Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

ZAMOLXIS

TRACIA ALLIANCE

Recommended Posts

Posted

Neata lumeee

Iubi, sa iei contor in k2 adica....excuse me.... :)) :)) :))

Asta e tare rau, noroc ca nu exista spoturi prin k1 ca cine stie...

Inca o pagina:))

Posted

Vai, nu mai vin la tine ca vad ca iei contoare :P

Ai putea sa ii dai pm si sa ceri clementa ca era ziua ta, eu eram la tine, eram beti amandoi, gasesti tu scuze destule :))

Guest NightChild
Posted
ooo sa fii fericit si sanatos,,,,,salutare guild
Posted

Vai, nu mai vin la tine ca vad ca iei contoare :P

Ai putea sa ii dai pm si sa ceri clementa ca era ziua ta, eu eram la tine, eram beti amandoi, gasesti tu scuze destule :))

As avea eu una tareeeeeeeee :)) da aia s-a intamplat dimineata :>

Ms Ms Deno! Multumesc tuturor celor ce mi-au trimis sms sau m-au sunat, tuturor celor ce m-au felicitat pe global si privat... pacat ca nu am atatia bani sa va cinstesc pe toti! :dooh: :beer: :beer: :beer:

Guest NightChild
Posted
Seara buna guild :beer:
Posted

hello ppl.....am ceva probleme cu compu...asa ca vreo 2 -3 zile nu o sa fiu on :(...pana luni sper sa le rezolv....app cautatimi helm hyon :))

La multi ani Zamo :D :beer:

Guest 6caifrumosi
Posted

neata lume...as vrea sa imi cer scuze pentru ca am fo prea naiv si am cazut in jocul unui om care nu are nici o treaba cu jocul asta .... m-am enervat prea tare ...dar chiar nu mai puteam .,,, am fost provocat extrem ...totusi asta nu este o scuza ...poate sunt vinovat ..habar nu aveam ca domnul illu are alt caracter ketamine,,, si pana la urma eu aveam pt cu banner si inca doi play-eri si nu eram obligat sa il iau pe illu si sa dau pe altu afara..care app era tot din alianta.... atunci cand stiu ca am dreptate intr-o chestie merg pana la capat....imi pare rau ca l-am dezamagit de toxa si pe ceilalti playeri din guild,,,,cu ss m-am obisnui cu ideea ...asta este ... macar acum aveti un precedent....cand aveti de acum char de crescut,,,spuneti si voi sunt x din guild si am venit sa ma cresti si p mn....imi pare rau ca asta este primul ss pe care il iau pe link mania de cand joc pe serveru asta ....spor la joc ma intorc sper pe 23

Guest 6caifrumosi
Posted

si ZAMO la multi ani...sa fii sanatos ,,si sa ti se indeplineasca tot ceea ce iti vei dori :)

care ma ajuta si pe mn ...am instalat windows 7 si nu imi mai merge mu ....cand intru mis e vede sacadat..si abia pot sa ma misc...aveti vreo solutie ???ms frumos

Guest 6caifrumosi
Posted

instaleaza placa video inca o data si va merge

am instalat si tot nu vrea

faza este ca placa mea video este cam hopa topa...ati radeon 9950....si nu am drivere pt win7....le-am luat de pe internet ,,,dar tot nu vrea,,,

Guest 6caifrumosi
Posted

la mine de la placa video a fost cand mi-a mers asa

Am reinstalato si a mers brici .....

Ai restartat PC-ul dupa ce ai instalat placa?

acum am restartat..si tot nu vrea

cred k bag iar xp...

Posted

Valeu...imi tremura sa postez pe pagina asta...e scump tare....

White, ce mai stai, baga xp la loc si gata, ce ti-o trebui 7 ala.....e prea nou pentru secolul asta.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...