Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

ZAMOLXIS

TRACIA ALLIANCE

Recommended Posts

Posted

Ba da toxaris asta doarme toata ziua? :|

Nici taranca asta nu vrea sa-l trezeasca...ca cica il vrea fresh :)))

Am fost la munca CabraL. In guild nu mai e loc deocamdata ca is lvl mic, pe la 390 lvl cauta-ma. Dar daca tot asa faci pauze lungi si dese... no chance my friend. :-?

:dance: Na ca am furat si yo o pagina... :nanana:

Posted

AM SI EU O MARE RUGAMINTE DATIMA AFARA DIN ALY CA NU MERGE SA DAU EU :) AS ZICE MS DE ALY DA PT 2 3 DE TREABA NU TREBUIE SA ACCEPT LA INFINIT JIGNIRILE PUSTANILOR DIN GUILDA TATA SAU DE UNDE O MAI FI EI ABEA M`AM ABTINUT SA NU POSTEZ CA LUAU UN SS FRUMOS DAR DIN RESPECT PT DARKSTAR NU AM POSTAT DESI ATATA BATAIE DE JOC NU AM VAZUT IN VIATA MEA SI NU MA REFER DOAR LA NONOROCITU ASTA DE JOC MA REFER IN GENERAL

Multa bafta si de acum inainte :tiphat:

Posted

:bananadance2: :bananadance2: :bananadance2: :bananadance2: Ce facetzi si cat de plin e serveru.. azi am prins loc in SilkRoad si am savurat... si inca sunt in el... da cum prind asa greu loc.. nu mas indumeri sa ies... dar daca e serveru mai gol si prind un spot mai bunicel revin in game... sper sa raspunda cineva aici :D:D: :happy1:

Posted

De maine fac pauza o saptamana pt. ca plec la Valcea in concediu, ma intorc duminica seara

Aveti grija de voi si spor la lvl :crybaby: :naughty: :nanana: :nanana: :nanana: :nanana:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...