ good game!!!!!! :bananadance2: :bananadance2: :bananadance2:
Guest 6caifrumosi Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 va pupgata rr !!!acum sa dam pe urmatoru !!!sa fiu si eu holder :P
Anomys Posted December 11, 2009 Posted December 11, 2009 GG White, repede cu alt rr ca nu avem holderi Neata tuturor.Deno, uratu s-a gandit sa mai treaca si pe la noi :))
WhiteLion Posted December 11, 2009 Posted December 11, 2009 Neata TRACIA cum ca simti-ti la inceput de weekend? :>
Guest 6caifrumosi Posted December 11, 2009 Posted December 11, 2009 neata lumeee!!ce faceti !!deja am lvl 300 de aseara de la 10 pana acum ,,,rr am dat in 9 zile...pe al 2 lea ma refer....de pe 1 pana pe 10 deceembrie....sa vedem in cat timp reusesc sa il dau pe asta ..avand in vedere ca vine vacanta acum si o sa fie serveru super mega extra full.....hai va pup....ANO hai cu rr ala ...ca am nevoie de elfa mica sa iau xp eu mai mare :)) :kar: :starwars: :DMAGE:
denomonk Posted December 11, 2009 Posted December 11, 2009 GG White, repede cu alt rr ca nu avem holderi Neata tuturor.Deno, uratu s-a gandit sa mai treaca si pe la noi :))eh asa si eu oleak